تور


نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    2012,02,11
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    نوشته ها
    439
    میانگین پست در روز
    0.49
    محل سکونت
    تنکابن
    تشکر از کاربر
    3,827
    تشکر شده 4,819 در 736 پست
    حالت من
    Shokeh

    پیش فرض لوز نارگیل یزدی









    مواد لازم:


    پودر نارگیل 200 گرم (تقریباً دو و نیم پیمانه)
    پودر شکر 180 گرم (تقریباً یک و نیم پیمانه)
    پودر کرم تارتار یک پنس
    شیر عسل 1 قوطی
    گلاب 1 قاشق غذاخوری
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    پودر هل 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:


    *پودر قند و کرم تار تار را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید.





    *پودر نارگیل را اضافه کنید.





    *با قاشق هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.





    *وانیل ، گلاب و هل را اضافه کنید و مخلوط کنید.





    *شیر عسل را اضافه کنید.





    *کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود.





    *کف قالب رو با کمی کره چرب کنید و نصف مخلوط را داخل ظرف باقلوا بریزید.





    *با پشت قاشق کاملاً صاف کنید.





    *نصف دیگر مخلوط را با رنگ دلخواه رنگ کنید.





    *روی مخلوط قبلی بریزید و کاملاً صاف کنید.





    *روی ظرف را بپوشونید و حد اقل 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملاً ببنده. (من یک شب تا صبح داخل یخچال گذاشتم)





    *برای بریدن، از چاقو لیزری استفاده کنید و به شکل دلخواه برش بزنید و تزئین کنید.


    *نکته: در اصل این شیرینی را به شکل لوزی برش می دن ولی می تونید مربع برش بدید یا حتی قالب بزنید.



    برای دوست داران
    احسان خواجه امیری
     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

    رمان هایی که پیشنهاد میکنم حتما دنبال کنید
     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید





  2. کاربر زیر از پست asal007 تشکر کرده است .


موضوعات مشابه

  1. دسر نارگیل
    توسط arezoo.o در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 2013,07,08, ساعت : 04:16 PM
  2. پای سیب با نارگیل
    توسط azam 24 در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 2013,04,23, ساعت : 07:53 PM
  3. ژله شیر نارگیل
    توسط Mar*Mar banoO در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 2013,04,08, ساعت : 01:23 AM
  4. لوز نارگیل
    توسط asal007 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 2013,02,08, ساعت : 01:16 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •