| |||
| | #1001 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان خدا
(View Stats)
تشکرها: 23,462
تشکر شده 34,248 بار در 7,240 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز این سوتی مال خالمه !!! خونه مادر شوهرش روضه بود ....بعد میره بچه هاشو که دم در بودن صدا بزنه ...همون لحظه دو تا مهمون از راه میرسن ...اینم با همون صدای بلند که میخواسته بچه ها رو صدا بزنه که بشنون ( چون دور بودن ) به مهمونا که دو قدم باهاش فاصله داشتن داد میزنه بفففففففففففففففففررررررر رمااااااااااااااااااااااا اییییییییییییییییدددد تووووووووووووووووو!!!! ( بفرمایید تو ) مهمونا اینجوری ![]() ![]() ![]() ما هم که برامون تعریف کرده بود اینجوری ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, -Nasrin-, alonesachlie, AMICOO, aneya, angle92, asal, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Avishanm, bmest, book worm, DANJERGIRL, dDorsa, degeer, elina_sm, elnaz a.k, faezeh, fereshte.h, gogoli, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, jessica3, joghoze, kandi201022, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, maryam_mirzaei, milAd610, mina68, mini71, misagh joon, mitra.ym, mrkh792, nalli, NARGES S, nazi2000, nemesis, Niayesh88, Night, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, polymehr, PRISON BREAK, raha6712, rozi-91, s.k.7, s.love, saghi.m, saharo, samss, SaRa, sara a.k, shaayan, shadi_0731, shakiba_2510, silver joojoo, sina17, Snow Dream, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, tanaz.68, taniya n, taraneh24, tenten, thunder555, to0oranj, YA29+1, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, جانم فدای حسین, شب خيس, شهگل, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, گلاریژان |
| | #1002 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهرون!
(View Stats)
تشکرها: 758
تشکر شده 696 بار در 293 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من پارسال که سوم راهنمایی بودم داشتم ادبیات از رو درس میخوندم سر کلاس حالا من همیشه هم کلی خوب و قشنگ می خوندم و از این حرفا... ![]() همینجوری که میخوندم به کلمه غارت گران رسیدم که سرهم نوشته بودش:غارتگران... ![]() منم یه کم نگاش کردم درک نمیکردم چیه خوندم:غارتِگران(ghartegran...)!!! ![]() کلاس ترکید... ![]() هنوزم نمیدونم این کلمه رو از کجا آوردم... عضو گروه ضد پسرها... عضو گروه انفجارستون... آماده برای هر گونه کل کل و حالگیری...و اینطوری کردن پسراااااانرگس...16... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, -Nasrin-, Alive, alonesachlie, angle92, asal, AsalBanu, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, bmest, book worm, dDorsa, degeer, elnaz a.k, f.a.m, faezeh, gogoli, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, jessica3, joghoze, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, milAd610, mina68, mitra.ym, mrkh792, nalli, nemesis, nigar_403, Night, nilofar20, Niloufarjojo, PRISON BREAK, p_f_p, radon, rana-021, saharo, SaRa, sara a.k, shaayan, shakiba_2510, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, tanaz.68, taraneh24, thunder555, to0oranj, YA29+1, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, شب خيس, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, پريسا75, گلاریژان |
| | #1003 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز امروز صبح همسایه بغلیمون داشتن اسباب کشی می کردن مامانم هم شربت داده بود بهشون. بعد نیم ساعت در زدن منم داشتم رمان در پایان شب و می خوندم و تو حس داستان. مامانم هم داشت قران می خوند. یه دور و برم نگاه کردم دیدم کسی به جز من نیست که در و باز کنه با غرغر رفتم در و باز کردم دیدم خانم همسایه مونه و سینی لیوانا دستشه.سلام علیک کردم و منتظرم که لیوانا رو بده سریع بیام داخل اونم این خیال و نداشت، بعدش گفت: مامان هستن؟ منم گفتم بله. گفت: میشه صداشون کنی؟ گفتم: بله یه لحظه گوشی. ![]() ![]() ![]() دیدم ضایع شدم برگشتم تو و ![]() بلندم می گم بیا مامان عوض اینکه بگم صبر کنین گفتم یه لحظه گوشی خداوندا دستم به آسمانت نمی رسد، ولی تو که دستت به زمین میرسد... بلندم کن..... |
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *TARA*, -Nasrin-, alonesachlie, AMICOO, aneya, angle92, asal, AsalBanu, asma66, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Avishanm, Bahar Cheshmak, bmest, book worm, degeer, dj_niloo, elnaz a.k, eteb, faezeh, fereshte.h, gogoli, golnaghshetavous, haniye.sm, Hinta, joghoze, lake, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, maryam_mirzaei, milAd610, mina68, mini71, mitra.ym, mrkh792, nalli, NARGES S, nazi2000, neshan, Niayesh88, nigar_403, Night, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, PRISON BREAK, radon, rana-021, SAM2000, samss, SaRa, sara a.k, shaayan, shakiba_2510, Snow Dream, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, tanaz.68, taraneh24, tenten, thunder555, to0oranj, yara osteleh, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, آوا18, انائل, انلی سارا, سوری, شب خيس, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, پريسا75, گلاریژان |
| | #1004 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: motel ghoo
(View Stats)
تشکرها: 1,281
تشکر شده 2,875 بار در 743 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دور هم خونه ما نشسته بودیم خاله ام صدام کرد گفت برو استامینیفون بیار میخواست بده به دختر خاله ام که تب داشت بعد سعیده گفت یک کدئین میخوای بدی به بچه؟ بعد من با خونسردی گفتم اگه کدئین قویه سرماخوردگی بده ![]() ![]() Athena_motelgoo![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *TuBeRoOoOsE*, -Nasrin-, angle92, asal, AsalBanu, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, bmest, degeer, elnaz a.k, fereshte.h, haniye.sm, henia, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, maryam_mirzaei, milAd610, mina68, mitra.ym, mrkh792, nalli, NARGES S, nazi2000, nigar_403, Night, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, radon, s.love, sara a.k, shaayan, TAGHDIR, tama1011, taraneh24, thunder555, to0oranj, YA29+1, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, انائل, شب خيس, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه |
| | #1005 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 5,588
تشکر شده 1,497 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ و صلح | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
طفلی به نام شادی، دیریست گمشده ست. با چشمهای روشنِ براق. با گیسویی بلند به بالای آرزو . هرکس از او نشانی دارد، ما را کند خبر. این هم نشان ما: یک سو خلیج فارس سوی دگرخزر. *محمد رضا شفیعی کدکنی | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, -Nasrin-, aneya, angle92, asal, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, book worm, DANJERGIRL, degeer, elnaz a.k, ghazal x1, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, henia, mahdiyeh, mrkh792, NARGES S, nazi2000, nigar_403, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, PRISON BREAK, rozi-91, sara a.k, shaayan, s_donia323, TAGHDIR, taraneh24, thunder555, YA29+1, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, انائل, مهستی, نازبو, هانیه |
| | #1006 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 5,588
تشکر شده 1,497 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ و صلح | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه روز داداشم رفته بود حموم بعد من و خواهرم هم نشسته بودین تو هال داشتیم تلویزیون نگاه میکردیم همون موقع در خونه رو زدن(کوبیدن به در) من فهمیدم در خونست ولی خواهرم فکر کرد داداشمه ،با یه صدای بچگونه داد زد چیه؟ تا ابجیم اینو گفت من آب شدم رفت بعد زن همسایمون از پشت در بلند گفت:" منم" اینو که گفت آبجیم هم مات موند خلاصه بعد از اینکه آبا از آسیاب افتاد آبجیم گفت:هیچکس نمیگه اینا کار منه همه میدونن من چقدر خانومم ،میگن فائزه شونه تازه صداتم که مثل بچه هاست،پس آبروی تو رفته نه من | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *TARA*, *TuBeRoOoOsE*, -Nasrin-, angle92, asal, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, baroonii25, bmest, DANJERGIRL, degeer, elnaz a.k, f.a.m, fereshte.h, Ferferiii, ghasedakkk_70, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, henia, jessica3, mahbano, mahdiyeh, maryam_mirzaei, milAd610, mina68, mitra.ym, mrkh792, NARGES S, nazi2000, nemesis, nigar_403, Night, nilofar20, niloofarnaz, Niloufarjojo, ONCE ALONE, radon, rozi-91, saghi.m, SAM2000, sara a.k, shakiba_2510, Snow Dream, s_donia323, TAGHDIR, tanaz.68, taraneh24, tenten, thunder555, to0oranj, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, انائل, شب خيس, مهستی, نازبو, هانیه |
| | #1007 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 768
تشکر شده 1,904 بار در 208 پست
کتاب مورد علاقه : چشم هایی به | بدون امتیاز : 0 امتیاز سوم راهنمایی که بودم سر کلاس ادبیات یکی از بچه ها داشت با صدای بلند میخوند یه جاش نوشته بود حماسه به جای اینکه بگه حماسه گفت هموسو اون موقع ها هم جومونگ نشون میداد تو جوفیلم بود صبر کن ای سهراب...!!! قایقت جا دارد...!؟؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *ghazali_aho*, -Nasrin-, alonesachlie, angle92, asal, asgari, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, bmest, book worm, degeer, elnaz a.k, fereshte.h, gogoli, goldon, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, henia, jessica3, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, milAd610, mina68, mitra.ym, NARGES S, nazi2000, nigar_403, Night, nilofar20, niloofarnaz, Niloufarjojo, ONCE ALONE, radon, rana-021, rozi-91, sara a.k, shakiba_2510, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, taraneh24, to0oranj, YA29+1, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, انائل, شب خيس, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, گلاریژان |
| | #1008 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: مامانم گفته به کسی آدرس خونمونو ندم!
(View Stats)
تشکرها: 15,394
تشکر شده 6,868 بار در 3,321 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار/همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز امروز مامان بزرگم داشت به مامانم میگفت تابستون نمیرین مشهد ؟؟؟مامان گفت نه واسه چی ؟؟؟گفت اخه خیلی دلم هوس شاه عبدالعظیم(درست نوشتم دیه؟؟؟)کرده. ![]() ![]() just g2m ![]() هیچ وقت از خدا نخواستم همه دنیا مال من باشه، فقط خواستم اونی که دنیای منه مال هیچکس نباشه! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *TARA*, *TuBeRoOoOsE*, -Nasrin-, alonesachlie, angle92, asal, AsalBanu, asgari, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, baroonii25, bmest, book worm, dDorsa, degeer, dj_niloo, elina_sm, elnaz a.k, evilgirl, fereshte.h, Ferferiii, gogoli, goldon, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, henia, jessica3, madnes, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, mamigigili, maryam_mirzaei, milAd610, mina68, mitra.ym, mrkh792, NARGES S, nazi2000, nemesis, nigar_403, Night, Niloufarjojo, ONCE ALONE, polymehr, p_f_p, rana-021, rozi-91, s.love, SAM2000, samss, sanaz14, sara a.k, shakiba_2510, Snow Dream, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, taraneh24, thunder555, to0oranj, YA29+1, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, انائل, شب خيس, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, گلاریژان |
| | #1009 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,961
تشکر شده 9,381 بار در 691 پست
کتاب مورد علاقه : سرمه-پروين- حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان مادر بزرگم سوتي داد در حد تيم ملي ![]() داييم گفت:مبعث كيه؟ مادربزرگم با اعتماد به نفس بالا:نيمه شعبان ديگه!!!!!!!!!!!!!! ![]() بعد تازه برگشته مي گه مگه نيمه شعبان مال حضرت علي نيست؟؟؟؟؟؟ چاره حتما جز اینه که ناله شبگیر کنیم!!!!!!!! ![]() ناله شبگیر=غرغر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *ghazali_aho*, *TARA*, -Nasrin-, alonesachlie, aneya, angle92, asal, AsalBanu, asgari, asma66, atei_69, atieh16, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, baroonii25, bmest, book worm, dDorsa, degeer, dj_niloo, elina_sm, elnaz a.k, evilgirl, fereshte.h, Ferferiii, goldon, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, henia, jessica3, joghoze, madnes, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, mamigigili, maryam_mirzaei, masoumeh, milAd610, mina68, mitra.ym, mrkh792, NARGES S, nazi2000, nemesis, Niayesh88, nigar_403, Night, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, p_f_p, radon, rana-021, RealIty, rozi-91, s.love, saghar.happy, saghi.m, samss, sara a.k, shakiba_2510, silver joojoo, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, tanaz.68, taniya n, thunder555, to0oranj, yara osteleh, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, انائل, خورشیدک, رز وحشی, سپید بخت, شب خيس, مهستی, مینا تنها, مینوم, نازبو, هانیه, گلاریژان |
| | #1010 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 32
تشکر شده 296 بار در 27 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سر کلاس شيمي دبيرمون يه مسئله اي رو از راهي حل کرد و گفت که ما يه راه حل ديگه براش ارائه بديم منم مغز متفکر کلاس نميدونم چي شد يهويي داوطلب شدم و با اعتماد به نفس کامل رفتم پاي تخته حالا همينطور که من دارم حل مي کنم بچه ها هي مي خندن ، برگشتم نگاه کردم ديدم دبيرمم داره مي خنده تازه فهميدم که دقيقا همون راه معلمم رو رفتم ، آخرش خودمم از کارم خنده ام گرفته بود مهربانی را اگر قسمت کنیم ، من یقین دارم به ما هم می رسد ... آدمی گر ایستد بر بام عشق ، دستهایش تا خدا هم می رسد... ویرایش توسط ghasedakkk_70 : ۴ تير ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۱۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **sevdayi **, *ghazali_aho*, *TuBeRoOoOsE*, -Nasrin-, angle92, asal, AsalBanu, asgari, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, baroonii25, bmest, degeer, evilgirl, faezeh, fereshte.h, goldon, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, mahbano, mahdiyeh, mamigigili, maryam_mirzaei, milAd610, miley, mina68, NARGES S, nemesis, Niayesh88, nigar_403, Night, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, p_f_p, radon, rozi-91, SaRa, sara a.k, shakiba_2510, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, tanaz.68, thunder555, to0oranj, YA29+1, yara osteleh, ~Starlet~, آرشا, آلالی, آلیشیا, سوری, شب خيس, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, پريسا75, ™Seser.Pesar |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| استاد, این, باحال, بخند, بخندیم؟, بخون, بعضیا, به, بگی, بیا, حد, خدایاسوتی, خفن, در, زیاد, سوتی, غلط, كرديم, ماهم, مرگ, میدی؟, میدی؟میشه, میشه, میگن, های, واسه, وای, وبخنهاي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |