| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 39,492
تشکر شده 71,930 بار در 1,946 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستان من یه سوالی داشتم و نمیدونم جای مطرح کردن اون اینجا درست یا نه من شماره تلفن یه نفر رو دارم و خیلی اضطراریه واسم ، چجوری می تونم آدرسشو گیر بیارم؟یعنی نرم افزاری هست واسه این کار ؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() ![]() ویرایش توسط coral : ۲ آذر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۲:۳۴ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی کسی نیست به من جواب بده | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
تشکرها: 4,741
تشکر شده 5,391 بار در 322 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز فکر کنم باید ببری مخابرات آن سوی دلتنگی ها خدایست که داشتنش بهتر از نداشتنش است. ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : sfun
تشکرها: 3,622
تشکر شده 1,525 بار در 299 پست
کتاب مورد علاقه : کوری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی از دوستام یه سایتی رو میشناخت ولی نتونستیم ادرسشو پیدا کنیم.بگردی هم نمیتونی پیدا کنی زندگی درمن موج میزند و من در زندگی دست و پا....!!! اینجا خبری از مرگـ نیست....!!! دلم عجیب گریستن میخواهد... و... نبودن... ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خوزستان
تشکرها: 2,429
تشکر شده 2,039 بار در 723 پست
کتاب مورد علاقه : خسی در میقات حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همچین مشکلی داشتم البته شماره از شهر خودم بود .ساعتها وقت گذاشتم واز کتابچه تلفن مخابرات اسمشو پیدا کردم. الهم صل علی محمد وآل محمد کما صلیت علی ابراهیم وآل ابراهیم وبارک علی محمد وآل محمد کما بارکت علی ابراهیم وآل ابراهیم وترحم علی محمد و آل محمد کما ترحمت علی ابراهیم و آل ابراهیم | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : کرمانشاه
تشکرها: 863
تشکر شده 654 بار در 318 پست
کتاب مورد علاقه : وقت ندارم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فک نکنم راهی داشته باشه. ولی اگه راهی پیدا کردی به منم بگو چون منم کارم گیره. | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 392
تشکر شده 933 بار در 271 پست
کتاب مورد علاقه : ...yasamin حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نرم افزار 118 فك كنم به درد كار شما ميخوره........(اگه شماره ثابت فرد رو وارد كني محل زندگيو بهت ميگه...) دنيا همه هيچ كار دنيا همه هيچ اي هيچ براي هيچ بر هيچ مپيچ حامي... | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 8,574
تشکر شده 4,535 بار در 1,453 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کدپستیشو میتونی پیدا کنی زنگ بزن 140 بعد میگه برای دریافت کد پستی عدد فلان رو شماره گیری کن بعدش شماره تلفن ثابت رو وارد می کنی کد پستی رو بهت میده | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : sfun
تشکرها: 3,622
تشکر شده 1,525 بار در 299 پست
کتاب مورد علاقه : کوری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول: | |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آدرس, با, تلفن, ثابت, داشتن, شخص, شماره, موبای, پیدا, کردن, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |