| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : میاندواب
تشکرها: 6,346
تشکر شده 2,842 بار در 356 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ذهنم در مورد چیزایی که تو رمان خوندم خیلی هنگ کرده میخوام ببینم نظر شما چیه؟؟ مثلا یه نمونه اش واقعا ما زندگیمونو قبل به دنیا اومدن خودمون تعیین میکنیم؟؟؟ خلاصه داستان: بهار با پائیز خواهر هستند ولی کاملا با هم از لحاظ اخلاقی فرق میکنند هر چقدر روح بهار بخشنده و بزرگ است پائیز ستیزه جوو سختگیر است و با همه سر لج دارد آنها در خانه مردی ثروتمنا زندگی میکنند که پدر پائیز در آنجا سرایدار و مادرش آشپز است ، صاحب خانه آقای ارغوان است که پسرش را باری تحصیل به اوروپا فرستاده و او بعد از سالها به کشور باز میگردد سروش با دیدن بهار و پائیز با یاد دوران کودکی میافتد که با آنها هم بعضی بوده و به آنها محبّت زیادی میکند ولی پائیز این محبتها را ترحم محسوب میکند و با سروش به ستیزه میپردازد غافل از اینکه همین کارها سروش را عشق دلخسته پائیز میکند . سروش ازدواج با پائیز را خواستار میشود ولی آقای ارغوان آنها را از خانه بیرون میکند و به سروش هم میگوید اگر ادامه دهد او را نیز بیرون میکند . ولی آدم عاشق عاقل نیست و.............. تاپیک تایپ: رمان باغ پاییز /ویرایش شد/ تا توانی ساده و یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیر پاست بر مرکب اروزهایم سوار میشوم و میتازم تا در زندگی به هر انچه که میخواهم برسم حتی اگر خواسته هایم بر روی پیشانی شیرخشمگین نیرومندی هم باشد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 271
تشکر شده 795 بار در 164 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من این رمانو خوندم . خوبه ولی قسمتای اولش به نظرم خیلی زیاد شبیه رمان غرور عاشقان رویا سیناپوره . ولی خوب چون آخرش خوب تموم میشه من خوشم اومد آخه از رمان هایی که آخرش الکی الکی قهرمان داستان میمیره . ... خیلی بدم میاد . اینکه یه زن باردار باشه و بتونه از شوهرش پنهون کنه هر چند که باهاش زندگی نکنه ولی تو مناسبت های مختلف ببینه جای سوال داره آه امروزی از غم آکنده /آه فردایی از مه آلوده باز دارم خیال می بافم / باز دارم بهانه می گیرم آرزوهای سبز پاییزم / خواب کوتاه یک زمستانم شعله هایی به زیر خاکستر / با تو یک شب زبانه می گیرم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 1,084
تشکر شده 2,820 بار در 466 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بود اما خوب من به همه ی رمان از جمله همون قسمتایی که میگی توجه نشون نمیدادم گاهی برخی از ما انسانها قصد تحمیل حرفهامون رو به دیگران داریم و چه چیزی بهتر از استفاده از یک داستان البته من به طور کل با تمام حرفاش مخالف نبودم اما گاهی افراط و تفریط در رمان به چشم میخوره گاهی تناقض بین حرفهای بهار با اعمالش بود چرا که اگه اون با موسیقی مخالفه پس چرا خود و شوهرش در همه ی مجالس لاو تو لاو میرقصیدن و ... اما به جز مبحث بهار بقیه داستان رو دوست داشتم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
تشکرها: 2,041
تشکر شده 2,425 بار در 908 پست
کتاب مورد علاقه : رویای روی تپه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کلا داستان خوبی بود ... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 3
تشکر شده 9 بار در 5 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز پختگی وانسجام لازم نداشت پرش موضوعی (موضوعی که عنوان شده ولی پرداخت نشده بود )درش وجود داشت ...دختره خود بزرگ بین وغیر واقعی بود تو صمیمی تر از آنی که دلم می پنداشت ، دل تو با همه آیینه ها نسبت داشت، تو همان ساده دل سبز نجیبی که خدا، در میان دل پاکت صدف آیینه کاشت * | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : nesf jahan
تشکرها: 17,710
تشکر شده 5,821 بار در 1,410 پست
کتاب مورد علاقه : taki hamze loo حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باغ پائیز باغ پائیز بهار با پائیز خواهر هستند ولی کاملا با هم از لحاظ اخلاقی فرق میکنند هر چقدر روح بهار بخشنده و بزرگ است پائیز ستیزه جوو سختگیر است و با همه سر لج دارد آنها در خانه مردی ثروتمنا زندگی میکنند که پدر پائیز در آنجا سرایدار و مادرش آشپز است ، صاحب خانه آقای ارغوان است که پسرش را باری تحصیل به اوروپا فرستاده و او بعد از سالها به کشور باز میگردد سروش با دیدن بهار و پائیز با یاد دوران کودکی میافتد که با آنها هم بعضی بوده و به آنها محبّت زیادی میکند ولی پائیز این محبتها را ترحم محسوب میکند و با سروش به ستیزه میپردازد غافل از اینکه همین کارها سروش را عشق دلخسته پائیز میکند . سروش ازدواج با پائیز را خواستار میشود ولی آقای ارغوان آنها را از خانه بیرون میکند و به سروش هم میگوید اگر ادامه دهد او را نیز بیرون میکند . ولی آدم عاشق عاقل نیست و.............. رمان باغ پاییز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2,869
تشکر شده 1,143 بار در 322 پست
کتاب مورد علاقه : شنگول و منگول حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کتاب قشنگی بود آخرش هم خوب تموم میشه | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : نصف جهان
تشکرها: 4,364
تشکر شده 8,420 بار در 2,164 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کتاب خوبیه فقط زیادی کشش داده ولی اخرش خیلی قشنگ بود مترسک اینقدر دستهایت را باز نکن | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 1,804
تشکر شده 10,686 بار در 712 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی اغراق امیز بود در همه موارد. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : شمال
تشکرها: 10,683
تشکر شده 557 بار در 136 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمان خوبي بود | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| باغ, بیاد, تو, خونده, رمان, سپیده, فرهادی, معرفی, نقد, هر, و, پاییز, کی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |