| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 1,657 بار در 284 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | پست بسیار مفید : +95 امتیاز اول سلام دوم خوبید؟(خوابتون میاد؟) من زیاد سوتی نمیدم ولی وقتی هم بدم... بدترین سوتی که دادم چند سال پیش بود،داشتیم در مورد قطار صحبت میکردیم که بلیط از اینجا تا تهران از ،از اینجا تا مشهد ارزون تره ولی مسافت بیشتره ... منم دیوونه،گفتم خوب معلومه چون ترافیک کمتره حالا شما هم بگید زوووووووووود وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| | |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: کلبه ی درختی
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1,058 بار در 158 پست
| پست بسیار مفید : +7 امتیاز سوتی دارم برات ناب!دسته اول! با بچه ها داشتیم ادبیات می خوندیم سر یه بیت راجع به شیرین و فرهاد دعوا شد اومدم بگم آره داداش ما هم آره گفتم: دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد شاید به خواب فرهاد شیرین رفته باشد با افتخارم میگم سوتی دیشبمه [color=red]تنگ نظر نباش! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون این شهر
(View Stats)
تشکر شده 368 بار در 20 پست
| پست بسیار مفید : +7 امتیاز من سوتی زیاد نمی دم ولی بعضی وقتا که سوتی می دم سوتی هام اسمی میشه دم دبیرستان بودیم با دوستام یهو یه مرد رو دیدم به بچه ها گفتم بچه ها چه قدر قدش هیکله!!!!!!!!!!! شاد و سر بلند باشید غزل دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالا تر است | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| Guest | من سوتی زیاد میدم بیشتر سوتیام هم مربوط به کامپییوتر میشه..... اولین بارکه سیستمم رو خریدیم و آوردیم خونه می خواستم امتحانش کنم از بس ذوق زده بودم ...بدون اینکه shut down کنم از رو powerکیس خاموشش کردم ...جاتون خالی پسر خاله م چشاش بادیدن کار من اینجوری شده بود |
|
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون این شهر
(View Stats)
تشکر شده 368 بار در 20 پست
| پست معمولی : 0 امتیاز بابا تو دیگه خیلی باحالی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !!maryam!!, * sogi jOoOn *, **sevdayi **, *bi gharar*, *mita*, .EMO BOY., .Ice Girl., 23252, abby7, aftab2710, aili, alice cullen, angle92, Blast Off, eglantine-m96, elahem, elnaz a.k, f.kh0511, ghazal ghazal, guilty angel, hesam-kh, jooo jooo, kathyn, mahbano, mahsa.am, man!, MANI 27, mehri255, miley, mohsen70, moonlight, mozhoo, mrkh792, NAFISS1991, nasime bahari, Niloufarjojo, ONCE ALONE, profgra, raha16, RaheBipayan*, Rashidi772, Rehaneh, Re___zA, Rha.sh, SaMirA.Ha, shadi jan, shatot, shirin061, sistana98, sozi123, Star-crossed, taraneh.152, toop, vahid_alone90, zahra97, الیمان, باغشاه, بلور, بهار جون, بیتا فرخی, دی بادر, راز مخفی, رها در باران, سمن ناز, سوانا77, سپیدک, مهدی66, مهشاد, نیلوفر:-), هیچکس+, ویولت بودلر, پریا71, ღNikiღ |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 200 بار در 7 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــوتی! اون اوایل که کامپیوترمو گرفته بودم! یه روز فایل سیستم های ویندوز رو با یک روش عجیب پاک کردم ( خودمم نفهمیدم چه جوری ) بعد از یک ریست دیدم ویندوز بالا نمیاد ،ترسیدم، فکر کردم که کلا سوخته!! سقوط دوست دارم اگه، صاف بیفتم جلو پات | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سوتی من از همه بدتره، چند سال پیش منتظر تاکسی بودم هر تاکسی که رد میشد دست بلند میکردم و میگفتم تاکسی ولی هیچکدوم نمی ایستادن خلاصه خسته شده بودم و گیج که یه وانت بار رد شد و بلند داد زدم تاکسی!!! که کل ملت توی خیابون به من خندیدند و ضایع شدم. آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید [فقط کاربران میتوانند لینک ها را مشاهده کنند برای عضویت اینجا را کلیک کنید] | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: اصفهان شهر من است
(View Stats)
تشکرها: 270
تشکر شده 1,041 بار در 280 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز سوتی بگو اما تو وسط یک مهمونی که قراره بعدش بیاد طرف خواسگاریت سوتی نده که من به خاطره یک همچین سوتی بعدی هنوز اینچوریم پارسال خردادماه خدا براتون نخواد رفتیم از این مهمونی عصا قورت داده های پولداری بعد از چند ساعت دکه کمر درد گرفته بودیم بلند گفتم وای شکم درد گرفتیم پس قراره کی شام بدن (البته قرار بود این رو یواش تو ذهنم بگم ) و چه آسان عاشق میشوند و چه سخت میگیرند دل شکستنها را که خود نمیدانند که از سنگدلانند | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 200 بار در 7 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
خیلی باحال بود! | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !!maryam!!, $...MoNiLi...$, * sogi jOoOn *, **sevdayi **, *bi gharar*, *mita*, .EMO BOY., .Ice Girl., abby7, aftab2710, aftabgardon, aili, alice cullen, Andr0meda, angle92, ayda90, degeer, eglantine-m96, elahem, elnaz a.k, ghazal ghazal, mahsa.am, mahsa.beyaz, malipu, man!, MANI 27, mehri255, milAd610, miley, mina_dead, moonlight, mozhoo, N A R S A N, negin.b, Night, Niloufarjojo, NILUFARR, ONCE ALONE, pariiii, profgra, raha16, RaheBipayan*, Rashidi772, Re___zA, Rha.sh, sahely, samin67, shadi jan, shaghayegh-, sistana98, Star-crossed, s_donia323, toop, vahid_alone90, yara osteleh, zahra97, باغشاه, بلور, بهداد, بیتا فرخی, دریایی, سپیدک, شب خيس, فاطيما1365, لاوینی, مها, مهدی66, مهشاد, هاله2, پرنده مهاجر, یاشمین |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: زیرآسمان آبی
(View Stats)
تشکرها: 551
تشکر شده 1,119 بار در 222 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز حدود چهار سال پیش ( وقتی تازه شاغل شده بودم ) یه روز رئیس زنگ زد و ازمن امار استارت های سوخته ( منظورش استارت مهتابی بود) رو خواست منم رفتم تعداد اسلات های سوخته سوئیچ مخابرات رو براش شمردم هنوز هم بعد از چهار سال همکارام هروقت یادشون میاد کلی می خندن آنجا که چشمان مشتاقی برای انسانی اشک میریزد ، زندگی به رنج کشیدنش می ارزد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| استاد, این, بخند, بخندیم؟, به, بگی, بیا, زیاد, سوتی, غلط, كرديم, ماهم, میدی؟, میدی؟میشه, میشه, میگن, واسه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |