| |||
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: اسمون خدا!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زيباي عرب! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام در کل تنوع لازمه وخوشحالم از ایجاد تنوع! اما منم مشکل سرعت ولود شدن دارم!درضمن وقتی صفحه اصلی میاد بعد از چند ثانیه رنگ زمینه میره وکاملا سفید میشه!!!درضمن از صفحه اصلی نمیتونم وارد کنترل پنلم بشم!از صحبت دوستان متوجه شدم نسخه قبلی روی صفحه اصلی وجود داره!ولی من هرچی گشتم چیزی ندیدم! مورورگرم هم اینترنت اکسپلوره هستش! گروه: گاه می اندیشم خبر مرگ مرا با تو چه کسی میگوید آن زمان که خبر مرگ مرا از کسی میشنوی ، روی تو را کاشکی میدیدم | ||||||||
| | |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 69,214 بار در 5,571 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستانی که وقتی سایت براشون باز میشد ، سیستمشون مشکل پیدا میکرد و باعث میشد که هنگ کنه ، لطفا یه چک کنند و ببینند باز هم مشکل وجود داره ؟ لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کنار دریا زیر آسمان آبی
(View Stats)
تشکرها: 5,351
تشکر شده 20,671 بار در 2,047 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه، شطرنج عشق | بدون امتیاز : 0 امتیاز درضمن وقتی صفحه اصلی میاد بعد از چند ثانیه رنگ زمینه میره وکاملا سفید میشه!!!درضمن از صفحه اصلی نمیتونم وارد کنترل پنلم بشم! منم همین مشکل رو دارم... همین الانم که وارد شدم باز هم این مشکل رو داشتم دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ارتقا, اصلی, تغییر, سایت, قالب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |