| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,389
تشکر شده 6,069 بار در 1,129 پست
کتاب مورد علاقه : شور زندگی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من در این تاریکی فکر یک بره ی ر وشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد . ![]() به سلامتی دیوار! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,354
تشکر شده 17,991 بار در 4,113 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من نمازم وقتي مي خوانم كه ا ذانش را باد گفته باشد سر گلدسته سرو | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز و به انگشت نشان داد سپیداری و گفت نرسیده به درخت کوچه باغیست که از خواب خدا سبزتراست آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تکه نانی دارم خرده هوشی سر سوزن ذوقی | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز یا درون شاخه های شوق ؟ می پری از روی چشم سبز یک مرداب یاکه می شویی کنار چمشه ادراک بال وپر؟ هرکجا هستی ، بگو با من. | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 6 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز موجی پر از نهیب ره میکشد به ساحل و می بلعد | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
تشکر شده 6 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقشه های او چه حاصل! نبض من هرلحظه می خندد به پندارش | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شراب باید خورد و در جوانی روی یک سایه راه باید رفت همین | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
تشکر شده 6 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نقشی کشد به یاری منقار بندی گسسته است خوابی شکسته است | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا اناری ترکی بر می داشت دست فواره خواهش می شد تا چلویی می خواند سینه از ذوق شنیدن می سوخت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, اشعارش, با, دوستدارن, سهراب, سپهری, مشاعره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |