| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 79,027
تشکر شده 137,199 بار در 12,480 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز تصویر اول مربوط به شهر کابل در 40سال پیش می*باشداما تصویر دوم همان مکان را در 40سال بعد نشان می*دهد! 40 سال بعد آری تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین ، مال من است اما سهراب تو قضاوت کن بر دل سنگ زمین جای من است من نمی دانم که چرا این مردم ، دانه های دلشان پیدا نیست. صبر کن ای سهراب قایقت جا دارد? من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم به سراغ من اگر می آیید ، تند و آهسته چه فرقی دارد؟ تو به هر جور دلت خواست بیا مثل سهراب دگرجنس تنهایی من چینی نیست، که ترک بردارد مثل مرمر شده است چینی نازک تنهایی من... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۱:۳۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واییییییییییییییییی اینا به جا پیشرفت پس رفت می کنن ! پنجره ها کلافه اند از سنگینی نگاه منتظرم اگر نمی آیی اینقدر پنجره ها را زجر ندهم چشم هایم بهجهنم ! ![]() ویرایش توسط sama33 : ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۱:۳۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 40سال, از, اکنون, تأمل, دو, عکس, قابل, هم, و, پیش, کابل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |