| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : motel ghoo
تشکرها: 1,748
تشکر شده 4,014 بار در 911 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ![]() نام : اردلان شهرت : سرافراز لقب : طعمه دلیل انتخاب طعمه : میگه با این اسم خودمو طعمه همه میکنم ، بعد هم می پیچونمشون (با خنده) تاریخ تولد : 1365تحصیلات : دانشجو رشته گرافیک بود که نصفه نیمه ولش کرد، یعنی وقت نمیکرد ادامه بده ( ۲روغ میگه درسخون نبود) شغل پاپا : لوازم خانگی داره مامی : خانه دار ( شایع کرده بودن دکتره ) از چه چیزهایی خوشش میاد : فوتبال ، بازی کامپیوتری ، محسن چاووشی ، امینم ، جسیکا البا ، استقلال ، میلان ، رافائل نادال ( میگه شبیه خودمه ) ( واقعا هست !!!!!!!! ) قورمه سبزی و ماکارونی ( کی بدش میاد ) 2س 2دختر واقعی : یکی داره به نام شقایق 2س 2دختره نصفه نیمه : با اونا میتونه یه تیم فوتبال تشکیل بده چرا تو بعضی از آهنگ ها اسمش هست ولی صداش نیست ؟ توی اون اهنگ ها فقط می خنده یا صدای وجه ووجش در میاد که اونا هم اصلا شنیده نمیشه ارزوی دست نیافتنی : توی میدان ازادی کنسرت زنده اجرا بکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آرزوی عادی : سلامتی و خوشبختی برای همه (اه اه اه) بدرود نودوهشتیـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــا ![]() ویرایش توسط PRISON BREAK : ۲۰ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۰۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $Persian Girl$, *fog*, *Lonely*, *mari*, alonegirl, ani 2, avazkhamoosh, banafshe17, elahe.goddess, eloy, GIUTIN, Gooolbahar, hana_89, hiva, khanom gol, khoshhal, kimiakhan0m, M mehrane, mina68, Mino Bookworm, nahid.m, nasi & somi, naz_goli, nemesis, ninio, RaheBipayan*, s.love, sa.twilight, sheida joon, spring daughter, tala bala, talayeh, _black Flood_, الی جوون, ایل آی, حرير, خانومی, خوشگلم من, فاطیما+, ماجده, مهراساجون, پاسارگارد, پدیده |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 28,011
تشکر شده 27,978 بار در 6,616 پست
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز قیافش خوبه ولی دوس داره هی خودشو اجق وجق کنه اهنگاشم خوبن بد نیستن ولی من از آرمین بیشتر خوشم میاد قوانین مشترک بخش فرهنگ و هنر و اخبار من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,094
تشکر شده 69,170 بار در 8,119 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببینم یعنی این دوتا یکی هستن ؟! ![]() من اصلا نشناختمش . ![]() ![]() ![]() ![]() فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,020 بار در 6,222 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه سوسول . هم سن منه اما رشته من نرم افزار ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : !98ia
تشکرها: 8,565
تشکر شده 9,900 بار در 1,747 پست
کتاب مورد علاقه : elahe naz حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره هيوايي يكيه هستن . آدمیزاد غرورش را خیلی دوست دارد اگر داشته باشد آن را از او نگیرید حتی به امانت نبرید ضربه ای هم نزنیدش چه رسد به شکستن یا له کردن! آدمی غرورش را خیلی زیاد شاید بیشتر از تمام داشته هایش دوست می دارد حالا ببین اگر خودش غرورش را به خاطر تو نادیده می گیرد چه قدر دوستت دارد... و این را بفهم آدمیزاد! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر اسمون ابی این شهر
تشکرها: 3,142
تشکر شده 2,103 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : قلعه دل.همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ميدونم يه خواهرداره..... خوشگل شده عمل كرده کسی دنبالت می اید به پشت سرت نگاه نکن همچنان برو نترس اهسته قدم بزن نه خیلی کند بگذار همه چیز عادی بنظر برسد برو فرشته مرگ روزی به تو خواهد رسید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اصلا ازش خوشم نمياد رضايا بهتره چون هم شهريمو ..... |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 1,966
تشکر شده 2,895 بار در 881 پست
کتاب مورد علاقه : ياسمين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اه اه دماغش خيلي ضايع اس بي تو مهتاب شبي باز از ان كوچه گذشتم همه تن چشم شدم خيره بدنبال تو گشتم شوق ديدار تو لبريز شد از جام وجودم شدم ان عاشق ديوانه كه بودم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : teh
تشکرها: 1,308
تشکر شده 1,543 بار در 669 پست
کتاب مورد علاقه : هيچي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم ازش خوشم نمياد من همونم كه 1 روز دريا ميشم هروقت حس كردي در اوج قدرتي به حباب فكر كن زندگی کتابی است پرماجرا ، هیچگاه آنرا به خاطر یک ورقش دور ننداز ..... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : زير يك گنبد نيلي روي يك كوه بلند
تشکرها: 578
تشکر شده 1,389 بار در 489 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چقدر بعد از عمل قیافه اش خواستنی و شیک شده زندگي دايره اي هست مربع كه سه ضلع دارد عشق و محبت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اردلان, بیوگرافی, بییییییو, تومه, خواننده, طعمه, گرافی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |