| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 637
تشکر شده 1,689 بار در 408 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد ح حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نظر فراموش نشه لطفا | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تو راه
تشکرها: 6,438
تشکر شده 2,949 بار در 1,532 پست
کتاب مورد علاقه : اخرش خوب باشه حالت من : | چه خبرههههههههههههههه>تلافی اینکه حجاب دارن رو با ارایشششش در اوردنننننننن ما هم خدایی داریمممم................... خدایا رحم کن به دلم تا خدامو دارم هیچی نمیخوامممم پس خدایا این امیدمو نگیر ازم | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : ...Tehran...
تشکرها: 19,764
تشکر شده 40,612 بار در 7,056 پست
حالت من : | چند تای اولی که خیلی فانتزیه و مناسب عروسی نیست. توی اون آخریا باز چند تا ملایم هست. کلا چند وقتی هستش که آرایش غلیظ و خلیجی از مد افتاده. | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : در سرزمين نجيب زادگان
تشکرها: 1,121
تشکر شده 958 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | جالب بود ..ممنون اما خوب من که دوست ندارم یاد عروسیهای سریال های تلویزیون افتادم آنها در بیداریشان به من می گویند :"تو و دنیایی که در آن زندگی می کنی چیزی نیستید جز دانۀ شنی که بر ساحل بی انتهای دریایی بی کرانه افتاده اید . و من در رویایم به آنها می گویم :"من آن دریای بی کرانه هستم .و همۀ جهان چیزی نیست جز دانه ای شن بر ساحل من ![]() ALWAYS KEEP THE FAITH | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 42,744
تشکر شده 15,154 بار در 1,930 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | یه سواال .اینا مال کجا ان ؟؟؟ بعضی هاشون قشنکن ولی خووب یه کم مسخره اس اون عکس صورتیه هم 3 دفعه گذاشتی يادت باشه وقتى واسه كسى همه كس شدى اون كس بعد ازتوخيلى بى كسه يا براى كسى همه كس نشو يا اگه شدى به فكر بى كسى هاش هم باش ...!!! | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 637
تشکر شده 1,689 بار در 408 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد ح حالت من : | نقل قول:
نقل قول:
| ||||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 892
تشکر شده 933 بار در 372 پست
کتاب مورد علاقه : نمیدونم حالت من : | چقد زشت بودن...اینا رو از کجا پیدا کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لـَعـنـَت بـِه تـَمآمـ کـَسآنی کـِه تـو نـیـسـتـَنـد ... وَلـی عـَطرِ تـو رآ میزَنـَنـد!!! | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : دزفول
تشکرها: 95
تشکر شده 88 بار در 70 پست
کتاب مورد علاقه : رمان خیلی عاجقانه | اصلا جالب نبودن ولی مرسی | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : بیابون
تشکرها: 4,321
تشکر شده 4,281 بار در 1,581 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی قشنگ باشه حالت من : | خیلی داهاتی بودن .......... اما مرسی عسیسم چایت را همیشه تلخ بنوش دردنیایی که شیرین اسطوره ای بود که عشق 2 نفر را با هم میخواست ای مرغ عشق فخر بر من نفروش یارت در بند قفس بود که بر تو وفادار ماند ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : ICE - LAND
تشکرها: 5,940
تشکر شده 35,873 بار در 1,647 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر حالت من : | افتضاح بودن!!! حتما از این به بعد عروسم باید حجاب داشته باشه! عروساشم خیلی زشت بودن! ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آرایش, باحجاب, عروس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |