| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Mistic Falls
تشکرها: 1,552
تشکر شده 1,945 بار در 405 پست
کتاب مورد علاقه : The Vampire Diaries حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عشق اقیانوس وسیعی است که دو ساحل رابه یکدیگر پیوند میدهد love is wide ocean that joins two shores زندگی بدون عشق بی معنی است و خوبی بدون عشق غیر ممکن life whithout love is none sense and goodness without love is impossible عشق ساکت است اما اگر حرف بزند از هر صدایی بلند تر خواهد بود love is something silent , but it can be louder than anything when it talks عشق آن است که همه خواسته ها را برای او آرزو کنی love is when you find yourself spending every wish on him عشق گلی است که دو باغبان آن را می پرورانند love is flower that is made to bloom by two gardeners عشق گلی است که در زمین اعتماد می روید love is like a flower which blossoms whit trust عشق یعنی ترس از دست دادن تو love is afraid of losing you پاسخ عشق است سوال هر چه که باشد no matter what the question is love is the answer وقتی هیچ چیز جز عشق نداشته باشید آن وقت خواهید فهمید که عشق برای همه چیز کافیست when you have nothing left but love than for the first time you become aware that love is enough زمانی که همه چیز افتاده است عشق آن چیزی است که بر پا می ماند love is the one thing that still stands when all else has fallen عشق مثل هوایی است که استشمام می کنیم آن را نمی بینیم اما همیشه احساس و مصرفش می کنیم و بدون ان خواهیم مرد love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران
تشکرها: 786
تشکر شده 1,191 بار در 640 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان و قلعه حیوان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بدرد بخوره بعضی وقتا نیاز میشه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : Mistic Falls
تشکرها: 1,552
تشکر شده 1,945 بار در 405 پست
کتاب مورد علاقه : The Vampire Diaries حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز عشق اقيانوس وسيعي است که دو ساحل رابه يکديگر پيوند ميدهد love is wide ocean that joins two shores زندگي بدون عشق بي معني است و خوبي بدون عشق غير ممکن life whithout love is none sense and goodness without love is impossible عشق ساکت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلند تر خواهد بود love is something silent , but it can be louder than anything when it talks عشق آن است که همه خواسته ها را براي او آرزو کني love is when you find yourself spending every wish on him عشق گلي است که دو باغبان آن را مي پرورانند love is flower that is made to bloom by two gardeners عشق گلي است که در زمين اعتماد مي رويد love is like a flower which blossoms whit trust عشق يعني ترس از دست دادن تو love is afraid of losing you پاسخ عشق است سوال هر چه که باشد no matter what the question is love is the answer وقتي هيچ چيز جز عشق نداشته باشيد آن وقت خواهيد فهميد که عشق براي همه چيز کافيست when you have nothing left but love than for the first time you become aware that love is enough زماني که همه چيز افتاده است عشق آن چيزي است که بر پا مي ماند love is the one thing that still stands when all else has fallen عشق مثل هوايي است که استشمام مي کنيم آن را نمي بينيم اما هميشه احساس و مصرفش مي کنيم و بدون ان خواهيم مرد love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط Vampires : ۱۹ آبان ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۰۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جایی زیره آسمونه خدا
تشکرها: 524
تشکر شده 1,561 بار در 313 پست
کتاب مورد علاقه : پریچهر-دریا-سپیده دم... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز i love my eyes when you look into them i love my name when you say it ilove my heart when you love it i love my life when you are in it manish sadas fek nakonam niazi be neveshtan dashte bashe | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : ,Germany
تشکرها: 996
تشکر شده 684 بار در 332 پست
کتاب مورد علاقه : باران عشق .دالان بهشت. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالبه مرسی اگه بازم داشتید بذارین ممنون این روزها تنها چیزی که می خواهم سکوت است، یک کلبه چوبی وسط جنگل، صدای شرشر باران شعله گرم آتش و... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 148
تشکر شده 649 بار در 194 پست
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز thanx a milion honey | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : zir zamin
تشکرها: 34
تشکر شده 508 بار در 45 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسپانيايي ها ميگن : “عشق ساكت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلندتر است “ ايتاليايي ها ميگن: “عشق يعني ترس از دست دادن تو !” ايراني ها ميگن : “عشق سوء تفاهمي است بين دو احمق و…. كه با يك ببخشيد تمام ميشود !” | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
تشکرها: 170,417
تشکر شده 99,307 بار در 16,036 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز
| ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : Mashhad
تشکرها: 774
تشکر شده 754 بار در 336 پست
کتاب مورد علاقه : elahe naz حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلم بهانه ات را می گیرد چقدر امروز حس می کنم نبودنت را!!! صدایت در گوشم می پیچد و من بی اختبار می گویم: جانم ؟؟ مرا صدا کردی؟ بدوین تو وبلاگم http://The-Sweetes-Leily.blogfa.com | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسپانیا, انگلیسی, ایتالیا, ایران, با, ترجمه, تعریف, جملات, در, زیبای, عشق, فارسی, مورد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |