| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : همین دور و برها
تشکرها: 8,444
تشکر شده 27,051 بار در 4,793 پست
کتاب مورد علاقه : 1-دزیره 2-ثریا در اغماء | زنان در دوران صفویه زندیه و قاجار ![]() زن دربار دوره صفویه ![]() پوشش زنان دوره صفوی ![]() زني در دوره زنديه ![]() فتحعلي شاه قاجار ![]() زن معاصر دوره فتحعلي شاه ![]() ناصرالدین شاه و همسرانش در اندرون ![]() به تركه بستن يكي از زنان خدمه اندروني در دوره قاجار ![]() عروس تركمن در ميان خويشان خود در دوره قاجار ![]() زنان دوره قاجار با پوشش چادر و روبنده ملكه جهان خانم همسر محمدعلي شاه قاجار ![]() ملکه جهان خانم ![]() ملکه جهان ![]() ملکه جهان به همراه فرزندان خود و فخرالتاج معيري ![]() ملکه جهان به همراه 3 فرزند خود ![]() عصمتالدوله دختر ناصرالدين شاه ![]() عصمتالدوله دختر ناصرالدين شاه و همسر معيرالممالك به همراه يكي از دختران خود ![]() فروغالدوله مشهور به ملکه ایران هشتمین دختر ناصرالدین شاه به همراه دو دختر خود ![]() خانم عصمت الدوله دختر ناصرالدین شاه و دخترش در 1319 ![]() دختران در حال پخت نان ![]() پوشش يکي از زنان حرم در دوره ناصرالدين شاه ![]() دو زن در دوره مظفري با پوششهاي متفاوت ![]() پوشش زن ارمني اهل مراغه ![]() سرورالدوله همسر کامران میرزا نائب السلطنه ![]() زنان کرد ![]() دو زن قاليباف در دوره قاجار ![]() زنان بختیاری در دوره قاجار ![]() زنان بختیاری در دوره قاجار ![]() زنان کرد گوشههايي از زندگاني زنان ايلات و عشاير ايران در دوره قاجاريه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() زنان در حین عبور از روی سی و سه پل عكس هايي تاریخی از زنان دوره قاجار! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آیا میدانستید: تا به حال ۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم 65 دقیقه در حالی که 9 نفره بودیم نتونستند ما را ببرند بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال بیشترین تعداد لژیونر ا در اروپا آقای گل جهان پرسپولیسی بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!! در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!! بازم بگم... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $ ساجده$, * Star, *Baran74*, *fog*, aili, asma66, Bkar, civil68, farizad, farnaz58, farzaneh14, gherti, golnaghshetavous, Hell Angel, iryane, jingooli, Kingdom, libra272, lucy, mahsa.nadi, majnun, NAFISS1991, parsa.a, pesare bazigosh, raha.fm, Reload, roya62, sahar 2, sahely, sama_kitty, samss, shaghayegh 89i, shiva joon, smart girl, sunshine.h, tayyebemishvari, vampire123, yasam, Z0HRE, _black Flood_, آرام.د, المـیـــــرا, بازباران, خانم فسقلی, دختراسمان, سپیدک, !arefeh, فرودو, فرگون آسمانی, ماه جدید, مه هاباد, مهستی, نازنین جونم, هلن ناز, ژاندارک, ⍣TaRa⍣ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 4,016
تشکر شده 3,113 بار در 1,959 پست
کتاب مورد علاقه : روي ماه خدا را ببوس حالت من : | ماشاا... بزنم به تخته چه زیبا و دلربا بودن اخلاقم گند است؟؟.....به خودم مربوط است!! غرورم از حد گذشته است؟؟ ........به خودم مربوط است!! تمام زندگی ام خودخواهانه است؟؟........زندگی خودم است!! از عده ای متنفر شده ام؟؟ ........به خودم مربوط است!! نگاه هایم به افق دوخته است؟؟........چشمان خودم است!! از ناصحان خوشم نمی آید؟؟........سلیقه ی خودم است!! صدای خنده هایم از حد عادی بلندتر است؟؟ ........خوش حالی خودم است!! عده ای را به فراموشی سپرده ام؟؟ ........حافظه ی خودم است!! دلم می خواهد این گونه باشم!! مجبور به تحمل من نیستی ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : اتورپاتگان
تشکرها: 9,922
تشکر شده 5,388 بار در 833 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | چرا این قاجاری ها همه شبیه مردن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : شهر راز
تشکرها: 15,039
تشکر شده 9,464 بار در 1,814 پست
کتاب مورد علاقه : شعر ، رمان حالت من : | نه بابا ............ فكر نمي كردم نود و هشتيا اينقدر قديمي باشه !!!!!!!!!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : خانه به دوش
تشکرها: 3,463
تشکر شده 9,036 بار در 1,289 پست
کتاب مورد علاقه : نمی گم حالت من : | زنانی درباری و ملکه های ایران چقدر هم خوشگل بودن چشم نخورن ![]() ![]() ولی جدی جدی ملاک زیبایی تو اون زمان اینا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ممنون دوست عزیز عکسای جالبی بود تاحالا ندیده بودم اینارو خونی که از گلوی تو تراوید. همه چیز و هرچیز را در کائنات به دو پاره کرد در رنگ. اینک هرچیز یا سرخ است. یا حسینی نیست.... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 115,643
تشکر شده 256,135 بار در 35,752 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | من همیشه فکر میکردم فتحعلی شاه قاجار مرد بوده ![]() ![]() عکسهاتون خیلی هاش تکراریه . ویرایش میشه و عکسهای تکراری پاک میشه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | اونایی که نوشتین بختیاری اصلا لباسشون به بختیاریهای هیچ دوره ای نمی خوره |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : قلب دوستای گلم
تشکرها: 842
تشکر شده 1,641 بار در 498 پست
کتاب مورد علاقه : کوری حالت من : | خودمونیم فن آرایشگری چقدر پیشرفت کرده هاااااااااااااااااااا | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 8,753
تشکر شده 878 بار در 336 پست
کتاب مورد علاقه : انسان در جستجوی معنی حالت من : | اینا چرا روسری سر کردن و پاهاشون لخته؟! چجوریاس؟! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,262
تشکر شده 1,471 بار در 411 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه وکسی می آید حالت من : | واقعا خیلی خوشگل ونازن فکر کنم هر کدوم مردی بودن ماشالا برا خودشون چه سیبیل های نازی داشتن. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, زنان, عکسهایی, قدیمشماره, نود, هشتی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |