| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز اگه بصورت كاملا ً اتفاقي بفهمي بابات يه زن ديگه هم داره و از اون زن چند تا بچه هم داره چه مي كني؟ آيا به مامانت ميگي رازش رو فاش مي كني يا بي خيال ميشي و به روي خودت نمياري دیگه انتظاری از هیچکی تو دنیا ندارم ، خودمم شاید یه روز خودم رو تنها بذارم امشب دلم گرفته یاران خدانگهدار سینه دگرکویراست باران خدانگهدار فرصت نمانده باقی تادردخودبگویم باخون دل نوشتم پایان خدانگهدار ... خدا نگهدار دوستان نودهشتی |
| | |
| تشکر شده توسط : | !نیلوفر!, $nooshin$, *Galaxy*, 5011311, Ast - Eniz, aylin-72, bella persiana, bella94, kaktoos, kandi201022, ke$ha, linda, maheabi, majid11, man war, maria341, mazi63, misagh joon, mitra.ym, nafas71, Nelson, pila pila, Reza 70, shaya..., shimoska, somaye_li, Star-crossed, { }, ~NIKA~, آرتمیس 98, ابی دریا, ارتافرن, المین, انائل, انلی سارا, تورال, راز مخفی, رودنا, مهرگل, مِنّا, مینا, هیلدا14, پامچال, پروکسیما, گل ارکیده |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,776
تشکر شده 44,108 بار در 10,156 پست
| پست مفید : +3 امتیاز به شجاعتش تبريك ميگم كه تو اين دوره زمونه تونسته 2 تا خانواده رو بگردونه آخ هم نگفته | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ؟؟؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : انتهای سادگی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ما خوانواده کم جمعیتی هستیم خوشحال میشم یکی بهمون اضافه بشه مخصوصا اگه بچه دار هم بشن در زنـدگی برای هر آدمی از یک روز....از یک جا... از یک نفر به بعد... دیگر هیچ چیز مثل ِقبل نیست... نه روزها... نه رنگ ها... نه خیابان ها... ویرایش توسط رودنا : ۶ دي ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۲۰ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 268
تشکر شده 1,824 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : سرمه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فکر نمیکنم ناراحت شم. شاید برام بی تفاوت باشه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 3,213
تشکر شده 1,485 بار در 647 پست
کتاب مورد علاقه : نبرد خدایان اشوریها حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز من به صورت كاملا اتفاقي دوتا مامان دارم .....زن بابا دارم ..........چون اون بچه دار نميشده بابامم ازدواج كرده والان خواهرمم كلا با اون زندگي ميكنه ........ولي تو يه خوه زندگي ميكنيم فقط طبقات جداست .... soyle ashkim san dan ozak .... ne fark edar nefas almak ........unotolmak inan bana yok ulmak | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 8,672
تشکر شده 581 بار در 222 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نسبت به باباهه تعصب نداریم ولی خدا نکنه شوهره اینکارو بکنه اونوقت................... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 9
تشکر شده 49 بار در 27 پست
کتاب مورد علاقه : مهرومهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای خیلی باحال میشه....... سخت است می نوش کس دیگر بود شمع شب خاموش کس دیگر بود با یاد کسی که دوستش داری یک عمر در آغوش کس دیگر بود.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 553
تشکر شده 2,243 بار در 482 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما که خیلی خوشحال می شیم. بعضی موقع ها به حاجی میگیم :بابا تو که وضعت خوبه، برو سراغ مامان دومی. اما همیشه لبخند میزنه و میگه: تا همین جا که تو گل گیر کردم برام کافیه. چه شود مرد دو زنه آدما تا وقتي کوچيکن دوست دارن براي مادرشون هديه بخرن اما پول ندارن.......... وقتي بزرگتر ميشن ، پول دارن اما وقت ندارن......... وقتي هم که پير ميشن ، پول دارن وقت هم دارن اما . ..... . مادر ندارن!........ به سلامتي همه مادراي دنيا... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جای بسی خوشحالی مگه چیه حالا داشتیم تموم شد |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه آدماي با حالي هستين شماها اصلا عين خيالتون نيست باباتون سر مامي هوو بياره |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اتفاقي, اگه, بابات, بصورت, بفهمي, داره, ديگه, زن, كني؟, مي, هم, يه, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |