| |||
| | #1001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: خوزستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر | پست معمولی : +1 امتیاز یک نفر دیشب مرد و هنوز نان گندم خوب است وهنوز آب میریزد پایین ، اسب ها می نوشند .... رسم دنیا رسم بدیه ! ولی اینه دیگه ! فاطیمای عزیز تسلیت میگم ! امیدوارم خدا تحملشو برات آسون کنه ! دیشب تا 4 صبح بیدار بودم داشتم فیلم حرامزاده های بی آبرو رو میدیدم خوب احساس کردم مگسم ! اینطوری که تو این فیلم آدم کشته میشد ! خیلی دلم میخواد ببینم آدمایی مثل هیتلر و صدام چطور فردا میخوان جواب خدا رو بدن ؟ خدا چطور مجازاتشون میکنه ؟ یادمه چن سال پیش یه کتاب خوندم به اسم نسا ! عین خلا رفته بودم ، مچاله شده بودم زیر میز کامپیوتر و این کتابو می خوندم! درباره ی یه زنی بود تو دوره ی مصدق که شوهرش وکیل ( نماینده مجلس ) بود خیلی سال پیش بود / درست یادم نیس که کی. اعدام کردند ولی یادمه که نسا فکر می کرد مردا که اینطور اینقدر راحت یکیو میزارن بیخ دیوار و می کشن به خاطر اینه که مادر نیستن / یه بچه رو به دنیا نیاوردن / خون جگر نخوردن خیلی حس بدی بم دست داد بگذریم / تا ساعت 12 خواب بودم که خانواده برای بیدار کردنم از یک تدبیر بسی خجالت آور استفاده کردند pmc ترانه ی تهی وکامیار رو گذاشته بود آرشم صداشو بلند کرد تا من بشنوم وقتی من با اون قیافه ی پف و لف از اتاق بیرون اومدم کلی بهم خندیدند اینقدر سر وصدا کردند نزاشتن کلیپو ببینم ![]() میگن من هنوز بچه ام که برای هرکاری باید بهم جایزه بدن عصری می گفتن بریم بیرون من نمی رفتم/ گفتن بستنی میخرن / من رفتم ![]() تو ماشین یادم اومد پروژه امو سیو نکردم زنگ زدم به آرش بره سر کامی ببینه چه خاکی تو سرم شده ؟ که گفت نه همش هست ![]() خدایا این 3 واحدو از سر ما بگذرون / خیر ببینی | ||||||||
| | |
| | #1002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,555
تشکر شده 38,646 بار در 5,729 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind | پست معمولی : +1 امتیاز ساعت از 12 بامداد گذشته یعنی شروع یه روز جدید ولی من هنوز جمعه حسابش میکنم خوب جمعه ساعت 8-12 صبح کلاس داشتم اونم کرج واقعا حس رفتن نبود ساعت 5:30 صبح تازه رفتم تو رختخواب یه خرده استراحت کنم بعد پاشم آماده شم برم مترو یعنی من فقط 35 دقیقه خوابیدم بعد با زنگ ساعت بیدار شدم آماده شدم البته با تکرار زنگش یه 10 دقیقه دیر بیدار شدم برای همین انقدر هول هولکی کارامو انجام دادم که وقتی رفتم سوار ماشین بشم دیدم یه کتونی سفید بامه یه کتونی مشکی دو باره 9 طبقه رو رفتم بالا کتونیامو درست کردمم برگشتم با دوستم شیرین تو مترو قرار داشتم ساعت 7 مترو راه افتاد بالاخره رسیدم کرج همینطور تو راه خمیازه میکشیدم خیلی خوابم میومد همش با خودم میگفتم 4 ساعت سر کلاس چطوری طاقت بیارم هیچی رفتم تو دانشکده هرچی برد رو نگاه میکردم میدیدم اسم کلاسم نیست گفتم برم آموزش بپرسم چشمتون روز بد نبینه بهم گفتن هفته دیگه کلاس دارم واقعا دلم میخواست دانشگاهو رو سرشون خراب کنم دیگه دست از پا درازتر برگشتم خونه باز بابام مترو اومد دنبالم تا رسیدم خونه یه چیزی خوردم مثل جنازه افتادم خوابیدم تا ساعت 6 بعد از ظهر بعدش اومدم سایت یه خرده با مهسا نمسیس و دنیا 2nya در مورد سوپرنچرال و خاطرات یک خون اشام حرف زدیم بعد من نتم قطع شد نشستم کتاب از جنس مینا رو خوندم خوشم اومد از کتابش تا همین یک ساعت و نیم پیش داشتم میخوندمش تمومش کردم بعد باز ساعت 12:20 اومدم سایت تا الان کی دوباره بخوابم خدا میدونه زندگیم شده مثل خفاش شبا بیدار روزا خواب پ ن : فاطمه جان بهت از صمیم قلب تسلیت میگم ایشاالله خدا به تو خانواده ات صبر بده به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه | ||||||||
| | |
| | #1003 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,276 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد دیشب... بجز اینکه من کلافه بودم.. نمیخوامم اینجا بنویسم.. چون روزام تکراری شدن.. خسته میشین. پ.ن: فاطی جون، از صمیم ِ قلب بهت تسلیت میگم ![]() پ.ن2: نقل قول:
این رای گیری 30روزه ست.. ![]() الانم خیلی رفتم پایین ![]() نگران نبودنت نباش نفـــــرینــت نمیکنم! همین که دیگرجایت در دعـــــاهــــــــایــــم خالیست ،برایت کافیست! ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #1004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سایه دوست,توی این دنیای رنگارنگ و شیطون و دیوونه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان-شعر | بدون امتیاز : 0 امتیاز امروز شنبه فکر کنم 7باشه صبح زود بیدار شدم نشسم کنار بابا بعدم باهاش خداحافظی کردم بدرقه اش کردیم ...براش بمیرم الهی وقتی نگاهم کرد صورتشو بوسیدم گفتم بروبابا ماشین واجب تره ایشالا هر چه زودتر تکلیفش مشخص بشه...چقد سخته ناراحتی رو تو چهره یه پدر ببینی........الهی فداش بشم.......بعدم که زنگ میزنم میگم اقای سادات ((راننده گچساران))میاین دنبالم...من در خونه منتظرم....گفت شرمنده من امروز گچساران نمیرم ...منو میگی دوست داشتم جیغ بزنم.....بعدشم که از سر ناچاری زنگ زدم به اسحاق گفتم خودت یا دایی مصیب یکیتون من و میبرین گچساران ؟؟بعد قول داد خودش عصر منو ببره.....انگاری قرار نیست من برم گچساران.....منم نشستم پای کامپی....مامانم میگه کور از خدا چی میخاست دوتا چشم بینا......چه قد ناراحت بودم که داشتم تنها میرفتم هرچند خودم خواسته بودم تنها برم ..ولی الان خیالم راحته که آجولی همراهمه.....چقدر دل کندن از خونت سخته....از دیشب تا حالا یه جوریم....از جاده متنفرم ....لعنت به هرچی جاده است......... پ.ن:مینایی من به وبلاگت رای دادم .... پ.ن:آدم از من چیز تر دیدین؟؟ پ.ن:خودمم از کارای خودم خندم میگیره..... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید /hajibala.blogfa.com/ متنفرم! از خاطره هایی که وقتی بهشون فکرمیکنم میگم:وای من چقدراحمق بودم! | ||||||||
| | |
| | #1005 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: من گم شدم
(View Stats)
تشکرها: 7,945
تشکر شده 14,891 بار در 530 پست
کتاب مورد علاقه : از حال بد به حال خوب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شنبه 7 اسفند همه جای بدنم درد میکنه،سرم پام دستم موهام ناخونم عضلاتم چشام مژهام،خلاصه همه جام درد میکنه دیروز رفتیم آبگرم گنو اولش یه خورده با پدرام بدمینتون بازی کردم،بازی پدرام رو که دیدم به خودم امیدوار شدم بعدش پدرام گفت بیاید وسطا،من وخواهری و فاطمه(دوست خواهریم)و خواهرش رفتیم وسط پدرام نامرد از همون اول من رو نشونه گرفته بود با توپ بسکتبال آنچنا بهم زد که خوردم زمین،یه ان فکر کردم مرده ام خیلی دردم گرفت اما روم نمیشد گریه کنم؛مامان اومد یه خورده دعواش کرد که جیگرم حال اومد و بازی رو تعطیل کرد امروز صبح وقتی داشتم لباس می پوشیدم دیدم شونه ام(که توپ بهش خورد)کبود شده تازه بالای ابروم خوب شده بود. امروز عصر قراره بعد از کلاس برم دکتر،آخه خیلی زود بدنم کبود میشه امروز صبح یه صحنه ای دیدم که خواب از چشام پرید در اتاق رو که باز کردم دیدم به به دوس پسر هدیه اومده و بلههههههههه،داشتن همدیگه رو میبوسیدن خجالتم نمیکشن،بی تربیت ها (به جای اونا من خجالت کشیدم و کیفم رو گذاشتم و سریع از اتاق رفتم بیرون)آخه اداره جای این غلطا هست الانم پشت میز باهم نشستن و دارن یه غلطایی میکنن البته آروم من بدبخت هم هی سرم رو میندازم پایین خدا کنه زود بره چون اگه یکی ببینه پای من هم به حراست باز میشه خودم با دوس جونم(یاشمین) ============= خدایا کاش حرف عاشقانه ای بودم و دهان به دهان بین عشاق می گشتم کاش شاخه ای سرسبز بودم و پرنده های فقیر بر شانه ام می نشستند کاش نرده ای بودم و مسافران خسته به من تکیه می دادند کاش پشت پرده شب پنهان نمی شدم کاش اینچنین و آنچنان نمی شدم خدایا دوستم داشته باش همین | ||||||||
| | |
| | #1006 (لینک مستقیم) |
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نام خدا سلام خوب اول از همین تیریبون اعلام کنم عقل از دست رفته ی اینجانبات برگشته خدا روشکر دوم یه رازی بهتون بگم میگن خنده بر هر درد بی درمان دواست ولی من دیروز فهمیدم گاهی هم گریه بر هر درد بی درمان دواست اقا من دو روز بود در افسردگی حاد به سر میبردم اول اینکه یکی از تایپیک ها منو برد به گذشته و.....ودوم اینکه :البته این احساس معمولا واسه ی خانم ها پیش میاد واکثرا بین خانم هایی که شاغل نیستن !! دیگه هیچی احساس پوچی ، احساس اینکه وجودت اصلا فایده ای داره اینکه فلسفه وجودتو گم میکنی از این دست حرفای فلسفی که هیچ وقت اهلش نبودم ولی دچار شدن بهش دست من نیست !! هیچی دیگه کلا زده بودم تو فاز منفی وچون از این حالت خوشم نمیاد حسابی از دست خودم عصبانی بودم واین بدی حالمو بیشتر میکرد دیگه بعد از اینکه دیشب خاطر مو اینجا نوشتم کلی سبک تر شدم بعدم رفتم خانواده سلام دادم وبچه ها رو دیدم ولی دیدم اصلا حالم خوب نیست قراره بقیه رو هم افسرده کنم برای همین فقط پست ها رو میخوندم ویه کم دیگه بودم واومدم بیرون از همینجا از عسل معذرت میخوام که ناراحت شد رفتم بعدشم هیچی یه جایی تو سایت بود که من خیلی دوسش داشتم وقفل شده ودیگه نیست ولی خیلی خاطرات دارم از اونجا نشستم از اول پستاشو خوندن پستای که یه موقع موقع نوشتنش وخوندش از خنده ریسه میرفتم زمین!!و همه بهم میگفتم دیوونه شدی ؟؟؟دیشب باعث گریه ام میشد وهمینطور اشک از چشمام میومد پایین ولی دیگه سبک شدم وراحت وبعد دوشب سه شب استرس وغم یه خواب راحت کردم واین بود راز من!! گریه هم بر هر درد بی درمان دواست !!! صبح هم که بیدار شدم اول یه سر اومدم اینجا ولی دوباره یه کاری پیش اومد رفتم الان هم که تا بعد از ظهر احتمالا اینجا تشریف دارم (باعث خوشحالی دوستان ) باید کارای مونده ماهنامه رو انجام بدم و....از همه دوستان خوبم که نگرانم بودن ممنونم |
| | |
| | #1007 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 16,757
تشکر شده 16,346 بار در 1,133 پست
کتاب مورد علاقه : صدسال تنهايي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شنبه 7 اسفند.... ديروز رفته بودم يه مقداري لباس واسه عيد بخرم....چقدر زود داره ميگذره... انگار همين ديروز بود... تو پياده رو قدم ميزدم و مغازه هارو نگاه ميكردم... اين ماه اسفند رو خيلي دوست دارم... يه جور شوق و هيجان عجيبي بين مردم حاكمه... همه دوست دارن خريد كنند..حالا هرچي باشه ..مغازه دارها هرچي جنس بنجل دارن كه از اول سال مونده تو اين ماه به مردم غالب ميكنند...عيده ديگه!! مغازه ها شلوغ...بساط دستفروشها هم كه راه افتاده...((البته اگه شهرداري بزاره با خيال راحت كار كنند...اونم بستگي داره به اينكه چقدر بهشون رشوه بدن)) يه گوشه ديدم يه آكواريوم بزرگ گذاشتن و تو پر از ماهي قرمزه...تعجب كردم حداقل 20 روز مونده تا عيد... رفتم جلو وايستادم به نگاه كردن... طرف همچين داد ميزد ماهي قرمز شب عيد يادت نره كه انگار فقط 1ساعت تا سال تحويل مونده... از بچگي هروقت كه براي خريد عيد ميومديم...مي ايستادم...و نگاه ميكردم... طرف بهم گفت: اقا چند تا ماهي بدم... گفتم دوتا ... ماهي ها رو ريخت تو يه كيسه پلاسنتيكي و داد دستم... حوصله راه رفتن نداشتم ..برگشتم تو ماشين...همينجوري نشستم و مردم رو نگاه ميكردم... آهنگ يادگاري سياوش قميشي هم كه داشت ميخوند...منو برد به عالم ديگه...ياد گذشته ها افتادم... چرا ما آدمها هر چيزي كه ميشه ياد اون قديم ميافتيم تا يه چيز مشابه براي لحظه حال پيدا كنيم و با هم مقايسه شون كنيم؟ راه افتادم به سمت خونه...توي راه مامان بهم زنگ زد و كلي سفارش خريد داد ..گفتم چه خبره ؟ گفت مهمون داريم...گفتم كيه؟ گفت افسانه با دار و دسته اش... گفتم : خوبه... ولي من كار دارم و نمي تونم بيام زنگ بزن به بابا و بگو بگيره... حالا مونده بدم كه ديگه كجا برم ...از طرفي حوصله بيرون رو نداشتم...از طرفي ميخواستم برم خونه مختار رو ببينم ... كه متاسفانه ....بماند... به سرم زد برم همون كافي شاپي كه گاهي با آرش ميرفتيم...البته كافي شاپ هم نيست ها...تقريبا" قهوه خونه است... رفتم اونجا از در كه وارد شدم...بوي تند سيگار و قليون ...باعث شد به سرفه بيوفتم...اينقدر شلوغ بود و و دود قليون همه جا را پر كرده بود كه چشم چشم رو نميديد...نميدونم اونايي كه اون تو بودن چجوري طاقت مياوردند... ديدم كه نخير ...اينجا هم جاي مانيست...بعد مثل اين پسر هاي فراري كه هر جا ميرن به در بسته ميخورن و آخر سر ميرن دست آقاشونو ماچ ميكنند ..افسردگي گرفتم... تو دلم گفتم :به درك ميرم خونه ...اينجوري كه فايده نداره...هرچي كوتاه ميام مثل اينكه بدتر ميشه...ميرم تكليفشون رو يك سره ميكنم... برگشتم خونه ...ديدم هنوز كسي نيست مامان گفت: تو كه قرار نبود بياي چي شد؟ گفتم يه دفعه قرار شد كه بيام ..خريد ها چي شد؟ گفت باباتو فرستادم كه خريد كنه... گفتم اين قوم تاتار هنوز نيومدن... گفت :الانه ديگه بايد پيداشون بشه... رفتم تو اتاقم...يه مقدار هشت كتاب سهراب رو خوندم..بعد ديدم كه مهمان ها وارد شده اند.. به هواي اب خوردن رفتم بيرون خيلي جدي و تلخ يه سلام عليك جمعي كردم و رفتم تو آشپزخونه... به مامان گفتم شام منو بده همينجا بخورم... گفت بابك زشته ...وايسا چند دقيقه ديگه سفره مياندازيم همه با هم ميخوريم.. گفتم من نميخوام با اونا بخورم الان ميخوام... گفت:نخير ..نميشه هركي كه هستن مهمون هستن ...نبايد بي احترامي بهشون بشه... گفتم اينا كه مهمون نيستند...ماشاءالله ديگه صاحب خونه شدن... مامان گفت:هيس ميشنون زشته... تو همين بين دختر افسانه اومد تو اشپزخونه بهم گفت: دايي!! خنده ام گرفت..با خودم گفتم همين يه قلم رو كم داشتيم...سني نداره ..فكر كنم15 ،14 سالش باشه... گفتم بله .. يه دفتر بهم داد و گفت ميشه اين تو برام بنويسي... گفتم اين چي هست؟ گفت دفتر عقايده!!! بازش كردم...خنده ام گرفته بود...فكر نميكردم هنوزم از اين چيز ها باشه...يادش به خير... سوالارو كه خوندم...داشتم از خنده منفجر ميشدم.. زمان ما سوالا اينجوري بود:مثلا..از چه رنگي خوشت مياد؟ ماشين مورد علاقه ات...غذاي مورد علاقه ات...يه جمله براي من و از اين حرفها..نهايتا اين بود كه يه جمله عاشقانه..يا يه جمله براي اونكه دوستش داري؟ اكثرا هم كه اون جمله رو مينوشتيم تقديم ميكرديم به مادرمون !!تا يه وقت لو نريم..!! اما حالا براي اينا: تا حالا عاشق شدي؟ عاشق كي و چرا؟ اگه يه روز با دوستت بهم بزني چكار ميكني؟ اگه دوستت رو با يكي ديگه ببينيش چكار ميكني؟ دوست داري عشقت چه تيپي باشه...؟؟از همه جالب تر نظرات بود... نمي خوام انتقاد كنم ها ...بالاخره هركسي تو هر سني يه دوره اي داره...ولي ميخوام بگم كه عشق رو عوضي دارن به اين بچه ها ياد ميدن...عاشق شدن براشون خيلي راحت شده...نميخوام مثل بابابزرگ ها حرف بزنم ها شايدم من اشتباه ميكنم...ولي اينجوري به نظرم خيلي مضحك اومد.... نگاهش كردم از چشماش شيطنت ميباريد...گفتم :دفترت باشه پيشم بعدا برات پر ميكنم...ولي نميدونم چي بايد توش بنويسم...خنديد و گفت دايي هرچي دوست داري بنويس و لي يادت باشه همه شو پركني...!! گفتم بچه اينقدر به من نگو دايي !!گفت پس چي بگم...گفتم من اسم دارم ..بابك... گفت باشه دايي بابك... ديدم نخير اين ول كن ما نيست رفتم تو اتاق در رو بستم.. هدفون رو گذاشتم تو گوشم و داشتم آلبوم جديده محسن چاووشي رو گوش ميدادم كه در باز شد ...و ديدم دوباره اومد..تو... بلند شدم و گفتم آدم وقتي ميخواد بره تو اتاق كسي اول در ميزنه... گفت: من درزدم ولي شما هدفون تو گوشت بود... گفتم خوب حالا امرتون...گفت":تشريف بياريد شام... رفتم سر سفره ..با بابا يك كلمه هم حرف نزدم...كارد ميزدي خونش در نمي اومد... شام رو خوردم و برگشتم تو اتاق نشستم پاي مختار ...تموم كه شد تلويزيون رو خاموش كردم و گرفتم خوابيدم... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #1008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زيربارون
(View Stats)
تشکرها: 9,202
تشکر شده 12,364 بار در 2,185 پست
کتاب مورد علاقه : شطرنج عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام سلام سلام خاطره وقت ندارم .سريع بايد برم.اين روزا ،براي مالي چيا كابوسيه .اونقدر عددورقم وارد مغزت ميشه .فكر ميكني قيافه ات شده شبيه عدد.ولي يه عددمجهول.از صبح ميگم اين ويادم باشه توليست بزارم...اون وخارج كنم.....خلاصه كلام طرف امور مالي وحسابداري و...نريد كه برزختون ماه اسفنده.....دلم ميخواد يه ماله بردارم ويا خودم وماله بكشم يا ليستارو....خوب خيلي مزاحمم شدي خاطره ....خداحافظ دوعا،برات گریه کردم....دعا برات افاغه نکرد اي آنكه طلبكارخدايي ،به خودآ ازخود به طلب كزتوجدانيست خدا اول به خودآ چون به خودآيي، به خدا اقرار نمايي به خداوندي خدا شاه نعمت اله ولي | ||||||||
| | |
| | #1009 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : evreything حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماه من ،اسفند من ، همیشه عاشق اسفند بودم .. بوی زمستون نداره،بهار هم نیست ،فقط اسفنده،یه ماه خاص ... دلم آروم نمیشه،دیشب با مامان و زینب تلفنی حرف زدم،در واقع خودم رو خالی کردم .. همه میگن نمیخواد بیایی،هنوز نرفته برگردی سخته،مهدی رو تنها نذار، ولی من دلم اونجاست،مگه میشه دفعه دیگه که برم ،برم سراغ یه سنگ ؟ چطوری نبودش رو باور کنم؟ من که ندیدم ..من که نبودم ، آخ خدایا بازم بگم چرا؟ از گفتن این حرف هم خسته شدم ... بارها و بارها گفتم معرفت دوستهای دنیای مجازی هزار برابر دنیای واقعیه .. دیشب که بچه ها برام پیام تسلیت میذاشتن،دلم گرم میشد که تنها نیستم،هستن کسایی که من رو میبینن و میفهمن دلم گرفته ... از همتون ممنونم، نمیدونید پیغام هرکدوم از شماها چه دلگرمی بزرگی برای من بود ... دلم خرید عید میخواد با همون ذوق و شوق بچگی .. کفش صورتی ، بلوز سفید، دامن کوتاه .. هی بچگی ... دوستانی ، بهتر از آب روان و خدایی که در این نزدیکی است لای این شب بوها، پای آن کاج بلند روی آگاهی آب، روی قانون گیاه | ||||||||
| | |
| | #1010 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,594
تشکر شده 146,276 بار در 14,662 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب من باز اومدم..شیه؟ ![]() میخوام روزی دوتا پست بدم..![]() حرفیه؟عصـری ساعت 2.30دیه دیدم حس و حـال سایت نیست..گفتم بخوابم.. چشـام باز نمیشد دیه... یه چرت کوچولو زدم و دیه تا 4همینطور ولو بودم رو زمین و از این پهلو به اون پهلو ![]() چهار داشتم چایی میخوردم که خوابم بپره... فـاطی (یکی از همه کلاسیا) زنگ زد... منم حواسم به گوشی نبود..جواب نداادم...بعد خودم بهش زنگ زدم..اون جواب نداد ..بعد خودش زنگ زد که فلانی کجایی؟ گفتم دارم چای میخورم جای شما خالی...گفت پاشو بیا بابا، من اینجا تنهام..گفتم خوب ما که 5.30 کلاس داریم..شه کاری ِ از الان پاشدی رفتی![]() گفت پاشو بیا دیه...گفتم اوکی تا نیم ساعتی دیه یونی ام.. یه دلشوره هم افتاده بود به جونم و قلبم تند تند میزد...بی دلیل ![]() هوا زیادی سرد بود... ![]() تا 4.30 طول کشید من رسیدم ... انگار نه انگار.. هیچ بنی بشری نبود... رفتم طبقه اول دیدم..بلههههههههه..همه همکلاسیا پلاسن ![]() گفتم بابا چه خبره تونه از الان؟ بجز ما سه تا پسر بودن که اعصاب واسه مون نذاشتن ![]() یه چشمشون به راه پله ها بود..یه چشممشون به ما ![]() بی تربیتا! خلاصه تا 5.30 یه جوریایی گذروندیم.. رفتیم سر ِ کلاس ![]() جای ِسوزن انداختن نبود.. یه ردیف دختر بود و سه ردیف پسر ![]() منم رفتم درست ِکنار پنجره که به بیرون مشرف باشم ![]() دوتا پسر ِ هم رشته ای پشت ِ سرمون نشسته بودند که من حالم ازشون بهم میخوره ![]() هی تیکه می پروندن....یهو استاد اومد... ![]() من و میگی ![]() انقـــــــدر بیبی فیییییییس بود استاده خنده ش رو نگو![]() مرده بودیم از خنده ![]() آی باحال می خندید... یه پسره بود تو کلاس... خیلی باحال بود ... این همیشه با دوس دخترش میاد میره چون اهلِ اینجا نیستن وگرنه تو این شهر کوچکی و از این...استغفرالله![]() اینم تو کلاس بود.. من از ترم پیش ازش خیلی خوشم میاد ![]() اصلا یه قیافه ای داره..آدم دلش واسه ش میسوزه ![]() گفتم فاطی... گوشتو تیز کن ببین این کی میره کلاس، منم وقتی این رفت میرم ![]() آخر سرم معلوم نشد کی باشه کلاس ِبعدی ![]() استاده رفت.. ماهم اومدیم بیرون.. ![]() ساعت 6بود... برف میبارید.. ماهم به سرمون زد پیاده بریم.. تا یه مسیری پیاده اومدیم... بنده هم بقیه راه رو دربست اومدم ![]() ![]() مجبورم دیه.. اینجا خیلی خلوته..(محله مون) نمیشه آدم تاریک باشه تنهایی بیاد ![]() پ.ن: ها؟ چیه؟ دوست داشتم دوتا پست بدم حرفیه؟![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بیاد, تنهایی, خاطرات, خاطره, داخل, رفته, روزانه, شلمچه, نویسی, هرکی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |