| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 28,164
تشکر شده 28,071 بار در 6,652 پست
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ![]() نریمان فعالیت موسیقی خود را از سال 1373 با نوازندگی کیبورد آغاز کرد و تا چند سال متوالی فقط به نوازندگی با گروههای مختلف می پرداخت . زمانیکه در دانشگاه مشغول به تحصیل در رشته کامپیوتر بود خارج از دانشگاه با گذارندن دورهای سلفژ تصمیم به خواندن گرفت , اولین شروع برای آلبوم به سال 1377 بر می گردد , زمانیکه با عده ای از دوستان خود گروهی را تشکیل دادند و به جمع آوری آلبوم به سبک راک پرداختند که البته این آلبوم هرگز به بازار ارائه نشد تا اینکه سال 1382 با آشنا شدن نریمان با پیام شمس استارت آلبومی زده شد که در سال 1386 با نام ” تابستان 86″ به بازار ارائه گردید , با ارائه این آلبوم نریمان در عید سال 1387 در نظر سنجی های مطبوعات به عنوان پدیده سال 1386 شناخته شد , آلبوم وی با ساخت ویدئو های متفاوتی همچون ( عروسی , تک و تنها , آدمکها و …. ) توانست به فروش فوق العاده دست یابد , همچنین بعد از ارائه آلبوم , اجراهای موفق و توانایی وی در اجرای زنده در شهرهای همچون تهران , شیراز , کیش , بجنورد و ….. توانست به موفقیت روزافزون وی کمک بیشتری کند ؛ تنها نکته ناراحت کننده برای وی پس از ارائه آلبوم چاپ مطالب و اخبار و بیوگرافی اشتباه در مطبوعات بود و این عامل باعث شد تا او از مصاحبه با شمار بسیاری از مطبوعات به جزء برخی از آنان خودداری کند .وی در حال حاضر مشغول جمع آوری آلبوم جدیدی است که مراحل پایانی خود را طی می کند و به زودی به بازار ارائه می گردد . قوانین مشترک بخش فرهنگ و هنر و اخبار من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : طهران
تشکرها: 3,412
تشکر شده 5,870 بار در 1,624 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مررررسی از مطلبت دوسش میدارم...... ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : زمین
تشکرها: 47,907
تشکر شده 32,755 بار در 2,914 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینکه بیوگرافی نیست فقط فعالیت و معرفی آثارشه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو قلب عشقم
تشکرها: 7,285
تشکر شده 8,616 بار در 2,406 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لطفا اگه میشه بیو گرافی کاملشو بذارین ممنون..........
دلم تنگ است... به وسعت زیبایی اولین نگاهت به شیرینی بوسه ای که بر لبانم گذاشتی و به اندازه ی حس آرامشی که گرمای دست هایت به قلبم بخشید. ![]() تمام دارایی من قلبی است که در سینه دارم و برای تو می تپد آن را به تو تقدیم میکنم ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 28,164
تشکر شده 28,071 بار در 6,652 پست
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خیلی گشتم به جز این دیه مطلب خاصی پیدا نکردم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : 21 09
تشکرها: 157
تشکر شده 1,351 بار در 342 پست
کتاب مورد علاقه : jen حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زیاد خوشم نمیاد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : 21 09
تشکرها: 157
تشکر شده 1,351 بار در 342 پست
کتاب مورد علاقه : jen حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تركيب نداره | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : طهران
تشکرها: 2,271
تشکر شده 805 بار در 336 پست
کتاب مورد علاقه : غزال. دزیره .اسکارلت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولا ازش خوشم میامد ولی حالا آهنگاش چرت شده ![]() در کل مر30 خسته ام!.... ![]() نه اینکه کوه کنده باشم ...نه ... ! دل کنده ام .... دل کندن اگر آسان بود فرهاد به جای بیستون دل میکند! ![]() روزگاریست که شیطان فریاد می زند: آدم پیدا کنید! سجده خواهم کرد. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : Netherland
تشکرها: 3
تشکر شده 1 بار در 1 پست
کتاب مورد علاقه : hame ketabhaye Takin Hamze loo | بدون امتیاز : 0 امتیاز نریمان, خواننده خوب و مردمی در بستر بیماریست! برای سلامتی هر چه زودتر او دعا کنید! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : همه جای ایران سرای من است.
تشکرها: 11,191
تشکر شده 4,217 بار در 2,011 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعاً ؟؟؟ یا اینکه شایعه ست برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بیوگرافی, خواننده, نریمان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |