آپلود سنتر
ابزار
تور


نودهشتیا
فید آر اس اس
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    1389,05,12
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    میانگین پست در روز
    1.09
    محل سکونت
    در خاطرات پاییزی
    نوشته ها
    1,572
    تشکرها
    10,497
    تشکر شده 11,491 بار در 2,117 پست

    پیش فرض طرز تهیه ی کرم رویال آیسینگ (برای تزئین بیسکویت و ... )



    *****
    مواد لازم :
    سفیده تخم مرغ ................. 2 عدد
    پودرقند.............................. 450 گرم
    آبلیمو................................ 1 قاشق چای خوری
    وانیل ............................... اندکی
    *****
    طرز تهیه:
    سفیده ی تخم مرغ را با همزن می زنیم ، در حین زدن سفیده پودر قند را کم کم روی سفیده می پاشیم و آبلیمو و وانیل را هم اضافه می کنیم.
    *****

    *****

    *****

    *****

    *****
    چند قطره آب که به آن اضافه کنید مانند تصویر زیر رقیق می شود.
    *****

    *****
    با افزودن رنگهای خوراکی می توانید کرم را به هر رنگی که می خواهید استفاده کنید . کرم رویال آیسینگ را توسط ماسوره روی بیسکویت می ریزیم.اگر ماسوره در اختیار نداشتید سوراخ بسیار ریزی در پلاستیک ایجاد کنید و کرم را با آن بر روی شیرینی /بیسکویت بریزید.
    این کرم مخصوص طراحی روی کیک و بخصوص بیسکویت ها می باشد.
    خاصیت این کرم طوری است که به راحتی آماده می شود و طعم خاصی ندارد و اگر بیرون بماند خیلی زود خشک می شود.
    یعنی وقتی روی بیسکویت ها را تزئین کردین پس از چند دقیقه اگر بیسکویت ها را روی هم بچینید ؛ کرم پخش نمی شود و همانگونه روی بیسکویت ها باقی می ماند .
     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


  2. تشکر شده توسط :


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    1390,04,09
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    میانگین پست در روز
    2.18
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,441
    تشکرها
    8,072
    تشکر شده 12,354 بار در 1,962 پست

    Red face رویال ایسینگ


    رویال آیسینگ Royal Icing از کرم های پرکاربرده که در تزئین بیسکوییت ها ، کیکها ، کاپ کیکها و هر چیز دیگه ای که فکر کنید به کار میره! این گلهای ترافلی که در بسته های 10 تایی به قیمت خون پدرشون میفروشند هم از همین رویال آیسینگ درست میشه! و یا این قند های خوشگل موشگل که یه دونه گل کوچولوی رنگ رنگی روشون هست هم باز از همین رویال آیسینگ خودمون ساخته شده







    رویال آیسینگ از سفیده تخم مرغ و پودر شکر تشکیل شده و در مجاورت هوا سریعا خشک میشه. یعنی بعد از اینکه بیسکوییت هاتون رو تزئین کردید مثل خود بیسکوییت سفت و ترد میشه و برعکس کرمهای دیگه چون توش کره یا خامه نیست، احتیاجی به نگهداری در یخچال نداره و میتونید تا ابد نگهش دارید ( البته زودتر از "تا ابد" خورده میشه)

    من دو سفیده تخم مرغ رو با 1 ق چ آبلیمو و 1 ق چ وانیل هم زدم تا کاملا کف کرد . ( همینقدر که کف کنه و مثل تصویر بالا بشه کافیه)





    حالا پودر شکر رو اضافه میکنیم. من 1 لیوان ریختم ولی در رسپی اصلی 3 لیوان اومده. بسته به بزرگی یا کوچکی تخم مرغها و یا تراکم پودر شکر در لیوان، شما باید شکر رو کم و زیاد کنید. باید اینقدر بریزید که آیسینگ کاملا غلیظ بشه ( شکر رو تا اونجایی که امکان داره خوب آسیاب کنید تا نرم نرم بشه تا آیسینگتون زبری نداشته باشه و یکنواخت و لطیف بشه). خوب حالا رویال آیسینگ شما آماده ست! به همین سادگی در کمتر از 5 دقیقه! حواستون باشه که از این لحظه به بعد فرصت زیادی ندارید و باید سریعا کار تزئین رو شروع کنید. اگه تازه کارید و سرعت عمل ندارید با یه دستمال کاغذی آشپزخونه که مرطوب شده روی ظرف رو بپوشونید که هوا باعث خشک شدن آیسینگ نشه.






    پس حالا چگونگی رنگ کردن آیسینگ رو یاد بگیرید. ابتدا یکی دو قاشق آیسینگ توی ظرف های کوچک بریزید و با یک خلال دندون که توی شیشه رنگ فروکردید آیسینگتون رو رنگ کنید


    در کاسه اولی یک خلال دندون، در دومی دو تا ، در سومی سه تا....خلاصه از صورتی روشن تا قرمز تیره رو ( فقط با یه رنگ قرمزی که داشتم) به این شکل تولید کردم. در انتها هم یه خلال دندون در رنگ آبی زدم و یه رنگ بنفش بدست آوردم.


    خوب تا اینجای کار ، رنگامیزی آیسینگ هم تموم شده. حالا یه مدل پایپینگ خیلی ساده بهتون یاد میدم که نیاز به قیف و ماسوره نداشته باشید. برای اینکار یه تیکه کاغذ روغنی مربع شکل رو از قطر نصف کنید تا مثلث بشه.


    گوشه راست رو به راس پایین برسونید



    گوشه چپ نیز به همین شکل. حالا بپیچونیدش تا قیف بشه


    لبه اضافی بالای قیف رو به پشت برگردونید



    حالا توی قیف رو از رویال آیسینگ پر کنید






    لبه قیف رو فشار بدید تا آیسینگ به سر قیف هدایت بشه. حالا تهش رو بپیچید. آیسینگ شما آماده پایپینگه! فقط نوکش رو ،اگه تصمیم دارید کار ظریفی انجام بدید، نچینید .
    اصلا نترسید ، رویال آیسینگ بعد از خشک شدن مثل قند میشه و طعم و بوی سفیده تخم مرغ هم نمیده!
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]

    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]
    [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید]


موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه شارلوت رویال
    توسط baeuti در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29 خرد 1392, ساعت : 10:25 قبل از ظهر
  2. تزیین زیبااااااااااای قند با رویال آیسینگ
    توسط alma8525 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 19 خرد 1392, ساعت : 08:12 بعد از ظهر
  3. ایده تزیین با رویال آیسینگ(فقط عکس بدون آموزش)
    توسط Mar*Mar banoO در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 15 فرو 1392, ساعت : 03:43 بعد از ظهر
  4. کرم رویال برای تزئین شیرینی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 14 مهر 1390, ساعت : 08:36 بعد از ظهر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •