| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 6,547
تشکر شده 10,397 بار در 2,652 پست
| پست بسیار مفید : +5 امتیاز اندک اندک جمع مستان می رسند اندک اندک می پرستان می رسند | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, *Sepid*, *عسلی, .:~KaMeLiA~:., Behnaz joon, believe me, hiva, Mr,X, REAL LOVE, saci, SAGHIIIII, yasam, آنیتا, رز صورتی ..., مینا |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | پست معمولی : +2 امتیاز در ميان پرده خون عشق را گلزارها عاشقان را با جمال عشق بي چون كارها ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ای عاشقان ای عاشقان امروز ماییم وشما افتاده درغرقابهای تا خود که داند اشنا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از سوی خانه بیامد خواجهاش بر دکان بنشست فارغ خواجهوش دید پر روغن دکان و جامه چرب بر سرش زد گشت طوطی کل ز ضرب این مشاعره سخته من زیاد یادم نمیاد ![]() اینم توی کتاب درسیمون بود... از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 765
تشکر شده 1,603 بار در 150 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خما حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بشنو از نی چون حکایت میکند ازجداییها شکایت میکند (فکرکنم مال مولانا بود!!! " باران باش وببار. مپرس کاسه های خالی از آن کیست " | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز بي ادب گفتن سخن با خاص حق دل بميراند ،سيه دار ورق دست وپا در حق ما راستايش است در حق پاكي حق آلايش است | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 765
تشکر شده 1,603 بار در 150 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خما حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو نیکی میکن ودردجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز (اینا که من دارم میگم مال مولاناست؟!!!!!!!!) | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز [quote="saray";p="427103":npx2bow8]تو نیکی میکن ودردجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز (اینا که من دارم میگم مال مولاناست؟!!!!!!!!)[/quote:npx2bow8] نه عزيزم .فكر كنم مال سعيديه | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز خودم جواب ميدم تو براي وصل كردن آمدي ني براي فصل كردن آمدي هركسي را سيرتي بنهاده ام هر كسي رو اصطلاحي داده ام | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مرا عهدیست با شادی که شادی ان من باشد مراقولیست با جانان که جانان جان من باشد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, بیاید, مشاعره, مولانا, کنیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |