| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,707 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلم واسه خانواده عجیب تنگ شده! من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #13 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
سلام یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | |||||||||
| |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,707 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
بد نیستم مرسی نقل قول:
سلام | ||||||||||
| |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,354
تشکر شده 17,991 بار در 4,113 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,412
تشکر شده 7,187 بار در 2,618 پست
کتاب مورد علاقه : كلا كتاب دوست مي داريم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ووووووووووووووووووووييييي يييييييييييييييييييييييي آخ جون باي نيميتونم بيمونم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب بچه های جدید گوششونو بگیرن من الان بغضم به شدت ترکید | ||||||||
| |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 36,679
تشکر شده 13,959 بار در 1,785 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هااااا تا این خانواده صفحاتش بالا نرفته من بیاام یه خانواده پیدا کنم !!!!!!! | ||||||||
| |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خانواده, شماره, نودهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |