| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
(View Stats)
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,875 بار در 743 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستان عزیزم اگر این معما تکراریه ببخشید اما من خودم جوابشو نمیدونم خواستم از شماها کمک بگیرم......یه روز یه کر و یه کور ویک لال باهم به مسافرت میروند......در میان راه کر میمیره......فرد لال چجوری به کور بگه که کره مرده؟؟؟؟؟؟ ![]() Athena_motelgoo![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: دو کوچه پایین تر
(View Stats)
تشکرها: 4,753
تشکر شده 442 بار در 134 پست
کتاب مورد علاقه : هوادار مرموز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب هر معمایی که جواب نداره شاید سرکاریه | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: 021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : lovely bones حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
یه روز یه کره با کوره با لاله میرن مسافرت بعد تو میگی ...خب لاله(اسم دختر) میتونه به کور بگه که کر مرده دیگه | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: haminja
(View Stats)
تشکرها: 1,906
تشکر شده 1,504 بار در 752 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه کره به لال بوسیله یک نوشته های مخوصوص این افراد هست متوجه اش کنه یا که طرف دارازکش کنه ودستشون بزنه وبهش بفهمونه | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: غنچه رز
(View Stats)
تشکرها: 566
تشکر شده 5,567 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیدونم اگر حلش کردی به منم بگو | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 81
تشکر شده 55 بار در 23 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز میرن امام رضا شفا میگیرن ...... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
(View Stats)
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,875 بار در 743 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز Jane X عزیز کاملا درسته........................ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر غم
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 12 بار در 8 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیدونم بابا اه مارو معطل کرده اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هه................... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بهم, بیاین, حل, معما, میخوام, کمک, کنم, کنین, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |