| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 18,366
تشکر شده 32,213 بار در 3,813 پست
حالت من : | هر چي سرچيدم نبود هر كدومش كه به نظرتون تكراريه بم بگين ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 834
تشکر شده 1,671 بار در 662 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.رایکا. زیان حالت من : | 0خیلی نچسبو لوسههههههههههههه میدونم که یه روزی یکی از همین روزا یکی با موی سیا میاد از پشت همین ستاره ها و دل ِ من رو می بره من می دونم که یه روزی یه فرشته یا پری از اونا که یدونس اونم فقط تو قصه هاس چشاشون مشکیه و موشون سیاس میاد از پشت همین ستاره ها و دل من رو می بره سحر 20 تهران | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بلوريان, شيوا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |