| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : کوالالامپور
تشکرها: 50,685
تشکر شده 193,934 بار در 27,968 پست
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | [url=http://www.persianpic.info/upload/images/3sutcom20funny20pic2062011.jpg:35r8tlhy] [/url:35r8tlhy]اين فقط يك شوخيه.بخاطر قيافه خاص اين آقا خواهری به نامِ بهار، دیریست گمشده ست با چشمهای روشنِ برّاق با گیسویی بلند، به بالای آرزو. هر کس ازو نشانی دارد، ما را کند خبر..... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 4,924
تشکر شده 6,728 بار در 954 پست
حالت من : | بخشین من نفهمیدم چه وجه شباهتی بین این اقا و اسب آبی وجود داره؟یکی میشه توضیح بده؟! I bet you wake up in the morning and you kiss yourself .....‘Cause I would, if I was you ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جا
تشکرها: 2,922
تشکر شده 3,913 بار در 1,049 پست
حالت من : | قسمت دهان و دندان ها رو نگاه کن | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : کوالالامپور
تشکرها: 50,685
تشکر شده 193,934 بار در 27,968 پست
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | [quote="pompi";p="466279":2js2ecv9]بخشین من نفهمیدم چه وجه شباهتی بین این اقا و اسب آبی وجود داره؟یکی میشه توضیح بده؟! عزيزم يك عكس اسب آبي ببين،خودت ميفهمي ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : vancouver
تشکرها: 3,635
تشکر شده 1,366 بار در 329 پست
| آخی بیچاره من فقط دارم عکسش رو می بینم اینجوری چندشم شده وای به حال زنش که باید .... بکنه تیام ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : تبريز
تشکرها: 2,513
تشکر شده 1,232 بار در 406 پست
حالت من : | ايييييييييييييييييي بگذار عشق مال كساني باشد كه سفاهت عاشق پيشگي دارند من و تو ... ، شجاعت عاقل بودن داريم آنقدر كه بدانيم ، وقتي كه عشق از در مي آيد ... رنج است كه با آن خروار خروار بر سر آوار مي شود ... ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : کرج
تشکرها: 52,738
تشکر شده 21,347 بار در 3,689 پست
حالت من : | [HIGHLIGHT=#ffffff]وای!!!!!!!!!این چرا این مدلی بود[/HIGHLIGHT] ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال ![]() | [quote="pompi";p="466279":3bmaw2gl]بخشین من نفهمیدم چه وجه شباهتی بین این اقا و اسب آبی وجود داره؟یکی میشه توضیح بده؟! عزیزم دندوناش و زبونش در کل دهنش و البته سیاه بودنش حالا فهمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ هم من خدا رو دوست دارم هم خدا منو دوست داره شما چطور ؟ ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر |
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زير يك سقف بلند
تشکرها: 180
تشکر شده 107 بار در 13 پست
| ااااااااااااااااااااااييي ييييييييييييييييييييييييي يي چندش حضورت در قلبم مثل نفس کشیدن است ... آرام و بی صدا... اما همیشگی... ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : kuwait
تشکرها: 124
تشکر شده 239 بار در 96 پست
کتاب مورد علاقه : bar bad rafteh حالت من : | اینو بنویسم برم سجده شکر به خاطر این شکلی که خدا بهم داده اگه این بودم خودم رو می نداختم تو چرخ گوشت تنها آمدم،تنها میروم ...رفتنی ام دل خوش نکن به ماندنم ![]() ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آبی, اسب, انسان, با, جفت, نتیجه, گیری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |