| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,707 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز هر روز پر شده است از هیاهو و صداهای اشنا و غریبه ای که هر کدام با رنگ خویش، دیوار خاطرات روزانه مان را رنگ میکنند و شاید در کودیکی های هر روزمان باز به سراغ لحظاتی میرویم که پر از لبخند و ارامش ابدی باشد! هر روز بیشتر از روزهای قبل، طعم دور بودن از ارامش رو میچشیم و شاید، این روزها، ارامشی بیشتر از فرداهایمان داشته باشد چرا لبخند نزنیم؟ کودکان احساس! جای بازی اینجاست زندگی خالی نیست. مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست در دل من چیزی است مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم که دلم می خواهد بدوم تاته دشت، بروم تا سر کوه سهراب سپهری/. 16همین تاپیک، از سری تاپیک های خانواده نودهشتیا پاییز 1389 ______________________________ قوانین زیر، اگر چه در راستای منظم ساختن این محیط است، اما، پیش از انچه که به محدودیت ها نیم نگاهی کنیم، باید اعتراف کنم، محیط این تاپیک، محیطی است سراسر ازادی، و بدیهی است، این ازادی، نه در خارج از قوانین سایت بلکه در حیطه ازادی های، گفتاری و ارتباطی است، انچنان که زمان منطبق بر تصورات شما پیش رود اما، پیشنهاداتی از سوی جمع ارائه شده، که رعایت این ها، به منزله ی احترام به این محیط است 1- به جای جواب سلام و خداحافظی از دکمه تشکر استفاده میکنیم بخاطر حذف پست های اضافه و پیش رفتن به سوی تاپیکی منظم و مفید من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز اوللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللل ![]() گوش کن، دورترین مرغ جهان می خواند. شب سلیس است، و یکدست، و باز شمعدانی ها و صدادارترین شاخۀ فصل، ماه را می شنوند. پلکان جلو ساختمان، در فانوس به دست و در اسراف نسیم، گوش کن، جاده صدا می زند از دور قدم های ترا. چشم تو زینت تاریکی نیست. پلک ها را بتکان، کفش به پاکن و بیا. و بیا جایی، که پر ماه به انگشت تو هشدار دهد و زمان روی کلوخی بنشیند با تو و مزامیر شب اندام ترا، مثل یک قطعۀ آواز به خود جذب کنند. پارسایی است در آنجا که ترا خواهد گفت: بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثۀ عشق تراست یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() ویرایش توسط rana-021 : ۶ آذر ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۰۰ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | -نازلی-, avazkhamoosh, Behnaz joon, emitis66, jiiigh, mahana1, Mahed, rangool, rose33, smart girl, SUN 7, talayeh, Zanessa, ~ELAHE~, آرام.د, خانم فسقلی, رهـــا, شب خيس, شبنم, پامچال |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: ...Tehran...
(View Stats)
تشکرها: 17,589
تشکر شده 37,701 بار در 6,642 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز دوووووووووووووووووووووم هووووراااااااااا ![]() بچه ها بشتابید خانواده ی جدید. ![]() باز باران بارید خیس شد خاطره ها مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی... ویرایش توسط -2nya- : ۶ آذر ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۱۲ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | <..RoSe..>, -نازلی-, avazkhamoosh, jiiigh, mahana1, Mahed, rangool, talayeh, Zanessa, ~ELAHE~, خانم فسقلی, رهـــا, شب خيس, شبنم |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز دوز ندارم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: ...Tehran...
(View Stats)
تشکرها: 17,589
تشکر شده 37,701 بار در 6,642 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,354
تشکر شده 17,991 بار در 4,113 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز ضمن تشکر از استارت تاپیک به همه ی دوستان سلام می کنم و آرزوی موفقیت براشون دارم ان شا ا.. توی این تاپیک لحظات شاد و مفیدی رو در کنار هم داشته باشید اینم یه یادگاری برای خانواده ی جدید : واقعیت , خوبی , زیبایی. در این دنیا , جز این سه , هیچ چیز دیگر به جستجو نمی ارزد. نخستین با اندیشیدن , علم. دومین با اخلاق , مذهب. و سومین با هنر. دکتر علی شریعتی | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خانواده, شماره, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |