| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر اسمون ابی این شهر
تشکرها: 3,142
تشکر شده 2,103 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : قلعه دل.همخونه حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کسی دنبالت می اید به پشت سرت نگاه نکن همچنان برو نترس اهسته قدم بزن نه خیلی کند بگذار همه چیز عادی بنظر برسد برو فرشته مرگ روزی به تو خواهد رسید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 3,935
تشکر شده 892 بار در 220 پست
حالت من : | مرسی همشون قشنگن | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : توی دریای کبود
تشکرها: 1,161
تشکر شده 504 بار در 177 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون حالت من : | ممنون عزیز همه قشنگ بودن بازم از این کارا بکن پر از تکرار این حرفم : دلم تنگه برای تو | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای خاصه رات نمیدن
تشکرها: 2,066
تشکر شده 2,357 بار در 1,106 پست
| همش خیلی خوشمله حالا همچین شومینه هایییم هست؟ من هنوزم... از بازی کلاغ پر... میترسم! میترسم بگویم "تو" و آرام بگویی ... پـــــــــــــر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر تنهایی
تشکرها: 1,965
تشکر شده 40,977 بار در 894 پست
کتاب مورد علاقه : خیلییییییییه حالت من : | آخی خوشجل وا آدرسش کجاست بریم سفارش بدیم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 585
تشکر شده 340 بار در 164 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته های مودب پور حالت من : | واو خیلی قشنگ بود مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران نگاهت گر به ان بالاست ودرحال دعا هستی خدا انجاست، دعایم کن که من محتاج محتاجم... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : .....
تشکرها: 7,586
تشکر شده 3,769 بار در 859 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی...آیین من حالت من : | واااای ...کاش خونه ی منم از این شومینه ها داشت...!!! MoSsi = Mona + yaSsi ![]() ![]() ![]() yaSsi Azizam HeSs Mikonam Kheili Az Ham DoOr Shodim Berim ? ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : هر جا که خدا هست
تشکرها: 820
تشکر شده 1,093 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،هری پاتر،گ حالت من : | آخه این عکسا چیه میزارید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ماها که زیر خط فقریم دلمون میخواد خب | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : کرج(استان البرز)
تشکرها: 18,107
تشکر شده 923 بار در 360 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | واییییییی خیلی قشنگن منم می خوامممممممممم.............. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,026 بار در 6,222 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | اون گرده خيلي بامزه هست خيلي هم شيكه ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جديدمدرن, شومينه, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |