بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۳ فروردين ۱۳۹۱, ۰۳:۳۲ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
ܓܨ سارا ܓܨ آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض طرز تهیه ی کرم رویال آیسینگ (برای تزئین بیسکویت و ... )



*****
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ ................. 2 عدد
پودرقند.............................. 450 گرم
آبلیمو................................ 1 قاشق چای خوری
وانیل ............................... اندکی
*****
طرز تهیه:
سفیده ی تخم مرغ را با همزن می زنیم ، در حین زدن سفیده پودر قند را کم کم روی سفیده می پاشیم و آبلیمو و وانیل را هم اضافه می کنیم.
*****

*****

*****

*****

*****
چند قطره آب که به آن اضافه کنید مانند تصویر زیر رقیق می شود.
*****

*****
با افزودن رنگهای خوراکی می توانید کرم را به هر رنگی که می خواهید استفاده کنید . کرم رویال آیسینگ را توسط ماسوره روی بیسکویت می ریزیم.اگر ماسوره در اختیار نداشتید سوراخ بسیار ریزی در پلاستیک ایجاد کنید و کرم را با آن بر روی شیرینی /بیسکویت بریزید.
این کرم مخصوص طراحی روی کیک و بخصوص بیسکویت ها می باشد.
خاصیت این کرم طوری است که به راحتی آماده می شود و طعم خاصی ندارد و اگر بیرون بماند خیلی زود خشک می شود.
یعنی وقتی روی بیسکویت ها را تزئین کردین پس از چند دقیقه اگر بیسکویت ها را روی هم بچینید ؛ کرم پخش نمی شود و همانگونه روی بیسکویت ها باقی می ماند .



 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

ܓܨ سارا ܓܨ آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۸ اسفند ۱۳۹۱, ۰۵:۰۶ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
H0NEY آواتار ها
 
H0NEY به MSN ارسال پیام H0NEY به Yahoo ارسال پیام
پست معمولی  +2 امتیاز     
Red face رویال ایسینگ


رویال آیسینگ Royal Icing از کرم های پرکاربرده که در تزئین بیسکوییت ها ، کیکها ، کاپ کیکها و هر چیز دیگه ای که فکر کنید به کار میره! این گلهای ترافلی که در بسته های 10 تایی به قیمت خون پدرشون میفروشند هم از همین رویال آیسینگ درست میشه! و یا این قند های خوشگل موشگل که یه دونه گل کوچولوی رنگ رنگی روشون هست هم باز از همین رویال آیسینگ خودمون ساخته شده







رویال آیسینگ از سفیده تخم مرغ و پودر شکر تشکیل شده و در مجاورت هوا سریعا خشک میشه. یعنی بعد از اینکه بیسکوییت هاتون رو تزئین کردید مثل خود بیسکوییت سفت و ترد میشه و برعکس کرمهای دیگه چون توش کره یا خامه نیست، احتیاجی به نگهداری در یخچال نداره و میتونید تا ابد نگهش دارید ( البته زودتر از "تا ابد" خورده میشه)

من دو سفیده تخم مرغ رو با 1 ق چ آبلیمو و 1 ق چ وانیل هم زدم تا کاملا کف کرد . ( همینقدر که کف کنه و مثل تصویر بالا بشه کافیه)





حالا پودر شکر رو اضافه میکنیم. من 1 لیوان ریختم ولی در رسپی اصلی 3 لیوان اومده. بسته به بزرگی یا کوچکی تخم مرغها و یا تراکم پودر شکر در لیوان، شما باید شکر رو کم و زیاد کنید. باید اینقدر بریزید که آیسینگ کاملا غلیظ بشه ( شکر رو تا اونجایی که امکان داره خوب آسیاب کنید تا نرم نرم بشه تا آیسینگتون زبری نداشته باشه و یکنواخت و لطیف بشه). خوب حالا رویال آیسینگ شما آماده ست! به همین سادگی در کمتر از 5 دقیقه! حواستون باشه که از این لحظه به بعد فرصت زیادی ندارید و باید سریعا کار تزئین رو شروع کنید. اگه تازه کارید و سرعت عمل ندارید با یه دستمال کاغذی آشپزخونه که مرطوب شده روی ظرف رو بپوشونید که هوا باعث خشک شدن آیسینگ نشه.






پس حالا چگونگی رنگ کردن آیسینگ رو یاد بگیرید. ابتدا یکی دو قاشق آیسینگ توی ظرف های کوچک بریزید و با یک خلال دندون که توی شیشه رنگ فروکردید آیسینگتون رو رنگ کنید


در کاسه اولی یک خلال دندون، در دومی دو تا ، در سومی سه تا....خلاصه از صورتی روشن تا قرمز تیره رو ( فقط با یه رنگ قرمزی که داشتم) به این شکل تولید کردم. در انتها هم یه خلال دندون در رنگ آبی زدم و یه رنگ بنفش بدست آوردم.


خوب تا اینجای کار ، رنگامیزی آیسینگ هم تموم شده. حالا یه مدل پایپینگ خیلی ساده بهتون یاد میدم که نیاز به قیف و ماسوره نداشته باشید. برای اینکار یه تیکه کاغذ روغنی مربع شکل رو از قطر نصف کنید تا مثلث بشه.


گوشه راست رو به راس پایین برسونید



گوشه چپ نیز به همین شکل. حالا بپیچونیدش تا قیف بشه


لبه اضافی بالای قیف رو به پشت برگردونید



حالا توی قیف رو از رویال آیسینگ پر کنید






لبه قیف رو فشار بدید تا آیسینگ به سر قیف هدایت بشه. حالا تهش رو بپیچید. آیسینگ شما آماده پایپینگه! فقط نوکش رو ،اگه تصمیم دارید کار ظریفی انجام بدید، نچینید .
اصلا نترسید ، رویال آیسینگ بعد از خشک شدن مثل قند میشه و طعم و بوی سفیده تخم مرغ هم نمیده!
H0NEY آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
طرز تهیه شارلوت رویال baeuti آشپزی و شیرینی پزی 0 ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ قبل از ظهر
تزیین زیبااااااااااای قند با رویال آیسینگ alma8525 آشپزی و شیرینی پزی 1 ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ بعد از ظهر
ایده تزیین با رویال آیسینگ(فقط عکس بدون آموزش) Mar*Mar banoO تزئینات مواد غذایی 6 ۱۵ فروردين ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ بعد از ظهر
کرم رویال برای تزئین شیرینی 2012 آشپزی و شیرینی پزی 3 ۱۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۹:۱۹ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا