| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : اصفهان shahin city !
تشکرها: 90
تشکر شده 814 بار در 66 پست
کتاب مورد علاقه : Blindness , 100years of solitude حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام دوستان میشه باحال ترین و خنده دار ترین جوکی که شنیدین رو بگید که ما هم بخندیم؟ [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img] ![]() so if you love me... let me go run away before I know *** ghazal*19*asheghe metal | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *niusha*, *راحيل*, .ELHAM., arnavaz, Astrgirl, bahare RE, Esperichoo, fatosh, ghazal p, gherti, lolo14, m2reza, Marooti, moonlight, msghf, Niloufarjojo, only red, safo, salvia4, s_donia323, thunder555, ~Snowy G!rl~, برادپیت, رها 69, ساویتا |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,265
تشکر شده 25,682 بار در 3,231 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یه روز غضنفر میزنه یه پلیس رو میکشه بعد زنگ میزنه 110 میگه میبینم که 109 تا شدید ( آدم از بیمزگی این جوک خندش میگیره)تو یه عروسی از غضنفر میپرسن چرا 2 تا کراوات زدی؟؟؟ میگه چون عقد و عروسی با همه کاش میتوانستیم لذت با هم بودن را درک کنیم. کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم، چه بهایی دارد. کاش میدانستیم که چرا مرغ مهاجر، وقت پرواز به خود میلرزد! *** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *niusha*, *راحيل*, .ELHAM., :.: aTLaS :.:, alonegirl, arnavaz, Astrgirl, bahare RE, Esperichoo, faezeh, fatosh, FiFi joon, ghazal p, gherti, isatis, jimbo, K0s$@R!, lolo14, m.diamond.s, msghf, nasrin74, nazanin615, Niloufarjojo, Rb-zZzZzZ, REAL LOVE, rozi-91, safo, SAM2000, SAMANEH66, samin67, shili, soorya, s_donia323, talayeh, taniii, thunder555, Wild child, Yasmin 18, zara14, _black Flood_, ارمغان شادی, برادپیت, خانوم جان, ساویتا, فائزه محمودي, وستا.صداقت |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
تشکرها: 3,717
تشکر شده 15,008 بار در 3,518 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز یه روز ترکه کت مهمونی میپوشه با شلوار کردی زنش میگه چرا کت پوشیدی ؟ میگه : شاید مهمون بیاد بعد زنش میگه : حالا چرا شلوار کردی پوشیدی ؟؟ میگه : شایدم نیاد ![]() خیلی بیمزه بود کســـی پشت سرم . . . آب نریخت! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *niusha*, *راحيل*, :.: aTLaS :.:, alonegirl, ana-armin, arnavaz, bahare RE, Esperichoo, faezeh, fatosh, FiFi joon, ghazal p, gherti, hannah, isatis, jimbo, K0s$@R!, kaktoos, lolo14, msghf, nasrin74, nazanin615, nilofar20, Niloufarjojo, Rb-zZzZzZ, REAL LOVE, safo, saha.a, salvia4, SAM2000, samss, shili, shirin55, smart girl, s_donia323, taniii, thunder555, triti, zahra.h, المین, دختره, ساویتا, فائزه محمودي, وستا.صداقت |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قم.ولی بچه خرمشهرم
تشکرها: 2,140
تشکر شده 3,774 بار در 1,368 پست
کتاب مورد علاقه : خوشم نمیاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یارو هر روز میرفته تو دستشویی سه ساعت گریه میکرده ازش میپرسن چرا تودستشویی وقتی میری گریه میکنی میگه اخه بوی بابام رو میده آخر قصه ی ما را همان اول لو دادند همان جایی که گفتند: یکی بود و یکی نبود . . . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *niusha*, *راحيل*, .ELHAM., :.: aTLaS :.:, arnavaz, atei_69, bahare RE, Esperichoo, faezeh, fatosh, Ferferiii, frosan, ghazal p, gherti, Haneh_010, jimbo, K0s$@R!, narges.r, nazanin615, nazi_bec, NIKSA, nilofar20, nilooii, only red, Rb-zZzZzZ, REAL LOVE, roseberry, safo, saha.a, sali17, salvia4, SAM2000, samin67, samss, shili, soorya, stiv, s_donia323, thunder555, Yasmin 18, zara14, ~Paria~, برادپیت, بهار90, دخترايروني, ساویتا, عیدی, فائزه محمودي |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 1,268
تشکر شده 5,573 بار در 1,807 پست
کتاب مورد علاقه : hamkhone va yasama va qazaaal حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز جوک های زیبا زیبا!!! ![]() ![]() ![]() عزیزان قصد بی حرمتی ندارم شما ترک کافرو در نظر بگیرید!! ![]() با عرض معذرت یارو باد معده در میده سرش میخوره تو دیواره دستشویی می گه لامصب تو دنده بود!!! ![]() ترکه داشته رادیو قران گوش می کرده برنامه که تموم می شه رادیو رو بوس می کنه می ذاره بالا طاقچه!! ![]() ترکه میره هواپیما دزدی می خواسته حق الناس نشه تفنگشو میذاره رو سر خلبان می گه بی زحمت مارو تا لندن ببر خلبانه میگه نوترکه میگه خوب تا دبی ببر دوباره می گه نوچ ترکه میگه دیگه دمت گرم دیگه اخراخذش مارو ببر همین اردبیل خودمون دوباره میگه نوچ دیگه ترکه می زنه سیم اخر میگه حداقل بده باش یه بوئق بزنیم! ![]() مداح می گه چراغا رو خاموش کنید میخوام ببرمتون کربلا وقتی چراغا روشن می شه میبینه یه عده با ساک منتظرن میگه شما ترکید؟ میگه نه ما لریم ترکا تو اتوبوسن!!! ![]() به ترکه میگن اینجا چی کار می کنی؟ میگه پس کجا چی کار کنم!!! ![]() به ترکه می گن لپ لپ می خری؟ میگه اره میگن جایزه ام داره؟ میگه نمی دونم من لپ لپ و واسه کیفیتش می خرم!!!!!!!! ![]() ترکه میره ضریح امام رضا میگه یه کاری کن من تو وام مسکن قبول شم!نمی شه! بار دوم میاد میگه تا برنده نشم نمی رم اخر خسته می شه میره! بار سوم میره خودشو می بنده به ضریح دیگه ول نمی کنه خوابش می بره امام رضا می یاد به خوابش می گه: بابا تو حساب باز کن من قول می دم برنده شی!!!! ![]() خیلی بامزه بود بخندید ضایه نشم!!!!!!!!! ![]() ![]() to ra be khatere dost dashtan dost midaram,to ra bejaye hameye kasani ke dost nadashteam dost midaram,to ra be jaye hameye kasani k nadideam dost midaram,to ra be andazeye hameye kasani ke nakhaham did dost midaram,to ra be andazeye khodat be andazeye ghalbe pakat dost midaram ویرایش توسط fatosh : ۳۰ خرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۵۴ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *niusha*, *راحيل*, abnos, alonegirl, amozhgan, ana-armin, AR6AR6, arnavaz, bahare RE, Baran89, elahe.goddess, ELI.12, eliiiiiii, et@ReH$, FiFi joon, ghazal ghazal, ghazal p, gherti, Haneh_010, hashemi_s, jimbo, kaktoos, kolorofil, lively, lolo14, M.T.L 6, mahsama, malipu, manly, maryammmmmm6, mina91, moosio sezar, motevalede_azar, nasim-r, nasrin74, neginem, nilofar20, Niloufarjojo, PaRiiSsa, Rb-zZzZzZ, REAL LOVE, safo, saghi66, saha.a, salvia4, samin67, sanam69, sbahadorkhani, shili, smart girl, soorya, s_donia323, taniii, tannaz95, thunder555, triti, Vampires, Y@Li-Jj, yasim, zahra.h, zambi, احمد حسيني, ارمغان شادی, المین, دختره, ساویتا, مینا تنها, مینوم, نانسی72, هلنا.فرجام, ღღ Parisa ღღ, گلببشه, گلنار |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : Na Koja Abad!!!
تشکرها: 5,457
تشکر شده 1,076 بار در 283 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یه روز یه ترکه با یه یارویی دعواش میشه یارو میگه ااااااه گیر عجب خری افتادمااا......ترکه میگه خودت گیر عجب خری افتادی.... به قول معروف بخندین تا ضایع نشم..... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *dorsa*, *niusha*, alonegirl, anzhela, arnavaz, bahare RE, eliiiiiii, FiFi joon, ghazal ghazal, ghazal p, gherti, Haneh_010, jimbo, lolo14, nilofar20, nilooii, Niloufarjojo, Rb-zZzZzZ, safo, saha.a, salvia4, samss, shili, stiv, s_donia323, thunder555, triti, Y@Li-Jj, yasim, ساویتا, هلنا.فرجام |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : کرج
تشکرها: 822
تشکر شده 2,301 بار در 219 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به | بدون امتیاز : 0 امتیاز لره مسجد میسازه کسی توش نماز نمیخونه تابلو میزنه نماز صبح یک رکعت بدون وضو دراز کش همرا کیک و ساندیس به لره میگن یه نقاشی غم انگیز بکش یه نیسان میکشه که تو گل گیر کرده میدونی به استخر پر از لر چی میکن رانی با طعم پشگل دلیل راه ندادن افغانی ها به فوتبال:هر جا خط کشی میبینن شروع به کندن میکنن در اولین دوره اموزش بستن کراوات در لر ها سی نفر خفه شدند از همه لر ها و ترک ها معذرت میخوام قصد توهین نداشتم ببخشیدم اگه تکراری بود صبر کن ای سهراب...!!! قایقت جا دارد...!؟؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم. | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *niusha*, arnavaz, corail, FiFi joon, ghazal ghazal, ghazal p, gherti, Haneh_010, lolo14, moosio sezar, motevalede_azar, nasim-r, nasrin74, NIKSA, Niloufarjojo, only red, PaRiiSsa, safo, saghi66, sbahadorkhani, shili, soorya, thunder555, triti, Y@Li-Jj, yasim, Yasmin 18, zahra.h, ساویتا, مینا تنها |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 12,265
تشکر شده 25,682 بار در 3,231 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز یه مورچه هه با یه پشه ازدواج میکنه ولی بچه دار نمیشه اگه گفتید چرا؟؟؟ چون مورچه هه شبا پشه بند میزده (( خیلی لوس بود نه؟؟؟))یه بارم یه لره میره پیش خدا میگه خدا چرا تو جوکها همیشه ترکا از ما جلوترن؟؟؟ خدا میگه خب یه کاری کنید شما جلو بیفتید!!! لره هم یه قلاب ماهی گیری بر میداره میره تو کویر میشینه یهو ترکه با قایق موتوری از جلوش رد میشه ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, abnos, aftabgardon, arnavaz, bahare RE, corail, Esperichoo, FiFi joon, ghazal ghazal, ghazal p, gherti, isatis, jimbo, kaktoos, kolorofil, lolo14, maede emo, mahsama, mastan jojo, MidnightSun, motevalede_azar, nasim-r, nasrin74, nazanin615, nilofar20, Niloufarjojo, parastoomc, PaRiiSsa, safo, saghi66, samin67, samss, sbahadorkhani, shili, smart girl, soorya, s_donia323, taniii, thunder555, triti, Y@Li-Jj, yasim, zahra.h, ^MY HEAVEN^, _black Flood_, آبجی نیلوفر, المین, برادپیت, ساویتا, فهیمه67, مینا تنها, هلنا.فرجام, وستا.صداقت |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 15,351
تشکر شده 29,168 بار در 4,859 پست
| پست مفید : +4 امتیاز به لره ميگن : چي شد مامانت مرد ؟ ميگه: رفت پشته بوم رخت پهن کنه افتاد...ميگن افتاد مرد ؟ ميگه:نه بابا افتاد رو کولر ، کولر شکست افتاد . بهش ميگن اون موقع مرد؟؟ميگه:نه آقا جان،بعد افتاد رو تراس ، تراس خراب شد . ميگن:خوب ايندفعه مرد ؟ لره ميگه:نه بعد افتاد رو سقف گاراژ،سقف خراب شد!بهش ميگن:حتماً ايندفعه مرد ؟ ميگه:بازم نمرد،ديديم داره کُلّ خونه خراب ميشه،با تفنگ زديمش ... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *dorsa*, abnos, aftabgardon, amozhgan, ana-armin, anzhela, arnavaz, atei_69, bahare RE, banoye sharghi, BlackGirl, ELI.12, ghazal ghazal, ghazal p, gherti, hana_89, isatis, jimbo, KELLY$, kolorofil, lolo14, mamigigili, manly, nasim-r, nasrin74, nazanin615, neginem, Niloufarjojo, only red, parastoomc, PaRiiSsa, sali17, SAM2000, samin67, sanoora, shili, smart girl, soorya, s_donia323, taniii, thunder555, triti, zahra.h, ~Paria~, آوا18, بهار90, دخترايروني, ساویتا, فهیمه67, نی لو فر, هلنا.فرجام, وستا.صداقت |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : همین دوروبرا
تشکرها: 12,353
تشکر شده 4,578 بار در 875 پست
کتاب مورد علاقه : درامتدادحسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ترکه آب میپره گلوش میگه بر بری بر بری تودسـ ــ ـت در دست دیگــری . . . من در حال نـ ـ ـ ـوازش دلــ ـ ـی که سخت گرفته از تو . . . و مدام بر او تکرار میکنم نترس عـ ـ ـزیز دل . . . این دست ها به هیــچکس وفــ ــ ـ ـ ـا ندارد . . . هانیتای من...: http://www.forum.98ia.com/t228787.html#post2234506 | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بخندیم؟, بگید, ترین, جوکی, خنده, دار, شنیدین, ما, میشه, هم, چیه؟, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |