| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 6,488
تشکر شده 8,802 بار در 1,443 پست
کتاب مورد علاقه : da حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از "موریس مترلینگ" پرسیدند دوست بهتر است یا برادر؟ گفت: ما در انتخاب برادر نقشی نداریم، اما دوست برادریست که خودمان آنرا انتخاب میکنیم. سرفراز باشید دوستان عزیزم. امروز روز جهانی دوست خوب است! "روزتان مبارک" برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : در سرزمين نجيب زادگان
تشکرها: 1,121
تشکر شده 958 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا امروزه ؟ من اس ام اس هاشو چند روز پیش دریافت کردم ![]() به هر حال روز دوست خوب مبارک ![]() ![]() آنها در بیداریشان به من می گویند :"تو و دنیایی که در آن زندگی می کنی چیزی نیستید جز دانۀ شنی که بر ساحل بی انتهای دریایی بی کرانه افتاده اید . و من در رویایم به آنها می گویم :"من آن دریای بی کرانه هستم .و همۀ جهان چیزی نیست جز دانه ای شن بر ساحل من ![]() ALWAYS KEEP THE FAITH | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خوب, دوست, روز, مبارک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |