| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر اسمون ابی این شهر
تشکرها: 3,144
تشکر شده 2,103 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : قلعه دل.همخونه حالت من : | اينم از انواع فرش...اما فانتزي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کسی دنبالت می اید به پشت سرت نگاه نکن همچنان برو نترس اهسته قدم بزن نه خیلی کند بگذار همه چیز عادی بنظر برسد برو فرشته مرگ روزی به تو خواهد رسید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : هر جا که خدا هست
تشکرها: 820
تشکر شده 1,093 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،هری پاتر،گ حالت من : | بعضیاش اصلا شبیه فرش نبود.خیییییییییییییلی خوچن بودن | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,082 بار در 6,224 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بيشتر به موكت ميخورد تا فرش ولي اولي خيلي نازه ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : inja!!!
تشکرها: 0
تشکر شده 155 بار در 99 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal....dalane behesht....ham khune حالت من : | خیلی خوشگلن این فرش ا مال کجاست kheyli sakhte montazere kasi bashi ke hichvaght be fekre amadan nist.... ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 3,520
تشکر شده 6,873 بار در 1,086 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | اولی واخری خوشگل بودن. مرسی زندگی مسابقه نیست زندگی یک سفر است که در هر گامش ترنم خوش لحظه ها جاریست! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
تشکرها: 16,661
تشکر شده 1,296 بار در 625 پست
حالت من : | اخی خیلی ناناسن ....من واسه اتاقم می خوام !! یک قهوه ی تلخ ...لطفا ! مینشینی یک گوشه ،ارام.. و زل میزنی به پنجره .. امروز هم باران میبارد.. امروز هم ، نمی اید ؟؟! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بعضیاش قشنگ بود |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران .... شهر عشق و الودگی
تشکرها: 319
تشکر شده 418 بار در 88 پست
کتاب مورد علاقه : داستانهای خانه ی درخت حالت من : | همشون قشنگن Be a pound, but be a man ![]() بعد 1.5 سال دوباره برگشتم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 3,179
تشکر شده 854 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : برایم بمان حالت من : | اولیش جالبه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر پریا
تشکرها: 873
تشکر شده 1,186 بار در 611 پست
حالت من : | قشنگ بودن هر وقت به در بسته ای خوردی نا امید نشو چون اگر قرار بود باز نشود به جای ان دیوار میگذاشتند نه در ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فانتزي, فرش, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |