| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
تشکرها: 17,915
تشکر شده 28,761 بار در 5,694 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | پست بسیار مفید : +17 امتیاز سلام. من یکی از طرفدارای پروپا قرص سریال های کره ای هستم و دوست دارم تمام سریالای خوشگل کره ای رو ببینم. دوست دارم بدونم شماهام به سریالای کره ای علاقمند هستین یا نه؟ پس به سوالای زیر جواب بدین: چه سریال هایی تا حالا دیدی: قشنگ ترین هاش کدوماس: چه فیلمایی تا حالا دیدی: بازیگر مرد مورد علاقه ت کیان: بازیگر زن مورد علاقه ت کیان: بهترین زوج های مورد علاقه ت کیان: دوست داری کدوم بازیگرا باهم بازی کنن: کدوم گروه های کروه ای و بیشتر دوست داری: نقل قول:
از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط باران : ۱۲ خرداد ۱۳۹۱ در ساعت ۱۱:۰۹ قبل از ظهر | |||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : طهران
تشکرها: 355
تشکر شده 235 بار در 93 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز امپراطور دریا افسانه جومونگ و .. . .. من خیلی علاقه مندممممممممم نقل قول:
نقل قول:
چرا کامل ندیدین؟ خوشتون نیومد یا وقت نکردین؟ در مرام بی مرامان جایی برای مرام ما نیست! سعید-20ساله-دانشجو عمران-تهران جنوب | ||||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که عشاق انجایند
تشکرها: 0
تشکر شده 164 بار در 56 پست
کتاب مورد علاقه : فیلمنامه ن | بدون امتیاز : 0 امتیاز سریال های زنان آفتاب ، جومونگ 1 و 2 و 3 رو دیدم و یک سریال دیگه که امروز شروع به نگاه کردن کردم شرایط عشق . واقعا سریال های زیبایی بود. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اینارو دیدم: 1 نقاش بادها 2 شاهزاده زمان 1و 2 3 پسران برتر از گل 4 3 پدرو1 مادر 5 دختر زرنگ 6 خانه شلوغ 7 اولین عشق یک میلیونر 8 آقای متکبر 9 عروس 18 ساله یه چندتایی هم خلاصه خونی کردم... 10جومونگ 11یانگوم 12امپراطور بادها 13امپراطور دریاها 14افسانه سودانگ 15هوانگ جین یی 16تاجر پوسان 17عشق من سام سون 18شب به شب 19ققنوس 20دختر زرنگ 21داستان غم انگیز عشق 22متشکرم 23لابیست 24خواهر دوست داشتنی من 25 همسر یا دردسر اینارم باید اضافه کنم 27ساله-فوق لیسانس معماری-مامان امیرعلی جون ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۷:۵۹ بعد از ظهر |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : استرالیا
تشکرها: 102
تشکر شده 1,451 بار در 189 پست
کتاب مورد علاقه : رمان | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اینجا خیلی سریال کره ای میبینم اسمش انگلیسی من فارسیشو نمیدونم ولی اینها هست: 1.full house 2. loving you a thousand times 3.stairway to heaven 4.hateful but one again 5.bad love 6.loving in paris 7.hello my girl star's lovers .8 9.my husband's womane 10.don't cray i love you خیلی دیگه هم دیدم ولی یادم نیست.ولی اینها همه خیلی خیلی قشنگه ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی. ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۷:۵۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,652
تشکر شده 1,874 بار در 455 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من سریال متشکرم وپزشکان که از تلویزیون خودمون هم پخش شد رو دیدم هر دو خیلی قشنگن دیدن سریال کامل رو بهتون توصیه می کنم چه غریب ماندی ای دل نه غمی , نه غمگساری نه به انتظار یاری نه ز یار انتظاری.. ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۷:۵۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خیلی فیلم و سریال کره ای دیدم ...یه 50 تا را رو شاخشه اوناییش که یادمه: جومونگ یانگوم امپراطور بادها امپراطور دریاها افسانه سودانگ ایلجیمای بازگشت ایلجیمای نقاش بادها هونگ گیل دونگ هوانگ جین یی تاجر پوسان اینا تاریخی بودن مدرن هم: پسران برتر از گل full house رسوایی در پایتخت عشق بد شاهزاده ی زمان1و2 عشق من سام سون شب به شب ققنوس دختر زرنگ دختر من داستان غم انگیز عشق شرق بهشت یوهی جادوگر بانوی زیبای من ملکه برفی تازا متشکرم عشاق در پاریس گرگ و میش لابیست سینمایی هم!!: عشق الهی زیبای 2000 پوندی هنر گول زنی ill gook اقای متکبر وسوسه ی گرگها بابا لنگ دراز شاه و دلقک روزگاری در دبیرستان معلم هوس باز دوست معلم من رقص اژدها دیگه یادم نیست.. اونایی که جلوش شکلک زدم قشنگه خیلی... ای ستاره ای ستاره غریب ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ؟ پس چرا به داد ما نمیرسد؟ ما صدای گریه مان به آسمان رسید از خدا چرا صدا نميرسد ؟!!؟! ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۷:۵۸ بعد از ظهر |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمون پر از دود
تشکرها: 7,546
تشکر شده 6,296 بار در 1,963 پست
کتاب مورد علاقه : بازگشت شوم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امپراتور دریا جومونگ جواهری در قصر متشکرم نامه عشق روشنی زیادم چیز جالبی نیست.آدم همه چیزو می بینه و همه هم اونو می بینن.توی تاریکی آدم می تونه خیال کنه چیزی،جایی،کسی منتظرشه اما تو روشنی اصلا خبری نیست. ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۷:۵۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : در همین نزدیکی...!
تشکرها: 25,086
تشکر شده 53,630 بار در 6,033 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | بدون امتیاز : 0 امتیاز من فقط اینها رو دیدم : نصفی از سریال عشق من سامسون نصفی از سریال جومونگ یک سوم از سریال یانگوم کل قسمتهای سریال همسر یا دردسر و یه چهارم از سریال خواهر دوست داشتنی من نقل قول:
راستی یادم رفت بگم یک هشتم سریال ققنوس رو هم دیدم سعید خان نقل قول:
بزودی (برمبنای یک ماجرای واقعی) | ||||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر بارون
تشکرها: 24,401
تشکر شده 26,284 بار در 1,691 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز یانگوم جومونگ عشق من سامسون شب به شب خواهر دوست داشتنی من ققنوس یکی دیگه هم دیدم اسمش یادم نیس بارون که میزنه آدم ناخودآگاه یاد سه چیز میفته: سهراب و شعرش قمیشی و صداش شهردار و عمش ! ویرایش توسط باران : ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۷:۵۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, ای, ایران, بازیگرانشون, بحث, بشتابندسریال, به, تا, ترین, تو, حالا, خوب, داره؟, دوستداران, دیدین؟, راجب, رو, زیادی, سریال, طرفدارای, فیلم, قشنگ, معرفی, نظرتون, های, و, چرا, کدوم, کره, کنید, یکی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |