| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف این دنیا
تشکرها: 12,439
تشکر شده 117,991 بار در 6,666 پست
حالت من : | برای نخستین بار چهره حضرت اباالفضل العباس –علیه السلام – در یک فیلم به نمایش در می آید. بازیگر این نقش مهم کاوه فتوحی است که در قسمت های آینده مجموعه تلویزیونی مختارنامه ساخته داود میر باقری در نقش حضرت عباس (ع) در صحرای کربلا نقش آفرینی خواهد کرد. ![]() اگه ميخواي كتاب بخري..حتما قبلش يه سري به اينجا بزن ![]() http://www.forum.98ia.com/t275867.html اموزش تزيين http://www.forum.98ia.com/t265947.html زندگینامه فردین http://www.forum.98ia.com/t486024.html التماس دعا.... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : مرکز ایران
تشکرها: 503
تشکر شده 3,034 بار در 1,289 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | خدا کنه خوب بتونه بازی کنه روزگارا که چنین سخت به من می گیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گر چه دلگیرتر از دیروزم گر چه فردای غم انگیز مرا می خواند لیک باور دارم دلخوشی ها کم نیست زندگی باید کرد! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 11,302
تشکر شده 3,721 بار در 1,262 پست
حالت من : | مگه صورت حضرت ابوالفضل می خوان نشون بدن اگر ماه بودم ، به هر جا که بودم ،سراغ تو را از خدا می گرفتم . و گر سنگ بودم ، به هر جا که بودی ،سر رهگذار تو جا می گرفتم اگر ماه بودی – به صد ناز – شاید شبی بر لب بام من می نشستی وگر سنگ بودی ، به هر جا که بودم مرا می شکستی ، مرا می شکستی ! . | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 53,550
تشکر شده 26,978 بار در 6,947 پست
| واقعا می خوان صورتشو نشون بدن ؟ من می خواهم بدانم که ...راستی راستی زندگی یعنی اینکه توی یک تکه جا... هی بروی و برگردی... تا پیر شوی و دیگر هیچ؟! یا اینکه طور دیگری هم... توی دنیا می شود زندگی کرد؟... ماهی سیاه کوچولو- صمد بهرنگی | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : در سرزمين نجيب زادگان
تشکرها: 1,121
تشکر شده 958 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | مرسي از عكسي كه گذاشتي خيلي دوست داشتم ببينم كاوه فتوحي كيه ولي به قول دوستمون خداكنه قشنگ بازي كنه و اون كاراكتر اسطوره ايي كه ما از حضرت عباس تو ذهنمون رو داريم رو خراب نكنه ما هم براش دعا ميكنيم ![]() آنها در بیداریشان به من می گویند :"تو و دنیایی که در آن زندگی می کنی چیزی نیستید جز دانۀ شنی که بر ساحل بی انتهای دریایی بی کرانه افتاده اید . و من در رویایم به آنها می گویم :"من آن دریای بی کرانه هستم .و همۀ جهان چیزی نیست جز دانه ای شن بر ساحل من ![]() ALWAYS KEEP THE FAITH | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 17,360
تشکر شده 28,052 بار در 3,047 پست
حالت من : | مگه میشه ؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : توی دریای کبود
تشکرها: 1,161
تشکر شده 505 بار در 177 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون حالت من : | این میخواد ماه بنی هاشم بشه؟ پر از تکرار این حرفم : دلم تنگه برای تو ویرایش توسط domahi : ۲۳ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۰۱:۲۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 53,550
تشکر شده 26,978 بار در 6,947 پست
| من قیافشو ندیدم همش ریش و مو خودش معلوم نیست | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : روی زمین خدا
تشکرها: 439
تشکر شده 1,415 بار در 717 پست
کتاب مورد علاقه : تمام کتابهای معنی دار حالت من : | چطور میخوان چهره حضرت ابوالفضل رو نشون بدن؟ همیشه با 3 جمله زندگی کن:تجربه از دیروز،استفاده از امروز و امید به فردا ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : روي زمين خدا
تشکرها: 921
تشکر شده 2,829 بار در 351 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | من عاشق حضرت عباسم .خدا كنه نقشش رو به خوبي بازي كنه و شخصيت پاك آقا رو نشون بده . بخصوص ادب حضرت رو گاهی دلم برای خودم تنگ میشود........... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اباالفضل, بازیگر, حضرت, در, عکس, فتوحی, مختارنامه, نقش, کاوه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |