| |||
| | #5461 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 5,753
تشکر شده 590 بار در 220 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن خیلی حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سر کلاس ادبیات دوستم خیلی محو درس بود معلم داشت می گفت این متن برای مولاناست و............... دوستم خیلی ریلکس از معلم پرسید خانوم ببخشید مولانا زندست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ما همه یه نگاه به هم کردیم و...............کلاس منفجر شد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *Hadis_71*, *راحيل*, -Nasrin-, any body, Astrgirl, Bavar, eglantine-m96, elnaz a.k, farah2, faraz_90, farnaz21, flavia, jessica3, m-pezhvak, m2sm, mahsa1490, malipu, mehrsa_m, mina68, nazi2000, nilor, Niloufarjojo, NO ONE, redroom, roseberry, sabooha, saharnaz1390, SAM2000, samira1362, samss, SaRa, sC0rP!0N--GirL, sharghi, Sokout, s_donia323, ×sepidar×, تاتینا, ذره بین, زهرا.الف, ستين, مهرگل, نازنین مریم2011, پدیده, پریا71 |
| | #5462 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همينجا
(View Stats)
تشکرها: 1,940
تشکر شده 4,710 بار در 722 پست
کتاب مورد علاقه : كوير حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سال سوم دبيرستان دبير ادبياتمون كه خداي سوتي بود اومد تو كلاس و بعد چاق سلامتي گفت: خب همينطوريكه مي دونيد فردا تولد اما حسن مجتبي ، سومين ستاره اسمان امامت است. حالا ما از خنده داشتيم مي مرديم . هي بهم نگاه مي كرديم. كه اين يعني چي؟![]() اما دبير گراممون اصلا به روي مباركشون نياورد كه همچين حرفي زده و بچه ها دارن بهش مي خنده. ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ دل که تنگ باشد دیگر مرد و زن ندارد اشک می دود تا گوشه چشمانت و سُر می خورد روی گونه ها دل که تنگ باشد تنهایی اتاقت را با خدا هم تقسیم نمی کنی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *راحيل*, -Nasrin-, any body, eglantine-m96, farnaz21, flavia, jessica3, m-pezhvak, malchi, malipu, mehrsa_m, mina68, nazi2000, nilor, Niloufarjojo, NO ONE, p_f_p, sabooha, saharnaz1390, samira1362, samss, SaRa, sC0rP!0N--GirL, sharghi, Sokout, s_donia323, ×sepidar×, ادم خوب, تاتینا, ذره بین, زهرا.الف, ستين, مهرگل, نازنین مریم2011, پدیده, ღvareshღ |
| | #5463 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کاشوووووووون
(View Stats)
تشکرها: 982
تشکر شده 1,576 بار در 306 پست
کتاب مورد علاقه : هستی من حالت من : | پست بسیار مفید : +22 امتیاز یه رفیق دارم خیلی سوتیه! سر ِ کلاس نشستیم استاد داره چیزی مینویسه رو تخته و بچه های ردیف عقبی هم پشت رفیق مارو خاکی میکردن! اینم هی برمیگشت فحش میداد دوباره روبه تخته میشد! استاد برگشت و بهش گفت چی شده خانوم فلانی؟ اینم انگار یکیو پیدا کرده واسش درد و دل کنه تند و گیج گفت هیچی اینا هی منو از پشت میکنن ... آقا کلاسی بود که رفت رو هوا ها .... ! یه بار دیگه م به همین استاد گفت شما شب ِ امتحان خیلی رو ما فشار آوردین!!! دیگه خودتون تصور کنید کلاسو! تو می خندی ... حواست نیست ... من آروم می میرم ... تو می رقصی و من ... عاشق شدن رو یاد می گیرم ... چه جذابی ... چه گیرایی ... چه بی منطق به چشمات می شه عادت کرد ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *Galaxy*, *راحيل*, -Nasrin-, arezoo184, Armaghan*, atyek, bahar.d65, birain, D0nya, degeer, eglantine-m96, elnaz a.k, faraz_90, farnaz21, Faryad Zire Ab, fatima92, flavia, ghazalghazal, goldokhtar, hastiyas, Katra, m-pezhvak, m2sm, mahsa1490, malipu, mehrsa_m, Memolina, mina6674, mina68, Miss Nini, nazi2000, NE[ )@A, nilor, nilu blue, NO ONE, Phoenix.74, p_f_p, raha_210, sabooha, sadaf.a, saharnaz1390, SAM2000, samira1362, samss, SaRa, sC0rP!0N--GirL, shabtab, sharghi, somy_kh, s_donia323, ~ Erf@neH ~, ×sepidar×, ادم خوب, الهه شرقی, بارانه, تاتینا, دختراسمان, ذره بین, ستين, شیمانا, مهرگل, نازنین مریم2011, هلن ناز, پدیده, پریا71, ღvareshღ |
| | #5464 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 914
تشکر شده 935 بار در 240 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز این سوتی مال چن سال پیشه بچه ها 1 دوست دارم خیار گرفته بود دستش پای تخته رفته بود زنگ تفریح بود با 1 دستش خیارشو گرفته بود دستش با اون 1ی دستشم گچ دیوونه به جای اینکه خیارشو بگازه با گچ بنویسه .............. گچو گاز زد خیارشو کشید رو تخته منو میگی:![]() ![]() ![]() ![]() خودش: بد مزه بوووود بد مزه بووود ایییییییییی![]() ![]() ![]() ![]() 1 بارم بنده رفته بودم خرید 1 دستم گوشیمو گرفته بودم تو یکی دستمم پول بود به جای اینکه پولو بدم به یارو گوشیمو دادم![]() ![]() حالا بدش با حال بود واسه اینکه ضایع نشم گوشیمو گذاشتم رو میزش که مثلا من دارم دنبال بقیه ی پولم میگردم (مثلا پولی که تو دستمه کافی نیس دارم 1 کم دیگه پول در میارم از تو کیفم) اقاهه رو میگی:![]() ![]() خودم تو دلم:![]() 3 تا سیب بود که زندگی انسانها رو دگرگون کرد: 1:سیبی که آدم به حوا داد 2:سیب نیوتن 3:سیب استیو جابز در شرکت apple ![]() ویرایش توسط nilor : ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۰۷ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *Galaxy*, *راحيل*, -Nasrin-, any body, asalia, eglantine-m96, faraz_90, farnaz21, Faryad Zire Ab, fatima92, flavia, jessica3, m-pezhvak, MAH SAM, malipu, mehrsa_m, Memolina, mina68, Miss Nini, nazi2000, NE[ )@A, Niloufarjojo, NO ONE, samira1362, samss, sC0rP!0N--GirL, sevda-ss, sharghi, s_donia323, yaasmin, ~ Erf@neH ~, ×sepidar×, ادم خوب, الهه شرقی, بارانه, تاتینا, ذره بین, زهرا.الف, ستين, مهرگل, نازنین مریم2011, نگین, پدیده, ღvareshღ |
| | #5465 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ب ایران 56
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غرور تعصب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز الان داشتم با این نیلو حرف می زدیم پرسید کلاسامون از کی شروع میشه گفم از شنبه گف:شنبه که تعطیله گفتم :چرا گفت :فکر کنم دههه فجره منظورش 22بهمن بود 'گاهـــــــــــــــــــی ........! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5466 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین گوشه دنیا...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز این سوتی دوستمه !!! مام سوتی میدهیم ولی الان یادمان نیست ما مهر ماه اقا تازه ترم 1 کارشناسی رو شروع کردیم جونم واستون بگه جلسه اول یه درسی داشتیم به اسم شیوه ارائه مطالب علمی و فنی اقا استاد اومد توی کلا س جوووون چشم قشنگ(گروپ ما چشای استاد چون زاغه این اسم را براشون انتخاب نموده) استاد شروع کردن به اینکه باید هرکسی ارائه شفاهی بده درباره یه موضوع علمی و فنی ، چ بهتر که مربوط به رشته خودتون(کامپیوتر)باشه این دوست مام که جوگیر شده بود حالا کلاس پر پسر یه دفعه داد میزنه میگه:ببخشید استاد درباره موضوع تاریخی هم میشه؟؟؟؟ حالا گروپ ما ![]() کلاس![]() استاد ![]() دوستم ![]() ![]() ایــن روزهــا شبیــه جـــودی ابـــوت شـده امــ... بــرای بـابـا لنـگ درازی مـی نـویسـم کــه ایـن روز هــا دیگـر خــودمـ هــم نمیشنــاسمـش...! | ||||||||
| | |
| | #5467 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین گوشه دنیا...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز کم کم داره سوتی ها یادمون میاد........ ![]() ![]() این دیگه سوتی خودمونه داشتیم با دخترخاله و دخترعمو و ...... حرف میزدیم دوستم: مورچه بلندترین صدا رو داره که از محدوده شنوایی ما خارجه من:اره اره میدونم....... به خاطر همینه که فیل ازش میترسه مورچه یه داد میکشه فیله فرار...... یکدفعه همه اینطوری ![]() من اینطوری![]() دختر خاله:اون موش نیست؟؟؟؟؟؟ حالا همه اینطوری ![]() من اینطوری![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *می گل*, -Nasrin-, any body, eglantine-m96, farnaz21, Faryad Zire Ab, fereshte.h, flavia, jessica3, m-pezhvak, malipu, mina68, Niloufarjojo, raha_67, samira1362, samss, sC0rP!0N--GirL, sharghi, s_donia323, yaasmin, zizi71, الهه شرقی, تاتینا, زهرا.الف, ستين, مهرگل, نازنین مریم2011, نگین, ღvareshღ |
| | #5468 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز ما و داداشی زیاد با هم کل کل میکنیم ![]() یه بار داشتیم سر یه موضوعی با هم دعوا میکردیم بعد از کلی جرو بحث .......داداشی: خفه نشو من:ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داداشی من: ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5469 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام سوتی من اه از نهادم دراورد دیشب نشستم یه کتابی رو قبلا تمومش کردم رو دوباره مرتب کردم امده کردم واسه آپلود و گذاشتن در سایت حالا که صفحه اشو باز کردم می بینم که من اونو قبلا گذاشتم و تموم کردم ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| | |
| | #5470 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: اونجا
(View Stats)
تشکرها: 319
تشکر شده 1,008 بار در 311 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | پست بسیار مفید : +16 امتیاز با خواهرم دعوام شد گفتم بهش خوارتو......یه دفعه گفت بی شعور خوار خودتو........ ![]() با همه ی بچه ها دور استاد جمع شده بودیم یه دفعه استاد نمیدونم چی می خواست گفت بچه ها چیز من کو؟؟؟؟منم بلند داد زدم بچه ها چیزه استاد کو....یه دفعه دیدم بچه ها پشتشون و کردن به استادو غش کردن از خنده اون پشت کیه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() پشت دیوار کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() سایشو من میبینم ............. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, *Galaxy*, *راحيل*, -Nasrin-, angle92, any body, arezoo184, Armaghan*, asalia, Astrgirl, bahar.d65, birain, eglantine-m96, em-902, faraz_90, farnaz21, Faryad Zire Ab, flavia, ghazalghazal, gili, hastiyas, jessica3, KHJ.N, m.rozaly, malchi, malipu, Memolina, mina68, nazi2000, NE[ )@A, Niloufarjojo, nilu blue, padideh_hs, parak71, radon, s.m.1377, saharnaz1390, samira1362, samss, sC0rP!0N--GirL, sharghi, simaN, sogand1, somy_kh, s_donia323, yaasmin, yase sefid, zizi71, ادم خوب, الهام77, الهه شرقی, بی بی گل, تاتینا, دختراسمان, زهرا.الف, مهرگل, نازنین مریم2011, نگین, پدیده, پریا71, یاشمین, ღvareshღ |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| استاد, این, باحال, بخند, بخندیم؟, بخون, بعضیا, به, بگی, بیا, حد, خدایاسوتی, خفن, در, زیاد, سوتی, غلط, كرديم, ماهم, مرگ, میدی؟, میدی؟میشه, میشه, میگن, های, واسه, وای, وبخنهاي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |