| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,306
تشکر شده 168,670 بار در 12,620 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان عزیزم؛ امروز براتون کتاب مفید آیین زندگی نوشته دیل کارنگی و ترجمه ریحانه جعفری و پروین قائمی را میزارم. امیدوارم لذت ببرید. ![]() دانلود غیر مستقیم مدتی نیستم دوستان، لطفا بغیر از موارد ضروری بمن پیام ندید. ![]() اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,306
تشکر شده 168,670 بار در 12,620 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 81,520
تشکر شده 70,945 بار در 11,640 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
دوست عزیز جای پست شما اینجا نیست در ضمن پست دادن در قسمت دانلود کتاب خلاف قوانین فقط در صورت خراب بودن لینکها میتونید پست بدید پستتون به این تاپیک منتقل میشه http://www.forum.98ia.com/t1.html ❤پرواز تنهایی | آيلا ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار!ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد !ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن!ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آیین, دانلود, دیل, زندگی, کارنگی, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |