| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : جزیره تنهای
تشکرها: 427
تشکر شده 2,923 بار در 700 پست
کتاب مورد علاقه : فقط موضوعش تنهایی باش حالت من : | عکس هایی از جن و ارواح ![]() ![]() ![]() عکس هایی از جن و ارواح ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عکس هایی از جن و ارواح ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عکس هایی از جن و ارواح ![]() "جن" چنانكه از مفهوم لغوى این كلمه به دست مى آید، موجودى است ناپیدا، و در قرآن مشخصات زیادى براى او ذكر شده، از جمله اینكه: 1ـ جن موجودى است كه از آتش آفریده شده، بر خلاف انسان كه از خاك آفریده شده است. «وخلق الجان من مارج من نار»(الرحمن/15) 2ـ داراى علم و ادراك و تشخیص حق از باطل، و قدرت منطق و استدلال است.(آیات مختلف سوره جن) 3ـ داراى تكلیف و مسؤولیت است.(آیات سوره جن و سوره الرحمن) 4ـ گروهى از آنها مؤمن صالح، و گروهى كافرند. «و إنا منا الصالحون و منا دون ذلك»(جن/ 11) از هرچی دو رو بدم میاد! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | <sahar>, *Sepid*, asma66, Babak, Black_Raider, coral, elahe.goddess, farshid.n, fati camando, kalpak, mahgol, maryam1, nazem, niayesh00, ONCE ALONE, paηίz, raha16, saba_lovly, sahar100000, saharo, shiva.v, Sonetto, tama1011, Y.a.k.h, Z.BITA, _love angel_, زی زی گولو, قناد, مهراساجون, مهستی, نیلوفر:-) |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جایی تو ابرا
تشکرها: 9,739
تشکر شده 6,676 بار در 283 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر - هم قفس - بخت حالت من : | وااااااااااااااای آدم میترسه شب نیان تو خوابم............. امیدوارم امیدتو هیچوقت از دست ندی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : همین نزدیکیا
تشکرها: 3,917
تشکر شده 8,425 بار در 2,215 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | من حتما شب خوابشو میبینم میترسم![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن !!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خوزستان
تشکرها: 2,429
تشکر شده 2,039 بار در 723 پست
کتاب مورد علاقه : خسی در میقات حالت من : | عکس چهارم مربوط به یک موجود فرازمینیست یعنی یک آدم فضایی. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : آمریکا
تشکرها: 3,260
تشکر شده 35 بار در 17 پست
کتاب مورد علاقه : خشم و سکوت حالت من : | وای په ترسناک بودند | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 118
تشکر شده 978 بار در 478 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | این عکسارو یاد جدی نگیرید یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق زهر بی سروپایی نکنیم! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : گیلـــان - رشــت
تشکرها: 15,978
تشکر شده 11,085 بار در 3,923 پست
کتاب مورد علاقه : الهـــه شــرقـی حالت من : | اتفاقااین عکسارو دوس دارم!!!!!!!! مي ترسم از بعضي آدمها ... آدمهايي که امروز دوستت دارند و فردابدون هيچ توضيحي رهايت مي کنند آدمهايي که امروز پاي درد دلت مي نشينند و فردا بيرحمانه قضاوتت مي کنند ... آدمهايي که امروز لبخندشان را مي بيني و فردا خشم و قهرشان ... آدمهايي که امروز ... قدرشناس محبتت هستند و فردا طلبکار محبتت ... آدمهايي که امروز با تعريف هايشان تو را به عرش مي برند و فردا سخت بر زمينت مي زنند ... آدمهايي که مدام رنگ عوض مي کنند ... امروز سفيدند، فردا خاکستري، پس فردا سياه ... آدمهايي که فقط ظاهرا آدمند ... چيزي هستند شبيه مداد رنگي هاي دوران بچگي مان !! هر چه بخواهند مي کشند ... هر رنگ که بخواهند مي زنند ... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : تو قلبت....!!
تشکرها: 607
تشکر شده 2,189 بار در 576 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | اینا جنو ارواحن واقعا؟؟؟ ![]() چه قدر بانمکن (وای شب نیان تو خوابم![]() ) لبم را به عشقت سپردم... می روی و در خیانت گم میشوی هراس دوری ات ، قلبم را می رباید چشم هایم بر ویرانه های گونه ام ،می خواند سیاهی قلبت ،جان می گیرد من فرشته ای بودم، حال ... سیاهی تمامی سطح آبی قلبم را می پوشاند باتلاق فكر تو را می بلعد من پاكم برایت ، و برای دیگری ناپاك و تو نیز تمامی پل هایت را خراب كرده ای، در فكرت من فاحشه ام در وجدانت خودت ، فاحشه پروری ومن تنهاتر از غروب پایان عشق پاكم ، نام ناپاكت شد | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : esfahan
تشکرها: 18,080
تشکر شده 4,873 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : elahe sharghi , dokhtary be name toofan حالت من : | منم خیلی اینا را دوست دارم و مطمئنم تو خونمون جن هست ![]() ![]() ![]() مهم نیست بعدا چی میشه ! مهم اینه که دیگه هیچی مثل قبل نمیشه ! ******************** همه ی چيزهای خوب از دست رفته يك روز بر می گردند... اما درست وقتيكه ، ياد ميگيريم: بــــدون آنها زنـــدگی كنيـــم...!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : غنچه رز
تشکرها: 566
تشکر شده 5,615 بار در 1,024 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | مامانی من میترسم شب منم خوابم نمیبره | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ارواح, از, جن, عکس, هایی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |