| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: اونجا
تشکرها: 3,209
تشکر شده 4,225 بار در 962 پست
کتاب مورد علاقه : شب ایرانی حالت من : | زو سانگ هووا، معلم 30ساله ایست که به عنوان یکی از جذاب ترین معلمان کشور چین شناخته می شود. او در پایه ابتدایی تدریس می کند و هم اکنون شهرت زیادی به کسب کرده است. __________________ دوست دارم سپاس یادت نر![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, # NEGAR #, # بلوط #, *9092*شادی, *fog*, - REZA -, .:aida:., alonegirl, Altin ay, bahar.4501, baran.amad, bmest, DE2MISS, dokhijonob631, eliiiiiiiiii69, eteb, hanoozhastam, jighol, jooo jooo, KHJ.N, M mehrane, m.diamond.s, Mahbib, Mino Bookworm, M_KH3000, NAFISS1991, negin.b, Rosali, sahely, sania555, SETARE SOHEYL, siah, silverstar, Sokout, taniii, Wild child, youngi, Z.BITA, zahra-ag, zahra891, zahra_jk, _black Flood_, ارغوان 67, از چی بگم؟, بازیگوش, خانوم عسلی, فاطيما1365, فاطیما 64, فرودو, مرجانه عزیز, مروه جون, نام کاربری, ياابالفضل, پریا71 |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: یه شهر دود گرفته با مردمی ارغوانی
تشکرها: 490
تشکر شده 989 بار در 540 پست
کتاب مورد علاقه : مهربانو حالت من : | چون چشماش درشت تر از بقیس جذاب شده آری تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: گیلان - رشت
تشکرها: 14,802
تشکر شده 10,337 بار در 3,812 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | رنگ چشاشو و موهاش خوفه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 117
تشکر شده 957 بار در 475 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | ولی یک حالیه صورتش یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق زهر بی سروپایی نکنیم! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: یه شهر دود گرفته با مردمی ارغوانی
تشکرها: 490
تشکر شده 989 بار در 540 پست
کتاب مورد علاقه : مهربانو حالت من : | اینجا هم که مژه مصنوعی گذاشته | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر گنبد کبود
تشکرها: 6,919
تشکر شده 2,941 بار در 617 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | شوخی می کنی؟این الان 30 سالشه!این که پوستش مثل دخترای 14 ساله می مونه! شعری برایت آوردم در راه از دستم افتاد و شکست راستی آیا شعر شکسته می خوانی؟ آرشیو امضای نودوهشتیا http://www.forum.98ia.com/t145682.html | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,579
تشکر شده 118 بار در 53 پست
کتاب مورد علاقه : انتهای سادگی حالت من : | ین چینی های دیگه خوشگله | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: دانشگاه
تشکرها: 2,932
تشکر شده 1,029 بار در 221 پست
کتاب مورد علاقه : راز داوینچی حالت من : | اینجام که کاملا معلومه لنز گذاشته!! انسان ها شکست نمیخورند بلکه تنها تلاش کردنشان را متوقف میسازند(ارنست همینگوی) | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | خب بین چینی ها خوبه قیافش ![]() نوشته های بهترین دوستام: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان تمام شده برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: رودخونه
تشکرها: 1,394
تشکر شده 3,068 بار در 882 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | خب اشکال نداره برای ما هم یه سیبیل کلفت بود که را به را کتک میزد!!! میگن خدا شانس بده ها! خداوندا... تو میدانی که من دلواپس فرداى خود هستم مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را مبادا گم کنم اهداف زیبا را و ناگه جابمانم از قطار موهبتهایت دلم بین امید و ناامیدى میزند پرسه خداوندا مراتنها تو مگذارى! یا علی ![]() ![]() راستی این ها داستان های خودمه!!!! هر کی می خواد بخنده یا می خواد حال کسی رو بگیره حتما بخونه! http://www.forum.98ia.com/t419519.html | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترین, جذاب, عکس, معلم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |