| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +73 امتیاز سلام امضاهای سنگین بدون تذکر پاک میشن. از امروز به بعد هر کسی عکس سنگین توی امضاش باشه اخطار با کم شدن امتیاز میگیره با این سرعت کم لطفا یه کم مراعات حال بقیه رو بکنین بچه هایی که امضای سنگین می بینن بین کاربرا لطف کنن گزارش بدن . ممنون | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +50 امتیاز دقت کنید که حجم عکس مجاز توی امضا بین 15 تا نهایت نهایت نهایت 20 کیلو بایته ! | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +50 امتیاز سلام سال نو مبارک دوستانی که تبریک عید توی امضاشون گذاشتن و حجم عکس بالاست لطفا ویرایش کنن . امضاهای سنگین اخطار میگیرن | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +50 امتیاز سلام این چندمین باره که تذکر میدیم دوستان حجم مجاز امضا 20 کیلوبایته . دوستانی که امضاهاشون سنگینه بدون تذکر اخطار میگیرین لطفا عکس امضاهاتون رو قبل از اقدام مدیران ویرایش کنید | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +56 امتیاز سلام مجدد دوستان عزیز و مخصوصا نویسنده های عزیز و توانمندمون ![]() خواهش میکنم دقت کنید این روزا جلد رمان ها رو آپلود میکنید و برای معرفی تو امضاهاتون میذارید حالا مال خودتون به کنار ، زحمت داستانهای دوستانتون رو هم می کشید ، خواهش میکنم حجم مجاز امضا رو در نظر بگیرید. با گذاشتن امضاهای سنگین در حق دوستانتون که اینترنت پر سرعت ندارن ظلم می کنید لطفا امضاهاتون رو ویرایش کنید و حجم مجاز رو در نظر بگیرید. در غیر این صورت ما موظفیم تذکر و اخطار بدیم. ممنون | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضاهای, سنگین |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |