| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 14,431
تشکر شده 15,074 بار در 2,434 پست
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز رمان خیلی قشنگی بود من که حسابی ازش خوشم اومد .داستان زندگی ترانه وباران رو در خودش جا داده.ترانه تو زندگی بهش خیانت شده و... شیطنت های بارن وسهیل محشره... ![]() ![]() قلم خانم رضاپور نسبت به می تراود مهتاب خیلی پخته تر شده بود وکلی نگارش کتاب عالی بود.همین جور فضا سازی ها. ![]() ![]() ویرایش توسط Elysium : ۲۲ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۰۶:۱۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *TARA*, -2nya-, -نازلی-, .Anahit., .arsana., .ELHAM., 23252, 5011311, abby7, Amirsam1, amisha, aneya, AVESTA, aylin-72, azam 24, babasi, bahooneh10, brain storm, divandary, eli5, fatima_59, forlorn, jess!can!lz, M mehrane, mahdiar, Mahtab70, malihe ranjbar, maryam1363, Mina, NILOUFAR, osweh, paaeez, paradise, sama33, sar-almaz, SaRa, shaayan, Star-crossed, star_crossed, SunDaughter☼, Sutra, yalda love, Z.BITA, zarin, ~*7en*~, باقری, رودنا, فانتین, نیلوفر آبی, هدیه, پروانه!, کیانوش.م.م, یگانه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 17,358
تشکر شده 28,032 بار در 3,045 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم این رمانو خیلی دوست دارم خسمت بارانش خیلی شبیه کتاب دورگه از همین نویسنده است بچه کسی میدونه خانم رضا پور کجاییه ؟ چون تو این کتابش خیلی از اصطلاحات شهرستانی به کار برده . | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نه متاسفانه بیوگرافی هم نمی دن.قسمت باران همون کتاب دورگه است که خانم رضاپور با یه ویرایش جدید همراه با داستان ترانه چاپش کردن.واین باعث شد خیلی از طرفدارها صدای اعتراضشون در بیاد. ویرایش توسط Elysium : ۲۲ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۰۲:۰۴ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : استرالیا
تشکرها: 7,934
تشکر شده 7,998 بار در 934 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته،هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من کتاب قشنگیه.شیطنت های باران مثل مهتاب در میتراود مهتاب جالب بود.کتاب خیلی طولانی بود.نویسنده بعضی جاها رو الکی کش داده بود.به نظر من داستان باران جذاب تر از ترانه بود. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
تشکرها: 14,522
تشکر شده 13,664 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | پست معمولی : +2 امتیاز مشکل بزرگ کتاب پر گوئی بود. توی جلد اول، داستان ،جذاب و گیرا بود ولی در جلد دوم احساس میکردم داستان کسالت بار و کشدار شده به شخصه شعارهای باران که چند مرتبه با افتخار میگفت : ((خدا میدونه که من خوشگلها رو دوست دارم دور و برم رو پر خوشگل کرده ))، من رو ناراحت میکرد چون متاسفانه یه نوع ظاهر بینی صرف رو رواج میده ، داستان و شخصیت ترانه رو بیشتر از باران پسنددم ، چون یه جورایی قصه باران ( با توجه به شباهتش به رمان دورگه )) همونطور که دوستان اشاره کردن تکراری بود . و عجیب این بود که اون همه شیطنت باران بعد از دوره دبیرستان تموم شد و تبدیل به یه دختر مظلوم و بی زبون شد . مسئله اغراق در زیبائی قهرمان داستان هم که متاسفانه ایراد کار 99% نویسندگان ما هست . معلوم نیست این دخترهای زیبایی که هر جا میرن همه عاشقشون میشن رو چرا توی واقعیت نمی بینیم [CENTER]توصیه من از بین رمانهای در حال تایپ کاربران نودوهشتی ![]() معشوقه شیطان | anital کاربر انجمن میوه ی منحوس | ژیلا کاربر انجمن ویرایش توسط هدیه : ۲۲ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۰۸:۱۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 22,334
تشکر شده 7,331 بار در 803 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : nesf jahan
تشکرها: 17,710
تشکر شده 5,828 بار در 1,410 پست
کتاب مورد علاقه : taki hamze loo حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
خصوصا شرمندم ولی چه دختر چه پسر توی همه ی رمانا پسره خوشگل خوشتیپ با چشمای رنگی که نمیدونی چه رنگیه خیلی خوشگل محجوب اگه یکی از این رمانا سعی میکرد زندگی عادی رو نمایش بده عالی میشد زندگی عادی ی دختر عادی | |||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,419
تشکر شده 261 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : ارتميس فاول حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تارا جون كتاب باز باران خيلي خيلي بهتر بود. داستان باران فوق العاده بود فقط اگه داستان بارانو ترانرو جدا مي نوشتن جذاب تر بود.شخصيت ها همه پر انرژي و با حال بودن.اخرشم خوب بود. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : خیلی دور خیلی نزدیک
تشکرها: 1,005
تشکر شده 2,125 بار در 215 پست
کتاب مورد علاقه : ملاقات شیطان با دوشیز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من کتاب دو دو حالت متضاد داشت، جلد اول روکه دست می گرفتی خیلی خوب بود، واقعا قشنگ بود اما جلد دومش برعکس، یه چیز متوسط بود، در کل با اینکه کتاب خوبی بود اما به نظرم ارزش 23هزار تومان رو نداشت. لبخند تو را چند صباحی است ندیدم یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیب. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| باران, باز, رضاپور, رمان, مریم, معرفی, نقد, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |