| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : تو زمین خدا
تشکرها: 66,638
تشکر شده 7,636 بار در 1,663 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | چه خوش خیال است فاصله را می گویم به خیالش مرا از تو جدا کرده نمی داند جای تو امن است اینجا در میان دل من..... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 11,301
تشکر شده 3,713 بار در 1,261 پست
حالت من : | اون هندونه هه و اون دو تا بطریا که عروس و دوماد بودن خیلی بامزه ان اگر ماه بودم ، به هر جا که بودم ،سراغ تو را از خدا می گرفتم . و گر سنگ بودم ، به هر جا که بودی ،سر رهگذار تو جا می گرفتم اگر ماه بودی – به صد ناز – شاید شبی بر لب بام من می نشستی وگر سنگ بودی ، به هر جا که بودم مرا می شکستی ، مرا می شکستی ! . | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | مرسی عالی بود.به درد من که خیلی خورد.چون چندوقت دیگه عروسیمه.اگه چیز جدیدی داشتی بازم برامون بذار. |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : کنار دریا
تشکرها: 2,467
تشکر شده 47 بار در 21 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | وای جه کارهای جالبی " قشنگه و عشق صدای فاصله هاست « فاصله های که غرق ابهامند « بس دریاب مرا که کوتاهترین فاصله با تو عشق جنگل است ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : تو زمین خدا
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : فعلا تهران
تشکرها: 94
تشکر شده 529 بار در 251 پست
کتاب مورد علاقه : ورونیکا حالت من : | وای چه حوصله ای دارن ...you and I We’re like diamonds in the sky | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : لابه لای کتابام
تشکرها: 1,457
تشکر شده 1,981 بار در 246 پست
کتاب مورد علاقه : نبرد با شیاطین حالت من : | چه خوشگلن رمانم یه رمان تخیلی وماجراجویی و متفاوت... سرزمین شالگوی ![]() ورمان بهترین دوستم قلب های متصل |ladybarun کاربر انجمن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تزيين, عروس, يخچال |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |