| |||
| | #5001 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: SOMEWHERE
(View Stats)
تشکرها: 5,501
تشکر شده 8,495 بار در 1,473 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & Prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
*** بعد از ظهر با بابام رفتم كتاب خريدم.من خيلي دوست دارم با بابام برم خريد.با مامانم همش دعوام ميشه ولي با بابام بهتر انتخاب و خريد ميكنم. *** به جلد كتاب وحشتـــــــــناك حساسام!!!يه ذره اگه فقط يه ذره كج باشه،عمرا كتابرو بخرم حتي اگه كتابه نايابترين كتاب باشه.يكي از كتابا كه گرفتم پشت جلدش يه ذره خرابه.نميدونم چرا نديدم.الان همش دارم حرص ميخورم. *** هر شب به اميد اين ميخوابم كه وقتي صبح چشمامو باز كردم،دنيا يه تغيير كوچــــولـــو كرده باشه،فقط يه تغيير كوچـــولـــو!يه تغيير كه به زندگي اميدوارترم كنه! *** شب خوش! واژه واژه سطر سطر صفحه صفحه فصل فصل گيسوان من سفيد مي شوند همچنان كه سطر سطر صفحه هاي دفترم سياه مي شوند -بهــــــــدا نوشت: احتمالا چند هفته سايت نميام ![]() دلتنگی هایم را نشاندم روی دوش بادبادک و فرستادمشان به آسمان... باران می بارد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | +Lily, -نازلی-, babasi, bahar1313, Barane Gham, bella persiana, Breaved, elahe70, elnaz 90, fatima_59, golnaghshetavous, jim.jim, ke$ha, mahdieh67, mahsan, metropolis, Mina, nairika, nemesis, patrin, raha6956, REAL LOVE, rooyaa, s.love, sC0rP!0N--GirL, TAGHDIR, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, بازباران, رابين هود, ستاره یخی, شبنم, عیدی, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پروانه!, یاشمین, یگانه |
| | #5002 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پــیــش خــــــــــــدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی کلافه ام و دلگیر و خسته اعصاب و روحم بدجوری ضعیف شده... به یه احساسی که هیچوقت دوستش نداشتم رسیدم دارم دست و پا میزنم که این حس بد رو زودتر از تو قلبم بیرونش کنم تا راحت بشم چون بهم احساس خفگی میده..مثه یه سایه تاریک رو قلبم مونده...و نمیتونم ازش دور بشم هضم بعضی چیزا برام سخته روزای بدی رو میگذرونم که ساعت و دقیقه و ثانیش برام عذاب آوره فقط دوست دارم روز شب بشه...ولی نمیدونم که آخرش چی باید بشه... دوباره به حس 2 سال گذشتم برگشتم . . . حس ازار دهنده ای که به سختی و با کمک عزیزانم تونستم از خودم دورش کنم.. نیاز به خلوت و تنهایی و آرامش دارم..تنهایی رو هیچوقت دوست نداشتم ولی احساس می کنم تنها دارو برای اعصاب ضعیف و روح ترک خوردم همین تنهایی باشه نیاز به یه مسافرت دارم...امیدوارم که جور بشه و یه مدت بی دغدغه از همه چی دور بشم پ . ن : خونه مونو فروختیم و رفتیم به خونه ی جدید...خوبه ولی دوستش ندارم..امیدوارم که بهش عادت کنم ![]() نقل قول:
مرسی ازت رهـــا . . . جمعه . . . 3 تیر 1390هرگاه دفتر محبت را ورق زدی! و هرگاه زیر ِ پایت خش خش ِ برگها را حس کردی! هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ای تنها دیدی برای یک بار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان! بلکه از ته ِ قلب خود بگو! یادت بخیر . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط ~jOojoO.tAlA~ : ۳ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۴۷ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | +Lily, -نازلی-, babasi, bahar1313, Barane Gham, bella persiana, Breaved, elahe70, elnaz 90, fatima_59, golnaghshetavous, jessica3, jim.jim, mahdieh67, metropolis, Mina, nairika, NAVA22, nemesis, patrin, Persiana, raha6956, REAL LOVE, rooyaa, s.love, sC0rP!0N--GirL, smart girl, Sokout_shab, TAGHDIR, آرام.د, بازباران, داناک, رابين هود, ستاره یخی, شبنم, عیدی, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پروانه!, یاشمین, یگانه |
| | #5003 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر یه آسمون آبی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پر پرواز حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز این روزا همش صحبت از کنکور و تراز و رتبه و این جور چیزاس ![]() کاش که این روزا زودتر تموم بشه ![]() احساس می کنم باید یه خورده بیشتر کتابارو بخونم مخصوصاً دین و زندگی و ادبیات رو ![]() دیروز یه خبری شنیدم: نتایج کنکور رو درست روز تولدم اعلام می کنن ![]() ![]() ![]() مشکلات هم که یکی دو تا نیست ![]() ![]() ولی بازم خدا رو شکر ![]() امروز تو کانون با این که وقت داشتم و سوالارو بلد بودم نتونستم جواب بدم! ![]() به خاطر کمبود قند خون سرگیجه می گیرم دیگه اعصاب مصاب نمی مونه حتی روی سوالا رو بخونم![]() باید تو این یه هفته کلی چیز میزای شیرین بخورم ![]() ولی اگه قند و اینا هم زیاد بخورم جوش می زنم ![]() پس هم زیاد می خورم هم کم می خورم ![]() با آرزوی موفقیت بر همه ی کنکوری ها! آدمی به خودی خود نمی افتد اگر بیفتد از همان سمتی می افتد که به خدا تکیه نکرده است ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط *snowflake* : ۴ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۳۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | +Lily, -نازلی-, arnavaz, babasi, bahar1313, Barane Gham, behiii319, believe me, bella persiana, Breaved, elahe70, elnaz 90, Elysium, fatima_59, hiva, jim.jim, ke$ha, mahdieh67, mahsan, metropolis, Mina, nairika, NAVA22, nemesis, patrin, raha6956, REAL LOVE, rooyaa, s.love, saeed_nami, sC0rP!0N--GirL, smart girl, TAGHDIR, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, آوا*, بازباران, رابين هود, راما, زی زی گولو, ستاره یخی, شبنم, عیدی, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پروانه!, کابوک, یگانه |
| | #5004 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش آموزش ![]() حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز چه وضعیه هر چی دارم خاطره می خونم همش غم و غصه اس ![]() هیچ وقتم که راضی نیستید.. یعنی هیچ کدوممون نیستیم. ![]() عسل گفتی اون دوران دبیرستانی پر از استرس بهترین دوران بود، خدا کنه دیگه فردا نگی که امروزت بهترین دوران بود. پس قدر همین امروز رو بدونیم، نه حسرت دیروز رو بخوریم و نه به فکر فردا باشیم. امروز برنامه مون کلا مثل هر هفته نبود! تا بعدازظهر خونه بودیم بعدش هم رفتیم باغ یکی از اشناها. خیلی وقته مریضه، اول راهنمایی بودم اینجا زلزله اومد، این اقا بعد از زلزله سکته کرد! الانم رو ویلچره...اینا یه زمانی میلیارد بودن... دیروز چی بود و امروز چی شد! حالم خیلی بد شد دیدمش! ولی الان خوشحالم که حداقل دلش شاد شد امروز! بعدا نوشت: فاصله بین ناخن و انگشت هس، خوب؟؟ ظهر یه تکه کوچک چوب نمی دونم چی بود رف تو دستم مامانم با موچین درش اورد همین جور داره ذق ذق می کنه خیلی درد داره![]() |
| | |
| تشکر شده توسط : | *snowflake*, +Lily, -نازلی-, babasi, bahar1313, Barane Gham, behiii319, believe me, bella persiana, Breaved, elahe70, farhad_0, fatima_59, golnaghshetavous, hiva, jessica3, jim.jim, mahsan, metropolis, Mina, nairika, NAVA22, nemesis, patrin, raha6956, raScal, REAL LOVE, rooyaa, s.love, saeed_nami, sC0rP!0N--GirL, smart girl, Sokout_momtad, Sokout_shab, TAGHDIR, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, آوا*, بازباران, بهارجون, رابين هود, راما, زی زی گولو, ستاره یخی, شبنم, عیدی, مینا, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پرنده مهاجر, پروانه!, کابوک, یگانه |
| | #5005 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام ![]() امروز جمعه ![]() نسرین فردا امتحان ریاضی 2 داره ![]() ترم 4 بعد 3بار ریاضی 1 برداشته 2بار ریاضی 2![]() نه اینکه هنری بوده_الان رشته ش فنیه...طراحی صنعتی_ هیچی از ریاضی نمیدونه ![]() امروز من رفتم خونه فرنگ خانم تا اشکالاش رفع کنم ![]() فک کنین مـــــــــــن؛ اشکال ریاضی رفع کنم ![]() ![]() دیشب رفتم جزوه های ریاضی درآوردم یه نگاه بهشون بندازم ![]() انتگرال ...قضیه انتگرال و دیفرانسیل ...بردارها ....حد و پیوستگی![]() دیشب فقط هزار بار خدا رو شکر کردم که من دیگه قرار نیست ریاضی پاس کنم ![]() این ریاضی واقعا کابوسیه واسه خودش ![]() از ساعت 10 صبح که اونجا بود تا 6.30 منهای یک ساعت ناهار و شلوغ کاری فقط ریاضی کار میکردیم وقتی که به حد و رفع ابهام اینا رسیدیم ![]() به نسرین گفتم من دیگه نیستم ![]() اصلا مخم دیگه کار نمیکنه ![]() بعد3سال دوباره ریاضی خوندن ؛فاجعه است اخه ما تو رشتمون غیر از امار و احتمال هیچی دیگه ریاضی و اینجور چیزا که اصلا قابل مقایسه با ریاضی فنیا هم نیست نداریم . . حالا طفلکی نسرین قیافش امروز دیدنی بود![]() باید جزوه شو میدیدین استاده بعضی جاها فقط فرمول گفته بود ![]() یه مثالم نزده بود ![]() یا حتی بعضی جاها مثال که زده بود کامل حل نکرده بود ![]() خدایی استادشون افتضاح بود . . خونه فرنگ خانم برعکس همه خونه ها تو دکوراشون به جای ظرف و وسائل تزئینی...فووول آف کتابه ![]() هرجور کتاب که بخواین از مجله های قبل انقلاب تا بعد انقلاب ..... فک کنم بیشتر 500-600 تا شایدم بیشتر کتاب دارن هرچی بخوای توش پیدا میشه ولی خوب به هرکسی هم اجازه بداشتن کتابا رو نمیدن من امروز یه چنتا کتاب برداشتم کمدی الهی دانته...دوزخ ...نمیدونم چه جوریاس . اهان من امشب اشپزی کردم ![]() امممممممممم خیلی خوشمزه بود ![]() ![]() ماکارونی+سوسیس+قارچ+پنیر پیتزا+سس فراوون امممممم خوشمزه .. همین هفته اینده تون به شادی ![]() ![]() ![]() ![]() همیشه روزهایی هست که، انسان در آن، کسانی را که دوست می داشته است، بیگانه می یابد ... |
| | |
| تشکر شده توسط : | *snowflake*, +Lily, -نازلی-, babasi, bahar1313, Barane Gham, behiii319, believe me, bella persiana, Breaved, elahe70, Elysium, fatima_59, hiva, jessica3, jim.jim, mahdieh67, mahsan, metropolis, nairika, NAVA22, nemesis, patrin, raha6956, REAL LOVE, rooyaa, s.love, sC0rP!0N--GirL, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, آوا*, بازباران, رابين هود, راما, زی زی گولو, سمن ناز, شبنم, عیدی, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پرنده مهاجر, پروانه!, کابوک, یگانه |
| | #5006 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 8,588
تشکر شده 18,580 بار در 983 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام و صد سلام ! ![]() خوبید ؟ اگه کسی این خاطره رو می خونه بدونه من خیلی خوشحالم ! ![]() ![]() (حالا فردا اومدم غرغر کسی نگه چرا ها !! )یه سوال پرسیدم اون سری ها ! کسی جواب نداد ! ما فردا داریم میریم عطر بخریم..مامان ما عطر شیرین دوست ندارد..متنفر است....در عوض چی چی و یه عطر تلخ دارد که خیلی هم دوست می دارد... حال ! کسی با این سلیقه داریم که به ما کمک کند ؟ ما می خواهیم عطر بخریم ! کمک پلیز ! ![]() امروز روز عجیبی بود....نمی دونم فرقش تو چیش بود ولی عجیب بود.... ![]() راستی...کسی جواب سوال ما را نداد...بلاخره وقتی کسی به ادم می گوید ساده دارد مسخره می کند یا تعریف ؟ ![]() بچه ها ! ما اندیشه افتادیم ! نخوانده بودیم...کتابش هم خیلی بد بود ! چرا این ها کتاب مطهری نمی دهند ما بخوانیم ؟ خیلی بهتر است که ! نامرد ها ! ![]() بی خیال دنیا ! گوشمان خوب شده ولی در عوض یک روز ونصفی است حمام نرفته ایم...ما حمام باید برویم ولی از ترس گوشمان نمی رویم ! اما فردا گوش شیطان کر می خواهیم در طی یک عملیات انتحاری حمام برویم... ![]() دعا کنید باز کارمان به دکتر اینها نکشد ! ![]() ![]() راستی ! داستان جانمان گوش شیطان باز هم کر به روی غلطک افتاده ! ![]() ما هنوز هم راجب به پسرهای 3و4 فکر می کنیم...به نظرمان شماره ی 4 گناه دارد باید بداند خو ! نباید بداند ؟ دلمان برای خیلی ها تنگ شده.... ![]() مثلا همین خاله جانمان که نمی دانیم چه شده دیگر خاطره جاتشان در صفحه ها نیست..! ![]() یا مامانجانمان که خیلی دوستشان داریم....فک کنیم همه رفته اند استراحت ! ما همیشه دیر رسیده ایم...وقتی همه می روند استراحت ما می آییم ! البته این ها برای مزاح بود شماهایی که می خوانید به دل نگیرید ! ![]() ظرفها مرا می خوانند ! بروم بشویمشان ! ![]() راستی ! یک لغت به دایره واژگان من اضافه گردید ! سطحی نگر ! خوشم آمده می خواهم استفاده کنم ! مشکلیه ؟ ![]() ما برویمان ! شب همگی خوش و خرم ! دوس جونی ها بوووووووووس ! خدانگهدار ! ![]() صبح زود نوشته ! وای مممنونننننننننننن ! الان میرم بیرون یکیشونو می خرم ! اصلا تو دنیای عطر نبودم تا حالا ! (چون فقط عطر شیرین دوست دارم ! )ممنون فاطیما ! ![]() ![]() ![]() ممنون مژگان ! ![]() ![]() ویرایش توسط زی زی گولو : ۴ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۱۲ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | +Lily, -نازلی-, babasi, bahar1313, Barane Gham, behiii319, believe me, bella persiana, Breaved, elahe70, Elysium, fatima_59, golnaghshetavous, hiva, jim.jim, mahsan, metropolis, nairika, NAVA22, nemesis, patrin, raha6956, REAL LOVE, s.love, sC0rP!0N--GirL, smart girl, TAGHDIR, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, بازباران, بیوتک, رابين هود, راما, سمن ناز, شبنم, عیدی, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پرنده مهاجر, پروانه!, کابوک, یگانه |
| | #5007 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام خوشحالم .. رو ابرهام .. تو فضام ... الکی میخندم و نیشم باز میشه ... ذوق میکنم و تو دلم قند اب میشه ... مثل همیشه یه سورپرایز عالی ... علی داره میاد .. کمتز از 8 ساعت دیگه با هم هستیم .. گفت همین الان هم نمیخواسته بگه و میخواسته وقتی میرسه خونه خبر بده ... منم گفتم همچین کاری میکردی میکشتمت ... خوشحالم ... وقتی علی کنارمه کامل میشم ، حتی تو اوج عصبانیت و دلخوری هم دوست دارم باشه و نزدیکم ... ذوقش اینجاست که اصلا قرار نبوده بیاد . بخاطر من داره این کار رو میکنه .. واه واه بلا به دور .. 3 صفحه اخر چرا فقط غر زدید و نق زدید و اه و ناله کردید؟ درسته منم از این چرت و پرت ها مینویسم ولی تصمیم گرفتم انرژی منفی نفرستم اینجا دیگه .. امشب یکی از بچه ها یه مسیج خوشگل فرستاد برام : خدا شونه هامون ر واسه این نیافریده که غمهای دنیا رو بذاریم روش ، واسه این افریده که بعضی وقتها بندازیمش بالا و بگیم .. بیخیال ... یه تصمیم دیگه هم گرفتم که اخر هر پستم یه کتاب فوق العاده رو معرفی کنم هر کی دوست داره بره بخونه .. همیشه هم رمان نیست مطمئنا ... مینا بزرگه چرا نمینویسی؟ دلم برای حرفهات تنگ شده ... نادی کجا غیب شدی؟ لی لی تو چرا ساکت شدی؟ بهی ؟؟!!!!!! پسرها هم که همون جمعیت کمشون فعلا روزه سکوت گرفتن انگاری ... زی زی زینب وقتی یه نفر بت میگه ساده بستگی داره کی باشه ،یه سادگی یعنی معصومیت و پاکی .. یه معنیش هم تمسخره ... در جوای چه حرکتی ببین این حرف رو بهت گفتن ... ادکلن هم من بهت dunhil مدل desire blue رو پیشنهاد میدم .. بوی دیوونه کننده ای داره و خنک و مست کننده س ... قیمتش هم 39 تومنه ... عطر گرمی هم اگه میخوای hugo boss عالیه ..البته از یه عطر فروشی معتبر مثل لوزی خرید کن که عطر تقلبی بهت ندن ... دیگه این که چرا فقط من اینجام الان ؟ فردا میام یه خاطره براتون میگم دلتون شاد شه ... فعلا شب خوش ... کتاب پیشنهادی امشب : رازهایی درباره مردان و رازهایی درباره زنان ، نوشته باربارا دی انجلس ، انتشارات نسل نواندیش... مناسب برای : مونث و مذکر ترجیحا بالای 18 سال ( که عقلشون و درکشون بیشتر باشه نه چیز دیگه ) مجرد ، نامزد ، عقد کرده و متاهل ها ... به طور قطع میگم اگر کسی این 2 کتاب رو با دقت کافی بخونه و یادش بمونه حرفهای کتاب میتونه از خیلی دعواها ، دلخوری ها و بحث های ناخواسته جلوگیری کنه ، یه کتاب فوق العاده جذاب و خوندنی که میتونه یه کمک خیلی بزرگ برای زندگی و اینده و همه چی باشه ... اصلا فکر نکنید یه کتاب روانشناسی مثل بقیه س ... به جرئت میگم اگر اینها رو بخونید میتونید معجزه حرفهاش رو تو رابطه تون ببینید ... ویرایش توسط fatima_59 : ۴ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۲۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *snowflake*, +Lily, -نازلی-, babasi, bahar1313, Barane Gham, behiii319, believe me, bella persiana, Breaved, elahe70, elnaz 90, Elysium, gogoli, golnaghshetavous, hiva, jessica3, jim.jim, mahdieh67, mahsan, metropolis, Mina, nairika, NAVA22, nemesis, patrin, raha6956, s.love, sC0rP!0N--GirL, smart girl, Sokout_momtad, Sokout_shab, sue.sun, TAGHDIR, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, بازباران, بیوتک, خانومی, رابين هود, راما, زی زی گولو, سمن ناز, شبنم, عیدی, مینا, پاسارگارد, پرنده مهاجر, پروانه!, کابوک, یگانه |
| | #5008 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز سلام سلام ما خدایی اندفعه دو خط در می وکنیم می رویم رت کارمان جدی هستیم ما الان ما دو روز است نیامدیم سایت اعصابمان خراب است ا دست خودمان امتحاناتمان تمام شدند اما فردا صبح ساعت 9 پرزنت یک پروژه مان است بعدی 8 م است ما دو روزه کشتمان نمودیم خودمان را اخ جانمان دو روز درس میخوانیم عذاب وجدانمان پر وکشد راستی ما قرار است برویم سرکار از دو هفته دیگر خیلی کمرنگ وشویم کارمان در کارخانه است همش پای نت اینها هم نمی توانیم بیاییم سر کار ما هبچ وقت مدت طولانی کار نکردیم حالا نمی دانیم می توانیم مسئولیت پذیر باشیم یا نه که همش سر ساعت مشخص برویم بیاییم اینها را میگوییم همیشه کارهایی که کردیم یا از این قراردادیهای مشاوری مهندسی بوده یا تدریس نرم افزار تو مجتمع فنی ما هر وقت پول لازم وداریم کار وکنیم اصولا جان شوما خاک تو سرمان اخر هدف نهاییمان استاد دانشگاهیی اینهاست ما زیاد به بقیه مشاغل جدی فکر نکردیم نمی دانیم چرا ما امتحاناتمان را خیلی بد دادیم داداشمان کارنامش را وگرفت ما خجالت کشیدیم گفتیم خدا را شکر ما کارنامه لازم نیست ویاوریم خانه خاطره ها را گزینشی خواندمان نمودیم فهمیدیم باز دپینگ بر فضا حاکم است آیا؟ کنکور کی هست راستی؟ ما تیلویز نمی بینیم چند ورزه ما باز دو روز درس خواندیم پر رو شدیم سریال جدید شروع وکردیم به دیدن..ما خیلی وقت بود عشق لی مین هو جانمان از سرمان پریده بود اما این City hunter را ودیدیم دوباره عشق جوانی زد به سرمان ما همیشه عادت داریم فیلم کره ایها را هی بزنیم جلو همش را رت کنیمببینیم اما این را اصلا رد نکردیم آخر فیلمهاشان فیلمنامه ندارد اصلا ما نمی دانیم چرا ولی انقد دیدیم فیلمهاشان را کلا عشقی اینهایش خوب است اما موضوع ندارد..ولی این کی موضوع دارد ما دوز داریم مثل زور و اسپایدر من اینها قهرمان ناشناخته است قربانش برویم بر امواتشان صلوات ما از دیشب تا الان منتظر بودیم زیرنویس انگلیسی قمست دهمش بیاید 4 شنبه ها و 5 شنبه ها پخش وشود ما تا هفته ی دیگر قمست 11، 12 طاقت می اوریم آیا؟ ما لی مین هو میخواهیم در حال حاضر همش نقش های با کلاسی و خوشتیپ پولداری و دهند بهش نامردها![]() ما الان اسلایدهای پرزنت فردامان را تازه اماده کردیم تمام شد یه نیم ساعت دیگر میخواهیم تمرین 'خواندن وکنیم گفتیم بیایم یه سر بزنیم بعد از دو روز دیدیم 19 تا پ خ و بازدید اینها داریم نمی دانیم برسیم نگاه وکنیم یا نه راستی دیگر چه خبر همه خوبند آقا خانوم بچه مچه ها همه ما لی مین هو میخواهیم خداااا امسش را دوز ندالیم چی صداو زنیمش مین هو؟ خو یعنی چه بعد اینها همیشه در فیلمهایشان پسرها را همچین پولدار ومی دانیم مغرور و باکلاسی اینها نشان می دهند یعنی وزنند رو دست رمان فارسی جان شوما خو راستی که نیست..الان این مین هو جانمان در این فیلم هم خوشتیپ است هم پولدار است هم MIT درس وخوانده هم خدای اکشن اینهاست خو خیلی تخیلی و فیلمیک هست جان شوما بیا بریم کوه کودوم کوه کارامان تمام شود بزنیم به دشت و صحرا جان شوما ا راستی سر کار قرار است برویم داشت یادمان می رفت نمی دانیم حالا حتما برویم یا نه بابامان کشت ما راو گوید برو سر کار ما اخر میخواهیم رو تزمان کارکنیم برویم سر کار باز خسته اینها ویایم خانه نمی وشد خو تازه ما هنو کارمان و جایمان که معلوم نیست برای دکترا اوه اوه یادمان امد از امتحان GRE ول کنید تمام پستمان بی تربیتی وشد انقد درس درس وگفتیم ما راستی دیگر خیلی نمی آییم ..خیلی دوستتان داریم ها می خواهیم به کارهای درسی و تحصیلیمان برسیم بیشتر ما خیلی بیجنبه ایم یا نمیخوانیم نمی خوانیم یا می کشیم خودمان را مثل چی میخوانیم اعتدال واین ها کلا نمی شناسیم خو پ همه خوبید خدا را شکر راستی ماه رمضان کی است دقیقا ما ذوق داریم می خواهیم برنامه های کوه نوردی افطار درکوه برویم با بچه ها اخ جانمان خدایا مرسی که ما را درست وکردی ااما نمی دانیم برای چه اینها اما وقتی کیف وکنیم همینجور الکی همان را دوز دالیم کلا نمی ترسیم از اینکه به ما بگویند سطحی نگر هستی ما از لذتهای کوتاه مدت دنیا لذت می بریم جان شوما غم و غصه هایش را حالا فعلا ولش بی خیال ما خیلی ضعیف شدیم جان خودمان نمی دانیم چرا اینجوری وشدیم یکی از بچه های مرسه ای را دیروز ودیدیم به ما گفت توچرا انقد کوچولو وشدی جان خودمان تا کمر ما هم نیست قدش به قد رشید ما حرف وزند ما الان توهم بیماری وزدیم ما داریم می میریم ما بچه بودیم خیلی توهم بیماری می زدیم وصیت هم می کردیم اما الان وصیتی نداریم مُردیم هم مُردیم تولد یکی از بچه ها بود پریروز چند نفری رفتیم یک عطر برایش خریدیم دنگی جان شما دنگمان 37 تومان شدنفری ، 3 نفرآدم حالا تولد ما بشود کوفت هم براما نمیخرند خو همه خوبید؟ ما دو روزه خاطره نداریم زیاد همش داشتیم کارهای پروژه ای می کردیم فقط هدف حال و احوال ایننها بود بیشتر ما می رویم...این شکارچی شهر لی مین هو جانمان را صبر کنید 20 قمستش کامل تمام شود بعد ببینید مثل ما اعصاب خراب می شوید ما رفتیم...صبح نوشت : ما هنوز بیدارم الان می خواهیم برویم دانشگاه صبح همگیتان بخیر عزیزانم اهنگ صبحگاهی وقت نمی کنیم وگذاریم ما قبل از رفتن به نکته ای اشارت می زنیم فقط این پایینی الان با ما هم بود بی تربیت ؟ ها؟ اون اخرش منظورش خقه بود؟ جان خودمان بعضیها با خودشان درگیرن بی تربیتها ما برایت دها میکنیم خوب وشوی پسرم شوما هم برای ما دها کن پرزنت وداریم![]() نقل قول:
سحر از چشمانت ژاله می نوشد وطنم ای دل ها جمله مجنونت مست و شیدا کوه و صحرا ، دشت و هامونت ای سرزمین من ، شورآفرین میهن جان خودمان تاثیر تیلویز صبحگاهیه تیلویز داشت میخوند ما غیرت ایرانیمان گل وکرد بذارین وگردیم لینک دانلودش را وذاریم آقا ما بریم دیرمان شد بعدا یادمان بود لینک دانلود می گذاریم اهاااا پیدا کردیم : خاک مهرآیین...سالار عقیلی...http://iranseda.net/Download/?Attid=665092&q=1 Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue ویرایش توسط behiii319 : ۴ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۲۵ قبل از ظهر | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *snowflake*, +Lily, -نازلی-, babasi, bahar1313, Barane Gham, believe me, bella persiana, Breaved, elahe70, elnaz 90, Elysium, fatima_59, golnaghshetavous, hiva, jessica3, jim.jim, ke$ha, mahdieh67, mahsan, metropolis, Mina, nairika, NAVA22, nemesis, ninio, patrin, raha6956, raScal, s.love, sC0rP!0N--GirL, smart girl, Sokout_momtad, Sokout_shab, TAGHDIR, ~jOojoO.tAlA~, آرام.د, بازباران, بیوتک, خانم فسقلی, خانومی, رابين هود, راما, زی زی گولو, سمن ناز, شبنم, عیدی, مینا, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پرنده مهاجر, پروانه!, کابوک, یگانه |
| | #5009 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: همین دور و برها
(View Stats)
تشکرها: 8,390
تشکر شده 25,548 بار در 4,780 پست
کتاب مورد علاقه : 1-دزیره 2-ثریا در اغماء | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام اول هفته خوبید دیگه....!!! ماشاالله بگم یا ایشاالله... عرایضمان به حضور مبارکتان که: القصه اول ما یک بار عرض کرده بودیم جون شوما که یک وقت هایی دلمان می خواهد پاچه های خود را بمالیم... نه اینکه ما خدای ناکرده تک بعدی باشیم و نخواهیم شوما را در این امر مستحبی شریک گردانیم ![]() ولی دو تا پیراهن پاره بیشتر به ما ثابت کرده که در این روزگار.... ![]() هیچ کس به فکر پشت خاراندن کسی نیست که نیست مگر در ممالکی دیگر... ![]() ولی خودمانیم یک ضزب المثل فی المجلس کشفیات کردیم جون شوما.. گر خودت خودت را نخارانی کسی نمی خارانتت..... ![]() القصه دوم دم دم های اذان صبح دو کاربر در دفتر مشاعره در حال فیض بردن ازشعر های هم بودند ![]() ما هم گفتیم بگذار ما هم شعری بگوییم .. ![]() ولی هرچه فکرمان را بالا و پایین کردیم غیر این شعری که برایتان می گذاریم چیز خاصی در ذهنمان فوران نکرد.. ![]() 1-http://www.forum.98ia.com/post2279275-5317.html خوب شوما نخندید مگر ما ادعای شاعری داشته ایم تا به این سن رسیده ایم ![]() 2-شعر بعدی را البته از جایی کش رفتیم و چاپاندیم و ارسال نمودیم ![]() ولی خوب استارت اولیه زده شده بود و موتورمان گرم گرم... ![]() ما که امدیم وسط رقبایمان ماستهایشان را کیسه کردند و بگریختند ![]() گر چه گهگاهی با تاخیر می آمدند و پایین پست هایمان را اسم خودشان را می چسباندند که وقتی شعر های ما در سرچ گوگل به نمایش در می آید خود را نشان داده باشند نامرد ها.... ![]() 3- شعر بعدی را که گفتیم حافظ و سعدی را دیگر نمی شناختیم ![]() http://www.forum.98ia.com/post2279307-5319.html 4- شعر بعدی را هم در یک سرقت ادبی و هنری به تاراج بردیم و چاپاند یم ![]() البته اصلا نگرانی خاصی ندارشتیم چون بقیه هم کارشان همین است جون شوما... ![]() 5- به علت کم آوردن بقیه اعضا از سرودن شعر که دسته اول باشد و زاییده تفکرات خودشان ،تنهای تنها شدیم و زدیم تو کار چه چه و به به ![]() ![]() ![]() مابقی اشعارمان را به ترتیب ببینید... http://www.forum.98ia.com/post2279446-5323.html و بعدی http://www.forum.98ia.com/post2279477-5325.html و در زمانی که دچار خود شیفتگی گشتیم سرودیم.... http://www.forum.98ia.com/post2279505-5327.html و وقت بوی نان را احساس کردیم سرودیم http://www.forum.98ia.com/post2279529-5330.html دو تا کاربر امدند و فرتی فورتی چیزی نگاشتند و رفتند و اما ما باز هم احساساتمان همچو آب داخل شیشه قلیان در حال غلیان بود ![]() http://www.forum.98ia.com/post2279571-5332.html دیگر صبح شده بود و سلول های خاکستریمان در روز روشن حس شاعریشان فروکش کرده بود این بود که زدیم بیرون..... http://www.forum.98ia.com/post2279596-5336.html این گل را می دهیم به خودمان.... ![]() القصه سوم.... جان ما و جون شوما. دشمنامون کفن باد.... ![]() ما الان دلمان میخواهد برویم جلوی آیینه قدی، مدام خودمان را بر انداز نماییم ![]() و قربان قد و بالای خودمان برویم جون شوما.. دلمان میخواهد پاچه های خودمان را بمالیم دلمان می خواهد پشت خود را بخارانیم... ![]() کسی حاضر است ما را همراهی کند...؟؟؟؟ ![]() ارادتمند: سیامک جیم . جیم شنبه چهارم یکهزار و سیصد و نود موید باشید.... ![]() شنبه اول هفته است نفس عمیق بکشید و خنده رو مهمون لباتون کنید لطفآ..... بعد از خانمی نوشت: نه به مدیر ارشد و نه به شوما هیچکدوم سفارشات سوغاتی مشهد رو انجام ندادین... ![]() میگم برای اینکه چشم نخوری خانمی و شاخص ها بالا بکشه یه مدت تو چشم نباش.... آیا میدانستید: تا به حال ۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم 65 دقیقه در حالی که 9 نفره بودیم نتونستند ما را ببرند بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال بیشترین تعداد لژیونر ا در اروپا آقای گل جهان پرسپولیسی بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!! در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!! بازم بگم... ![]() ویرایش توسط jim.jim : ۴ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۲۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | +Lily, -نازلی-, atei_69, babasi, bahar1313, Barane Gham, believe me, bella persiana, Breaved, elahe70, elnaz 90, Elysium, fatima_59, hiva, jessica3, mahdieh67, mahsan, metropolis, Mina, nairika, NAVA22, nemesis, patrin, raha6956, raScal, rooyaa, sC0rP!0N--GirL, smart girl, Sokout_momtad, sue.sun, TAGHDIR, ~jOojoO.tAlA~, بازباران, خانومی, راما, زی زی گولو, سمن ناز, شبنم, عیدی, مینا, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پروانه!, کابوک, یگانه |
| | #5010 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | پست مفید : +3 امتیاز به نام او که ه رچه دارم از اوست سلام به همه ![]() صبح شنبه تون به خیر و شادی من به یه بنده خدایی گفته بودم که تو چرا همیشه شنبه ها عصا قورت داده ای ؟ نمیشه با یه من عسل هم خوردت میگه نچ نچ من اینجوری نیستم درصورتی که هست اعصابم خورد میشه وقتی دو روز چه فکراتی به سرم میزنه اونوقت ![]() هی زندگی هی روزگار ![]() فعلا خبر قابل عرضی نیست ،اومدم چند تا پ . ن بدم و برم شاید دوباره برگشتم ![]() * arsham جان ما منظورمون رئال مادرید نبود ولی کلا طرفدار بارسلون هستیم (الان این چه ربطی به نقاشی داشت الله اعلم) ![]() *سهیلا جان شما دو جمله مینویسی اندازه دو تا کتاب اونوقت من دو کتاب مینویسم تا دو تا جمله رو توضیح بدم ![]() *یگانه جون قابلی نداشت خوشحالم که خوشت اومده ![]() *صفحه 500 اشی چیزی میدادن ما عقب ماندیم ![]() *جیمی بابا اینقدر هم بی سواد نیستم میدونم جز دانه های روغنیه خودمم خوردم توی جیب هم جا میشه ولی قدیم ندیما میگفتن اسم یه حیوون هم هست ها واسه همین ترسیدیم تو جیبمون جا نشه واست سوغاتی بیاریم شاخصهای بورس رو هم فعلا بی خیال شو با این سق سیاه ملت چه کنیم ![]() *فاطمه جون کتابهای باربارا کلا فوق العاده اند من اینها که وگفتی نخواندم ولی کتاب از باربارا بپرسیدش خیلی خوب بود حالا اگه دیدم میستونم میخونم مرسی اون کتابی که توی همین سایت هم هست رو بخونید (مثل یه مرد فکر کن مثل یه زن رفتار کن) ![]() لامارتین شاعر فرانسوی میگه تو رو دوست دارم بدون انکه علتشو بدونم محبتی که علت داشته باشه یا احترامه یا ریا زت زیاد ![]() خانومی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *snowflake*, -نازلی-, babasi, bahar1313, Barane Gham, believe me, bella persiana, Breaved, elahe70, elnaz 90, Elysium, fatima_59, golnaghshetavous, hiva, jim.jim, mahdieh67, mahsan, metropolis, Mina, nairika, NAVA22, nemesis, patrin, raha6956, raScal, rooyaa, sC0rP!0N--GirL, smart girl, TAGHDIR, ~jOojoO.tAlA~, بازباران, رابين هود, راما, زی زی گولو, سمن ناز, شبنم, عیدی, ناهور, ياابالفضل, پاسارگارد, پروانه!, کابوک, یگانه |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بیاد, تنهایی, خاطرات, خاطره, داخل, رفته, روزانه, شلمچه, نویسی, هرکی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |