| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 960
تشکر شده 1,552 بار در 716 پست
کتاب مورد علاقه : امانت عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه مامیم بدونه که فرقی نداره برام اما اگه به مامانم خیانت کرده باشه روانی میشم بابام روانی میکنم ولی به مامیم نمیگم هرچند مامان من همیشه به بابام میگه اکه دوست داری برو زن بگیر من مشکلی ندارم وتورا میخوانم ای تو که نزدیکی و دور از رگ گردن و از عالم نور و تو را میخوانم............... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: اینجا اونجا اینور اونور
(View Stats)
تشکرها: 11,087
تشکر شده 4,072 بار در 1,725 پست
کتاب مورد علاقه : ترسناک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با بابام حرف نمی زنم ولی به مامانم هم نمیگم تا ناراحت نشه هر فرصتی هم که گیر اوردم به بابام چش غره میرم! تازگیا انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم!![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 3,742
تشکر شده 4,677 بار در 1,448 پست
کتاب مورد علاقه : فراتر از بودن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی سریع به مامانم میگم بعدشم دادگاه خانواده و طلاق!!!! چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم خانه اش ویران باد ! من اگر ما نشوم، تنهایم تو اگر ما نشوی،- خویشتنی از کجا که من و تو شور یکپارچگی را در شرق باز بر پا نکنیم؟ از کجا که من و تو مشت رسوایان را وا نکنیم؟ . من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه بر می خیزند من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد ؟ >H.R.F.G< | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,412
تشکر شده 7,187 بار در 2,618 پست
کتاب مورد علاقه : كلا كتاب دوست مي داريم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زن رو خفه ميكنم خرج دفن و كفن ميزارم رو دس بابا تا ديگه ازرين كارا نكنه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: گالاپاگوس !!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : 1aalame حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
حالا دیگه نوبته منه به اندازه اون چندتا بچه و اون خانمه واسه من کم گذاشته حالا باید جبران شه حالا تازه دارم راز داری هم می کنم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید مـن داغـونـــم ... خـدایا میـشه بـگی خـدمـات ِ پـس از خلقـتت کـجاست ...؟ !!!! ![]() | |||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز والا بابا ما از این عرضه ها نداره مامانه منم به زور گرفته ] دلتنگم ... دلتنگ گذشته ام ! دلتنگ آن دخترک خام و کوچک که همه چیز را زیبا میدید ! نمیدانم ایراد از کجاست . از من ؟! از زمانه ؟! از آدم های اطراف من ؟! نمیدانم ! هیچ نمیدانم ! این روزها درک و فهمیدن همه چیز علامه ی دهر بودن می طلبد ! کاش همچنان خام می ماندم ! خواب در دنیای بیخیالی ... دنیای شیرین معصومیت و کودکی ... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,412
تشکر شده 7,187 بار در 2,618 پست
کتاب مورد علاقه : كلا كتاب دوست مي داريم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به مامان جونم نميگم خودم زنرو دس به سرش ميكنم | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: نوکمپ
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twlight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
بابا تو که با این کارت باباتو می کشی که جنگ تفنگ آب پاش....جمعه 11 شهوریور..ساعت 11 صبح..پارک قائم..ساری ![]() | |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,354
تشکر شده 17,991 بار در 4,113 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
جسارتا خب بیاره مگه اون موقع هایی که با هم خوشند به ما فکر می کنند که حالا ما ناراحت باشیم ![]() پی نوشت : من میگم عجب پدر باحالی داشتم و خودم خبر نداشتم و ارادتم بهش بیشتر میشه و ضمنا متاسف میشم که به ایشون نرفتم | |||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی غیر از این دنیا
(View Stats)
تشکرها: 24
تشکر شده 31 بار در 26 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی وحشتناکه من حتی نمی خوام بهش فکر کنم ولی حتما به مامانم می گفتم چون بالاخره یه روز خودش می فهمید واگه می فهمید میدونستم وبهش نگفته بودم ازم ناراحت می شد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اتفاقي, اگه, بابات, بصورت, بفهمي, داره, ديگه, زن, كني؟, مي, هم, يه, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |