| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ترا درهمه شب های تنهایی توی شیشه های دیده ام. | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به مهمانی دنیا رفتم من به دشت اندوه من به باغ عرفان من به ایوان چراغانی دانش رفتم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من از مصاحبت آفتاب می آيم، کجاست سايه؟ آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مرا تنها گذار ای چشم تبدار سرگردان! مرا با رنج بودن تنها گذار. | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 55 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز روزگاری است در این گوشه ی پژمرده هوا هر نشاطی مرده است خاک خواهی شد! از رخ ایینه ها هم پاک خواهی شد! چون غباری گیج گم سرگشته در افلاک خواهی شد! | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تنش از خستگی افتاده ز کار . برسر و رویش بنشسته غبار. شده ازتشنگی خشک گلو. پای عریانش مجروح ز خار. | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکر شده 55 بار در 36 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز رخنه ای نیست در این تاریکی در و دیوار به هم پیوسته سایه ای لغزد اگر روی زمین نقش وهمی است ز بندی رسته | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز هر قدم پیش رود، پای افق چشم او بیند دریایی اب. اندکی راه چو می پیماید میکند فکر که می بیند خواب. | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 1 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز باد نمناك زمان مي گذرد ، رنگ مي ريزد از پيكر ما خانه را نقش فساد است به سقف سرنگون خواهد شد بر سر ما . | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آفتاب است و، بیابان چه فراخ ! نیست در آن نه گیاه و نه درخت. غیر آوای غرابان ، دیگر بسته هر بانگی از این وادی رخت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, اشعارش, با, دوستدارن, سهراب, سپهری, مشاعره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |