| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: ...Tehran...
(View Stats)
تشکرها: 17,589
تشکر شده 37,701 بار در 6,642 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا این جا همه دپرسن؟... فضا، فضای غم و غصه و گریه اس... بابا ناسلامتی تولد سایتمونه... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() ![]() دوست دارم اسپم! تا حالا نشده بود تو جمع بزنم زیر گریه یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | |||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,679
تشکر شده 13,959 بار در 1,785 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شبنمی باهات قهرم .دلمو شوکوندی. ![]() می خواستم افتخار بدم خواهری ،مادری ،دختر خاله ای چیزی ام باشی ![]() اون خانواده قبلیا هروقت میومدم گیج میشدم . دیگه حسش نبوود دنبال فامیل بگردم | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
فکر کنم البتهابته اگه اینجا با هر کی فامیل بشی یه جورایی با خانواده ی قدیم هم فامیل میشی | |||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,707 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
دیگه سوال نداره نقل قول:
من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() مادر که شرمنده ام بچه هام پوستمو می کنن یه بچه جدید بگیرم به فرزندی . بقیه اش هر کدوم رو دوست داری بنده صمیمانه در خدمتم ![]() خواهر دوست داری ؟ | |||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,679
تشکر شده 13,959 بار در 1,785 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخخخ دلم میخواد بزنم زیر آواززززززززززززز کی همراهی میکنه!؟ ![]() نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اون روزا ما دلی داشتیم واسه بردن جونی داشتیم واسه مردن کسی بودیم کاری داشتیم پاییز و بهاری داشتیم تو سرا ما سری داشتیم عشق و دلبری داشتیم! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خانواده, شماره, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |