| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : تهــــــــــــــران
تشکرها: 11
تشکر شده 235 بار در 98 پست
کتاب مورد علاقه : سفــــر روح | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگـــــه دوست داری مهر و محبت بین تو و.... زیاد بشه این دعارو 11 بار بخوون-------->بسم الله الر حمن الرحیم وَالضُّحَى وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَى مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَلْآخِرَةُ خَيْرٌ لَّكَ مِنَ الْأُولَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى أَلَمْ يَجِدْكَ يَتِيمًا فَآوَى وَوَجَدَكَ ضَالًّا َهَدَى وَوَجَدَكَ عَائِلًا فَأَغْنَى فَأَمَّا الْيَتِيمَ فَلَا تَقْهَرْ العجل العجل العجل الساعة الساعة الساعة الوحا الوحا الوحا فلان بن فلان علی حب فلانه بنت فلانه رویــــــــــــــــاهایم حلقه زدن دورت بـــــــــــــه شوقــــــــــــــــــــــ ـــــت هــــــــــــــــــــزار تـــــــــــــــــــــــا بـــــــــــــــــوس:* | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر آرزو های زمان شهر راز=تیزاریس
تشکرها: 761
تشکر شده 1,396 بار در 331 پست
کتاب مورد علاقه : صدسال تنهایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوبه اما کاش یخورده درشت تر مینوشتیش چشم درد گرفت | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه مطلب علمی پیدا نمیشه اه |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : یه گوشه ی این گربه ی بزرگ !
تشکرها: 1,913
تشکر شده 48,546 بار در 1,936 پست
کتاب مورد علاقه : تریلوژی ارباب حلقه ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاش فونتش یکم واضح تر بود و راحت تر میشد خوندش:) | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو تنهایی خودم!
تشکرها: 21,200
تشکر شده 68,613 بار در 12,352 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقی برای ابدیت! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاش واقعی باشه!!! برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی, نترس گردوی کوچک! آنچه سیاه می شود روی تو نیست،دست آنهاست... ![]() ![]() آپلود فایل و عکس | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : پیله!
تشکرها: 12,449
تشکر شده 5,625 بار در 2,921 پست
کتاب مورد علاقه : گشتم نبود ،نگرد نیست!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لطفا منبعش رو ذكر كنيد! گروه: زندگی یه کوره راهه بی نشونه، هیشکی دست سرنوشت و نمیخونه ، وامونده ی شهر و دیارم ، عاصی زدست روزگارم ، تنهای تنهام، دلکنده از شهر امیدم ، از دل کلامی نشنیدم، جز نام غمها، دنیای ما چرا به ما وفا نداره ، بی اعتباره ، آآآ چرا خزون همیشه آفت بهاره این روزگاره، | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 24,223
تشکر شده 5,546 بار در 1,975 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟ آنها که میروند وطن فروش نیستند آنها که میمانند عقب مانده نیستند آنهایی که میروند ، نمیروند آن طرف که مشروب بخورند آنهایی که میمانند ، نمانده اند که دینشان را حفظ کنند همه آنهایی که میمانند پرچم به دست ندارند آنها که میروند ، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین میشوند. یک هفته مانده میگریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود آنها که می مانند ، می مانند تا شاید روزی وطن را جایی برای ماندن کنند. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : هپروت
تشکرها: 4,736
تشکر شده 2,973 بار در 905 پست
کتاب مورد علاقه : atash & hamkhone حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب حالا اونی که باید عاشقم بشه رو از کجا بیارم؟؟؟ حرفهایمــــــــــــ را تعبیر میکنی . . . سکوتـــــــــــــم را تفســــــــــــیر ! دیــــــــروزم را فراموشـــــــــــــــ . . . فردایــــــــــــــم را پیشگوییـــــــــــــ ! به نبودنم مشکوکیـــــ . . . در بودنمـــــــ مُردَد ! از هیچـــــــ گلایهـ میسازی . . . از همهـ چیز بهانهـ ! من . . . !!! کجای این نمایشمــــــــــــ . . . ؟! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 778
تشکر شده 2,190 بار در 888 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که دوست ندارم امتحانش کنم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : گلستون
تشکرها: 0
تشکر شده 15 بار در 11 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اتفاق میفته اگه فقط یه کم عشق و اعتقاد داشته باشید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بشه, دعـــــــــــای, عاشقت, محبتاگه, مهر, میخوای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |