| |||
| | #381 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که آرامـــــش باشه !!!!
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولش خوب خیلی ناراحت میشم ... اما بعد از بابای عزیزم باج میگیرم تا به مامانم لو ندم ... واااااای چقده پولدار میشم ![]() وقتی دل کسی رو بشکنید... هر کاری هم که بعد از اون براش انجام بدین... اون دیگه هیچوقت براتون همون "آدم سابق" نمیشه هیچ وقت ... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #382 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 53
تشکر شده 104 بار در 59 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابای من اینقدر زن ذلیله که عمرا از این کارا بکنه (البته به قول خودش عاشقه) اما اگه یه زمانی این کارو بکنه به مامانم نمی گم بذار بنده خدا زندگیشو بکنه ولی اگر شوهرم اینکارو بکنه مو تو سرش نمی ذارم.. | ||||||||
| | |
| | #383 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: نیک بهار
(View Stats)
تشکرها: 388
تشکر شده 301 بار در 129 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میرم پیشش یه عرض ادبی بکنم بعد بش بگم از چیه بابام خوشت اومد زنش شدی ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #384 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین بارون
(View Stats)
تشکرها: 3,777
تشکر شده 566 بار در 403 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من و قرار نبو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز محاله بابام یه همچین کاری بکنه!ولی اگه اینجوری شد به روی خودم نمیارم! | ||||||||
| | |
| | #385 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: چابهار
(View Stats)
تشکرها: 1,855
تشکر شده 1,694 بار در 597 پست
کتاب مورد علاقه : بوف کور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیمبل و دیمبل راه میندازم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #386 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اورمیه
(View Stats)
تشکرها: 1,197
تشکر شده 176 بار در 83 پست
کتاب مورد علاقه : منوببخش،کتابای م مودب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که دیگه توروی بابام نگاه هم نمیکنم مگه شهر هرته؟؟ وحشت از عشق که نه، ترس ما فاصله هاست، وحشت از غصه که نه ، ترس ماخاتمه هاست، ترس بیهوده نداریم،صحبت از کشتن ناخواسته ی عاطفه هاست، کوله باریست پرازهیچ که برشانه ماست، گله ازدست کسی نیست، مقصردل دیوانه ماست. | ||||||||
| | |
| | #387 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 31
تشکر شده 52 بار در 25 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بستگی داره از زنش خوشم بیاد یا نه ... | ||||||||
| | |
| | #388 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,550
تشکر شده 14,820 بار در 1,846 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ميارمش كاراي مامانمو بكنه!!!! ![]() فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #389 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,190
تشکر شده 275 بار در 72 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ديگه باهاش حرف نميزنم......... ولي بيچاره بابام اصلا تو اين خطا نيست اون روزا خندیدیم به این دیالوگ کی فکرشو میکرد ده سال بعدتر باهاش گریه کنیم ؟! پس به سلامتی تمام اونا که یک روز خواستیم دایناسورشون بشیم دایناسورمون باشن ولی نشد که بشه به سلامتی همشون ... !! ![]() ![]() ![]() کلاه قرمزي : معذرت از ته دل! مجري : چرا نميري خونه ؟ کلاه قرمزي: اخه دلم تنگ ميشه مجري : تنهايي ؟ کلاه قرمزي:اهـين (اره) ... مجري : منم تنهام همه فکر ميکنن فاميل من شهرستانن يعني خودم اينجوري گفتم ولي منم هيشکس رو ندارم عين تو ... کلاه قرمزي : کاشکي من دايناسورت بودم !!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #390 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: استان 8
(View Stats)
تشکرها: 648
تشکر شده 441 بار در 205 پست
کتاب مورد علاقه : آن تابستان.غزل عاشقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باید ببینم چرا رفته دوباره زن گرفته ولی احتمالا سکوت میکنم روی ان شیشه ی تب دار تو را ها کردم اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تو را عکس زیبای تو را سیر تماشا کردم --------------------------------------------------------------------------- قسمتی از وصیت نامه زنده یاد حسین پناهی: بعد از مرگم، انگشتهای مرا به رایگان در اختیار اداره انگشتنگاری قرار دهید.قبر مرا نیم متر کمتر عمیق کنید تا پنجاه سانت به خدا نزدیکتر باشم. به پزشک قانونی بگویید روح مرا کالبدشکافی کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاری کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب یا گاز از داخل گور اینجانب اکیدا ممنوع است. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند در چمنزار خاکم کنید! کسانی که زیر تابوت مرا میگیرند، باید هم قد باشند. در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنید تا همه به گریه بیفتند. از اینکه نمیتوانم در مجلس ختم خودم حضوریابم قبلا پوزش میطلبم. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اتفاقي, اگه, بابات, بصورت, بفهمي, داره, ديگه, زن, كني؟, مي, هم, يه, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |