| |||
| | #10311 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 5,859
تشکر شده 4,858 بار در 2,126 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اندر جهان هر آدمی باشد فدای یار خود یار یکی انبان خون یار یکی شمس ضیا خوشه ای در دست خسته از تازیانه های غم دانه دانه گندم ها را می چینم از او غم ها رونما می خواهند قلبم پینه بسته از پیچش های بی امان زندگی که حتی خوشه ای غم از من دریغ می کند... آه که تاب خستگی هم ندارم راه درویی به رویم باز نیست آیا سهم من دانه ای غم بود و بس؟ ناله ای از جنس بی کس بود و بس؟ رویی از جنس خجالت در قفس؟! این بود عدالت بی هوای هم نفس رمان زیبای سارای عزیزم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #10312 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 18,883
تشکر شده 15,699 بار در 5,880 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مطرب عشق ابدم زخمه عشرت بزنم ریش طرب شانه کنم سبلت غم را بکنم و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #10313 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: Home
(View Stats)
تشکرها: 29,137
تشکر شده 5,731 بار در 1,616 پست
کتاب مورد علاقه : Fire without smoke حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مها یکدم رعیت شو مرا شه دان و سالاری اگر مه را جفا گویم بجنبان سر بگو آری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10314 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 2,566
تشکر شده 1,554 بار در 720 پست
کتاب مورد علاقه : شعر، رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا حالــــم خوب است امــــا... دلــــم تنــــگ آن روزهایی شده که می توانستم از تــــه دل بخــــندم ! ... | ||||||||
| | |
| | #10315 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 1,370
تشکر شده 1,402 بار در 540 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوش امدی عزیز عمه ![]() این تن اگر کم تندی راه دلم کم زندی راه شدی تا نبدی این همه گفتار مراویرایش توسط saddaf_d : ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۰۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10316 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون آبی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شعر، رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #10317 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای خمشی مغز منی پرده آن نغز منی کمتر فضل خمشی کش نبود خوف و رجا | ||||||||
| | |
| | #10318 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شعر، رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای عاشقان ای عاشقان امروز ماییم و شما افتاده در غرقابهای تا خود که داند آشنا | ||||||||
| | |
| | #10319 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان | بدون امتیاز : 0 امتیاز آه که آن صدر سرا میندهد بار مرا مینکند محرم جان محرم اسرار مرا | ||||||||
| | |
| | #10320 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شعر، رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواجه بیا خواجه بیا خواجه دگربار بیا دفع مده دفع مده ای مه عیار بیا | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, بیاید, مشاعره, مولانا, کنیم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |