| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: Iran
تشکرها: 2,852
تشکر شده 1,516 بار در 371 پست
حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تـو رویــآهآمـــ
کتاب مورد علاقه : طـلـسمــ خـوشبختـیــ حالت من : | اره به خاطره چشماشه ولی بهش نمیخوره 30 سالش باشه هاااا ![]() آیــــن روزهــآ جــآی خآلــــی " تـــــو " رآ بــــآ عروســـکی پــــر می کـــنم هــــمآنند تــــوست مــــرآ " دوســـت نـــدآرد " آحـــســآس ندآرد ! امـــآ هر چــــه هســت " دل شـکـســــتـن " بلــد نیـــستـــ ...!!! ============= بــــهــ سلــآمتــیــ کـــسآیـــی کــــه جـسآرتـــ عآشــقآنهـــ آز دســــت دآدنـــ رو دآرن نهــــ حقـــآرت بـــهـ هــــر قیـــمتــــ نــگهـــ دآشـــتــنو……. ![]() | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: خانه آنجاست که دل آنجاست
تشکرها: 99
تشکر شده 607 بار در 398 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | این که به لطف ارایش این شکلی شده باید بدون ارایش دید چه شکلیه! چه کسی میداند که تو در پیله ی خود تنهایی؟ چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله را بگشا تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | آره جذابه ..... جذاب صرفاً به معني زيباي افسانه اي نيست | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
تشکرها: 1,084
تشکر شده 2,389 بار در 634 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | به عنوان معلم قابل تحمله!!!!!!! برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی حالت من : | معلم باید احساس مسئولیت وفهم وشعورش بال باشه نه خوشگلیش رمانایی که پیشنهاد می کنم حتما بخونید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترین, جذاب, عکس, معلم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |