| |||
| | #501 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: من اینجام!
(View Stats)
تشکرها: 1,166
تشکر شده 8,408 بار در 1,207 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من دیروز با خواهرم رفته بودم بیرون خیلی تشنم شده بود اومدم به خواهرم بگم آبمیوه می خوری؟ بخرم گفتم آبمیوه می خری؟ بخورم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #502 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 1,580
تشکر شده 1,333 بار در 269 پست
کتاب مورد علاقه : hamechi حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امروز از دست خواهرم خیلی عصبانی بودم ![]() هی داد می زد خیلی جدی برگشتم بهش گفتم همچین می زنم تو دهنت که دندونات پره خون شه![]() !!تازه قبلشم گفتم انقدر فریادتو ننداز تو سرت!!![]() ![]() ![]() صبح داشتم با بابام حرف می زدم درباره شنگول و منگول و...یدفعه گفتم شنگلمبول ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #503 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 2,068 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجا داره خاک میخوره یا بچه ها دیگه سوتی نمیدن؟ وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| | |
| | #504 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فکر کنم داره خاک میخوره کیانا جونم آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be | ||||||||
| | |
| | #505 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه کی از همکلاسیام خدای سوتیه هر روز 10تا سوتی نده روزش شب نمیشه ![]() اون روز به خانم شیمی مون میگه خانوم من متوجه نمیشم شما چطور متوجه میشین ![]() بعدش گفت :خانم میشه تشریف بیارم اونجا!!!!!!! یه کی دیگه از دوستام داشت درسو میخوند به سیستان وبلوچستان گفت:چیستان وبلوسستان!!! ![]() بعدش خانم مون میخواست بگه آقا پسر خیلی پایینه(سطحش پایینه)گفتش:آقا پایین خیلی پسره!!!!!! یکی دیگه از دوستام آتش رو نوشت عاتش وخانم مون عالم رو نوشت آلم ![]() | ||||||||
| | |
| | #506 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی از بچه ها ارتودنسی کرده بود نمیتونست خوب حرف بزنه /خانم مون برگشت گفت آخه تازه کردی هنوزعادت نکردی!!!!!!!!!!! | ||||||||
| | |
| | #507 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,408 بار در 1,608 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دوسال پیش تو مدرسمون،زدم پشت یکی گفتم: چطوری احمق؟ برگشت دیدم ناظممونه ![]() منم از شوک زیاد نه تونستم حرفی بزنم نه تونستم معذرت خواهی کنم نه تونستم در برم.اونم گفت:زیاد خودتو خسته نکن زربخش خانه ات سرد است؟ خورشیدی در پاکت میگذارم و برایت پست میکنم ستاره ای کوچکی در کلمه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم | ||||||||
| | |
| | #508 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اون یکی به 75درصد گفت 750درصد!!!!!!!!! یکی از معلمامون میخواست به تخته با آبپاش آب بزنه آب پاشو برعکس گرفت بود زد به چشش! معلم مون به بیماری های قلبی گفت بیماری gholbi!!!!!!!!!!! یکی از دوستام به گروگانی گفتgurugani!!!!!به پشیمانی گفت poshimani!!!!!!!!!! پ.ن:فکر نکنید ما این همه سوتی رو یه جا دادیم ما هرکی سوتی میده همون لحظه مینویسیم روی دیوار برای همین یادم مونده ویرایش توسط s_donia323 : ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۰۵:۰۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #509 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: Erth
(View Stats)
تشکرها: 1,526
تشکر شده 5,229 بار در 1,198 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دمت گرم که آوردیش بالا...بالاخره وقتشه که مام خودمونو خالی کنیم!یه 2 هفته پیش یکی از دوستام یه اس واسم زد و آخرش نوشته بود چندتا اس عاشقونه برام بفزست(معلوم نیس باز مخ کدوم شلغمی رو داشت میزد )متنش خیلی برام جالب بود....همون که مبگه ابرای آسمون تا یه جایی تموم میشنو همینجوری اوج بگیر تا هیچ ابری نباشه که غمگینت کنه....آخرشو البت مطمئن نیستم! منم که دیدم بچه ها تشنه اسای منن گفتم یه حالی به همشون بدم ....رفتم تو مخاطبام و هرکی که پایه بود رو مارک کردم که بفرستم واسشون اینو....چون متنشم مشکلی نداشت خیلیا رو مارکیده بودم....آقا چشمتون روز بد نبینه ..همینکه اس رو سندوندم ییهو یادم اومد که چه سوووتی شد! ...یادم رفته بود اخرشو که نوشته بود چندتا اس عاشقونه بفرست برامو بپاکم! ....خدا میدونه اون شب به چند نفری جواب پس دادم! .....اکثرا در همون 2 دقیقه اول! اس دادن که سینا خبریه مگه؟....اگه هست بگیااا...خجالت نکشی عمویی! ...اینم یکی از متنای منتخب شده بود! | ||||||||
| | |
| | #510 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,408 بار در 1,608 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز این سوتی نیست.بیشتر خرابکاریه.داشتم American Pie (میدونین که همون روز رفته به زن داییم گفته! روز بعدش زن داییم با چوب پایین خونمون کشیک میداد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, *Galaxy*, *ghazali_aho*, -bahareh-, alonesachlie, asal, boyegandom, Ferferiii, golnaghshetavous, henia, maedeh7389, Mahbib, mahsajoni, manly, maryam_mirzaei, mina68, mitra.ym, nemesis, NightStar, rana-021, sabooha, SAGHIIIII, Saher07, SAMANEH66, sue.sun, s_donia323, taraneh24, to0oranj, zara14, مهسا 1993, نازبو, ياابالفضل |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| استاد, این, باحال, بخند, بخندیم؟, بخون, بعضیا, به, بگی, بیا, حد, خدایاسوتی, خفن, در, زیاد, سوتی, غلط, كرديم, ماهم, مرگ, میدی؟, میدی؟میشه, میشه, میگن, های, واسه, وای, وبخنهاي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |