کتاب «شیرینیهای سنتی و مدرن پانیذ» که از تالیفات سمیرا جنتدوست، مربی و مدرس آشپزی و شیرینیپزی است به چاپ چهارم رسید.-
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این کتاب سال 91 تندیس زرین جشنواره کتابهای نفیس هنری در ایران را از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد.

کتاب «شیرینیهای سنتی و مدرن پانیذ» که به صورت دو زبانه(فارسی و انگلیسی) تالیف شده است در سه فصل به آموزش شیرینیهای سنتی در قالب 67 دستور، شیرینیهای مدرن در قالب 28 دستور و اسلایسها به صورت 33 دستور میپردازد.

جنت دوست معتقد است که تمامی نکات و فنونی که در کلاسهای خود به هنرجویان میگوید در این کتاب عنوان کرده است و همه علاقهمندان به حوزه شیرینیپزی با هر میزان تجربه و تخصص در این حوزه ـ حتی کسانی که برای نخستین بار میخواهند شیرینی تهیه کنند ـ میتوانند به خوبی از دستورهای این کتاب استفاده کنند؛ چرا که این دستورها به ترتیب از شیرینیهای ساده تا شیرینیهای سخت تنظیم شدهاند.

چهارمین چاپ کتاب «شیرینیهای سنتی و مدرن پانیذ» را انتشارات پانیذ در سال جاری در قالب کتابهای نفیس هنری با شمارگان پنج هزار نسخه در 368 صفحه رحلی، به بهای 158 هزار تومان منتشر کرده است.