| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | عكس از جنين چهار ماهه ، او بيش از يك بافت جرمي است . يك عكس يك خبر, پزشكي و سلامت بدون نظر »اين تصوير متعلق به يك دختر بچه چهار و نيم ماهه است كه توسط محلول نمك سقط (سوزانده) شده است. روزانه چهار هزار كودك در امريكا سقط ميشوند. (هر بيست ثانيه يك كودك). سقط جنين در طول نه ماه بارداري (در امريكا) قانوني است. ما تصور مي كنيم كه سقط جنين، از بين بردن يك بافت جرمي است. به اين دختر كوچك نگاه كنيد. او بيش از يك بافت جرمي است. او يك انسان زنده و كاملا شكل گرفته است. آيا اين انتخاب درستي است؟ ![]() [LEFT][font=tahoma]تهیه و تنظیم : [url=http://www.siterooz.com/:1iiqm3ab]سامانه اینترنتی سایت روز[/url:1iiqm3ab] دنیا_-_-_16_-_-_معماری ویرایش توسط golnaghshetavous : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۴۸ بعد از ظهر |
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : در سایه حق
تشکرها: 37,856
تشکر شده 1,687 بار در 332 پست
حالت من : | الهی آخه چطور دلشون میاد.لعنتیا ویرایش توسط golnaghshetavous : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۴۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : دشت شقایق
تشکرها: 15,876
تشکر شده 2,929 بار در 218 پست
حالت من : | خدایا به ما و آیندگان رحم کن. من ندیدم دو "شقایق" را با هم دشمن..... ویرایش توسط golnaghshetavous : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۴۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : لای آن شب بوها پای آن کاج بلند
تشکرها: 2,517
تشکر شده 459 بار در 64 پست
کتاب مورد علاقه : تویلایت حالت من : | نمی گم اینکار درسته ولی باید تو شرایطش قرار گرفت تا فهمید چه اتفاقی می افته که یک مادر تصمیم به اینکار می گیره والا تا اونجایی که من می دونم سقط جنین تو هرجای دنیا که برین قبل از ماه سوم حاملگی انجام می گیره چون بعدش ممکنه شخص با این عمل دیگه نتونه حامله بشه یا حتی ممکنه خطر مرگ براش داشته باشه من این احتمال رو می دم که این سقط به دلیل این بوده که حاملگی با خطر مرگ مادر یا اسیب جدی به مادر همراه بوده که این کار رو انجام دادن چون واقعا بعد از سه ماهگی عمل سقط جنین خیلی خطرناکه در هر صورت این عکس الان منو این شکلی کرد از آن روز دشمن به ما چیره گشت که ما را روان و خرد تیره گشت از آن روز این خانه ویرانه شد که نان آورش مرد بیگانه شد... ویرایش توسط golnaghshetavous : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۴۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | نتیجه بی بندو باری جن سی همینه دیگه هر 20 ثانیه یه جنین سقط میشه میشه 1537920 جنین در یک سال دقت کردید؟؟؟ یک میلیون و پانصدوسی و هفت هزارونهصدوبیست انسان و به همین تعداد زندگی ![]() ![]() یعنی همه این مادرا به خاطر این که سلامتی شون در خطره سقط جنین کردن؟؟ من که باورم نمیشه همون بی بندوباری جن سی دلیل این جنایت بزرگه دوباره سیب بچین حوا ! من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند.... ![]() ویرایش توسط golnaghshetavous : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۴۷ بعد از ظهر |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
تشکرها: 6,225
تشکر شده 4,757 بار در 2,266 پست
حالت من : | خاک تو سرشون من عکستو ندارم ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط golnaghshetavous : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۴۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال ![]() | والا من که عکسشو نمی بینم فقط متنشو خوندم که اینم تاسف داره هم من خدا رو دوست دارم هم خدا منو دوست داره شما چطور ؟ ویرایش توسط golnaghshetavous : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۴۷ بعد از ظهر |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, جنين, عكس, ماهه, چهار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |