| |||
| | #2641 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ـ شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دشت هایی چه فراخ! کوه هایی چه بلند! در گلستانه چه بوی علفی می امد! گاهـــــی آدم دلـــــش میخواهد کفش هایش را در بیاورد، یواشکــــی نوک پا نوک پا از خودش دور شـــــــــود، بعد بزند به چاک فرار کند از خودش .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2642 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد رو عشقست
(View Stats)
تشکرها: 519
تشکر شده 1,619 بار در 685 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب | بدون امتیاز : 0 امتیاز در پس درهای شیشه ای رؤیاها در مرداب بی ته آیینه ها، هر جا كه من گوشه ای از خودم را مرده بودم یك نیلوفر روییده بود. گویی او لحظه لحظه در تهی من می ریخت و من در صدای شكفتن او لحظه لحظه خودم را می مردم. | ||||||||
| | |
| | #2643 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 1,370
تشکر شده 1,402 بار در 540 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما جدا افتاده ایم ، و ستاره ی همدردی از شب هستی سر می زند ما می رویم ، و آیا در پی ما ، یادی از درها خواهد گذشت؟ ما می گذریم ، و ایا غمی بر جای ما ، در سایه ها خواهد نشست ؟ برویم از سایه ی نی ، شاید جایی ، ساقه ی آخرین ، گل برتر را در سبد ما افکند | ||||||||
| | |
| | #2644 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان | بدون امتیاز : 0 امتیاز دشت ها را، كوه ها را ديدم. آب را ديدم ، خاك را ديدم. نور و ظلمت را ديدم. و گياهان را در نور، و گياهان را در ظلمت ديدم. جانور را در نور ، جانور را در ظلمت ديدم. و بشر را در نور ، و بشر را در ظلمت ديدم. | ||||||||
| | |
| | #2645 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: forum98ia
(View Stats)
تشکرها: 10,196
تشکر شده 7,974 بار در 679 پست
کتاب مورد علاقه : ... | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرگ وارونه يك زنجره نيست مرگ در ذهن اقاقي جاري است آب آئینه عشق گذران است تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا که دلت با دگران است . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #2646 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشنه آب هاي مشبك هستم. دگمه هاي لباسم رنگ اوراد اعصار جادوست. در علف زار پيش از شيوع تكلم آخرين جشن جسماني ما بپا بود. من در اين جشن موسيقي اختران را از درون سفالينه ها مي شنيدم | ||||||||
| | |
| | #2647 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خرمگس،کوری،بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما ماندیم، تا رشته ی شب از گرد چپرها واشد، فردا شد. روز آمد و رفت. آن چه در تو، کوه بود هموارش کردند و دره ات را، پُر. بر تو اکنون راهی صاف می گذرد. "برتولت برشت" ![]() | ||||||||
| | |
| | #2648 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا ته كوچه شك ، تا هواي خنك استغنا، تا شب خيس محبت رفتم. من به ديدار كسي رفتم در آن سر عشق. رفتم، رفتم تا زن، تا چراغ لذت، تا سكوت خواهش، تا صداي پر تنهايي. | ||||||||
| | |
| | #2649 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: forum98ia
(View Stats)
تشکرها: 10,196
تشکر شده 7,974 بار در 679 پست
کتاب مورد علاقه : ... | بدون امتیاز : 0 امتیاز یا به زنگار غمی الوده است لیک چون باید این دم گذرد پس اگر می گریم گریه ام بی ثمر است واگر می خندم خنده ام بیهوده است | ||||||||
| | |
| | #2650 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو نیستی ، و غریو رودها گویا نیست ، و دره ها ناخواناست می آیی : شب از چهره ها بر می خیزد ، راز از هستی می پرد می روی : چمن تاریک می شود ، جوشش چشمه می کشند چشمانت را می بندی : ابهام به علف می پیچد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, اشعارش, با, دوستدارن, سهراب, سپهری, مشاعره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |