بازگشت   نودهشتیا > عمومی > بحث و گفتگو

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۰۸:۰۱ بعد از ظهر   #1001 (لینک مستقیم)
کاربر ویژه

AsalBanu آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

این سوتی مال خالمه !!!
خونه مادر شوهرش روضه بود ....بعد میره بچه هاشو که دم در بودن صدا بزنه ...همون لحظه دو تا مهمون از راه میرسن ...اینم با همون صدای بلند که میخواسته بچه ها رو صدا بزنه که بشنون ( چون دور بودن ) به مهمونا که دو قدم باهاش فاصله داشتن داد میزنه بفففففففففففففففففررررررر رمااااااااااااااااااااااا اییییییییییییییییدددد تووووووووووووووووو!!!!
( بفرمایید تو )
مهمونا اینجوری
ما هم که برامون تعریف کرده بود اینجوری

AsalBanu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
**sevdayi **, -Nasrin-, alonesachlie, AMICOO, aneya, angle92, asal, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Avishanm, bmest, book worm, DANJERGIRL, dDorsa, degeer, elina_sm, elnaz a.k, faezeh, fereshte.h, gogoli, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, jessica3, joghoze, kandi201022, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, maryam_mirzaei, milAd610, mina68, mini71, misagh joon, mitra.ym, mrkh792, nalli, NARGES S, nazi2000, nemesis, Niayesh88, Night, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, polymehr, PRISON BREAK, raha6712, rozi-91, s.k.7, s.love, saghi.m, saharo, samss, SaRa, sara a.k, shaayan, shadi_0731, shakiba_2510, silver joojoo, sina17, Snow Dream, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, tanaz.68, taniya n, taraneh24, tenten, thunder555, to0oranj, YA29+1, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, جانم فدای حسین, شب خيس, شهگل, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, گلاریژان
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۰۸:۰۸ بعد از ظهر   #1002 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط

NARGES S آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

من پارسال که سوم راهنمایی بودم داشتم ادبیات از رو درس میخوندم سر کلاس ...
حالا من همیشه هم کلی خوب و قشنگ می خوندم و از این حرفا...
همینجوری که میخوندم به کلمه غارت گران رسیدم که سرهم نوشته بودش:غارتگران...
منم یه کم نگاش کردم درک نمیکردم چیه خوندم:غارتِگران(ghartegran...)!!!
کلاس ترکید...
هنوزم نمیدونم این کلمه رو از کجا آوردم...

عضو گروه ضد پسرها...
عضو گروه انفجارستون.
..
آماده برای هر گونه کل کل و حالگیری...و اینطوریکردن پسراااااا

نرگس...16...

NARGES S آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۲۲ بعد از ظهر   #1003 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

nemesis آواتار ها

nemesis به Yahoo ارسال پیام
پست معمولی  +2 امتیاز     

امروز صبح همسایه بغلیمون داشتن اسباب کشی می کردن مامانم هم شربت داده بود بهشون.

بعد نیم ساعت در زدن منم داشتم رمان در پایان شب و می خوندم و تو حس داستان. مامانم هم داشت قران می خوند. یه دور و برم نگاه کردم دیدم کسی به جز من نیست که در و باز کنه با غرغر رفتم در و باز کردم دیدم خانم همسایه مونه و سینی لیوانا دستشه.
سلام علیک کردم و منتظرم که لیوانا رو بده سریع بیام داخل اونم این خیال و نداشت، بعدش گفت: مامان هستن؟
منم گفتم بله. گفت: میشه صداشون کنی؟ گفتم: بله یه لحظه گوشی.
دیدم ضایع شدم برگشتم تو و بلندم می گم بیا مامان عوض اینکه بگم صبر کنین گفتم یه لحظه گوشی

خداوندا
دستم به آسمانت نمی رسد،
ولی تو که دستت به زمین میرسد...
بلندم کن.....
nemesis هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
**sevdayi **, *TARA*, -Nasrin-, alonesachlie, AMICOO, aneya, angle92, asal, AsalBanu, asma66, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Avishanm, Bahar Cheshmak, bmest, book worm, degeer, dj_niloo, elnaz a.k, eteb, faezeh, fereshte.h, gogoli, golnaghshetavous, haniye.sm, Hinta, joghoze, lake, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, maryam_mirzaei, milAd610, mina68, mini71, mitra.ym, mrkh792, nalli, NARGES S, nazi2000, neshan, Niayesh88, nigar_403, Night, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, PRISON BREAK, radon, rana-021, SAM2000, samss, SaRa, sara a.k, shaayan, shakiba_2510, Snow Dream, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, tanaz.68, taraneh24, tenten, thunder555, to0oranj, yara osteleh, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, آوا18, انائل, انلی سارا, سوری, شب خيس, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, پريسا75, گلاریژان
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۳۲ بعد از ظهر   #1004 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

PRISON BREAK آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

دور هم خونه ما نشسته بودیم خاله ام صدام کرد گفت برو استامینیفون بیار میخواست بده به دختر خاله ام که تب داشت
بعد سعیده گفت یک کدئین میخوای بدی به بچه؟
بعد من با خونسردی گفتم اگه کدئین قویه سرماخوردگی بده

Athena_motelgoo
PRISON BREAK آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۴۳ بعد از ظهر   #1005 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

faezeh آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط NARGES S نمایش پست ها
من پارسال که سوم راهنمایی بودم داشتم ادبیات از رو درس میخوندم سر کلاس ...
حالا من همیشه هم کلی خوب و قشنگ می خوندم و از این حرفا...
همینجوری که میخوندم به کلمه غارت گران رسیدم که سرهم نوشته بودش:غارتگران...
منم یه کم نگاش کردم درک نمیکردم چیه خوندم:غارتِگران(ghartegran...)!!!
کلاس ترکید...
هنوزم نمیدونم این کلمه رو از کجا آوردم...
این اتفاق سر کلاس ما هم افتاد ، خداوکیلی خیلی بد نوشتن فاصله ی بین کلمه ها زیاده" غار تگران" هرکی باشه میخونه"غار تِگران"

طفلی به نام شادی،
دیریست گمشده ست.

با چشمهای روشنِ براق.
با گیسویی بلند به بالای آرزو .
هرکس از او نشانی دارد،
ما را کند خبر.
این هم نشان ما:

یک سو خلیج فارس سوی دگرخزر.

*محمد رضا شفیعی کدکنی

faezeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۵۵ بعد از ظهر   #1006 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

faezeh آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

یه روز داداشم رفته بود حموم بعد من و خواهرم هم نشسته بودین تو هال داشتیم تلویزیون نگاه میکردیم همون موقع در خونه رو زدن(کوبیدن به در) من فهمیدم در خونست ولی خواهرم فکر کرد داداشمه ،با یه صدای بچگونه داد زد چیه؟
تا ابجیم اینو گفت من آب شدم رفت بعد زن همسایمون از پشت در بلند گفت:" منم"
اینو که گفت آبجیم هم مات موند

خلاصه بعد از اینکه آبا از آسیاب افتاد آبجیم گفت:هیچکس نمیگه اینا کار منه همه میدونن من چقدر خانومم ،میگن فائزه شونه تازه صداتم که مثل بچه هاست،پس آبروی تو رفته نه من
faezeh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۱۹ بعد از ظهر   #1007 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط

سوری آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سوم راهنمایی که بودم سر کلاس ادبیات یکی از بچه ها داشت با صدای بلند میخوند یه جاش نوشته بود حماسه به جای اینکه بگه حماسه گفت هموسو اون موقع ها هم جومونگ نشون میداد تو جوفیلم بود

صبر کن ای سهراب...!!! قایقت جا دارد...!؟؟

من
هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم.
سوری آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۵۱ بعد از ظهر   #1008 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

*ghazali_aho* آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

امروز مامان بزرگم داشت به مامانم میگفت تابستون نمیرین مشهد ؟؟؟مامان گفت نه واسه چی ؟؟؟گفت اخه خیلی دلم هوس شاه عبدالعظیم(درست نوشتم دیه؟؟؟)کرده.

just g2m

هیچ وقت از خدا نخواستم همه دنیا مال من باشه، فقط خواستم اونی که دنیای منه مال هیچکس نباشه!

*ghazali_aho* آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
**sevdayi **, *TARA*, *TuBeRoOoOsE*, -Nasrin-, alonesachlie, angle92, asal, AsalBanu, asgari, atei_69, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, baroonii25, bmest, book worm, dDorsa, degeer, dj_niloo, elina_sm, elnaz a.k, evilgirl, fereshte.h, Ferferiii, gogoli, goldon, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, henia, jessica3, madnes, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, mamigigili, maryam_mirzaei, milAd610, mina68, mitra.ym, mrkh792, NARGES S, nazi2000, nemesis, nigar_403, Night, Niloufarjojo, ONCE ALONE, polymehr, p_f_p, rana-021, rozi-91, s.love, SAM2000, samss, sanaz14, sara a.k, shakiba_2510, Snow Dream, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, taraneh24, thunder555, to0oranj, YA29+1, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, انائل, شب خيس, مهستی, مینا تنها, نازبو, هانیه, گلاریژان
قدیمی ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۵۹ بعد از ظهر   #1009 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

miley آواتار ها

miley به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

الان مادر بزرگم سوتي داد در حد تيم ملي
داييم گفت:مبعث كيه؟
مادربزرگم با اعتماد به نفس بالا:نيمه شعبان ديگه!!!!!!!!!!!!!!
بعد تازه برگشته مي گه مگه نيمه شعبان مال حضرت علي نيست؟؟؟؟؟؟

چاره حتما جز اینه که ناله شبگیر کنیم!!!!!!!!
ناله شبگیر=غرغر
miley آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
**sevdayi **, *ghazali_aho*, *TARA*, -Nasrin-, alonesachlie, aneya, angle92, asal, AsalBanu, asgari, asma66, atei_69, atieh16, Ati__377, avazkhamoosh, Bahar Cheshmak, baroonii25, bmest, book worm, dDorsa, degeer, dj_niloo, elina_sm, elnaz a.k, evilgirl, fereshte.h, Ferferiii, goldon, golnaghshetavous, hachall_11m, haniye.sm, henia, jessica3, joghoze, madnes, mahbano, Mahbib, mahdiyeh, mamigigili, maryam_mirzaei, masoumeh, milAd610, mina68, mitra.ym, mrkh792, NARGES S, nazi2000, nemesis, Niayesh88, nigar_403, Night, nilofar20, Niloufarjojo, ONCE ALONE, p_f_p, radon, rana-021, RealIty, rozi-91, s.love, saghar.happy, saghi.m, samss, sara a.k, shakiba_2510, silver joojoo, s_donia323, TAGHDIR, tama1011, tanaz.68, taniya n, thunder555, to0oranj, yara osteleh, ~ Marsa ~, ~Starlet~, آرشا, آلیشیا, انائل, خورشیدک, رز وحشی, سپید بخت, شب خيس, مهستی, مینا تنها, مینوم, نازبو, هانیه, گلاریژان
قدیمی ۴ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۰۹ قبل از ظهر   #1010 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

ghasedakkk_70 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     
Cool

سر کلاس شيمي دبيرمون يه مسئله اي رو از راهي حل کرد و گفت که ما يه راه حل ديگه براش ارائه بديم
منم مغز متفکر کلاس نميدونم چي شد يهويي داوطلب شدم و با اعتماد به نفس کامل رفتم پاي تخته
حالا همينطور که من دارم حل مي کنم بچه ها هي مي خندن ، برگشتم نگاه کردم ديدم دبيرمم داره مي خنده
تازه فهميدم که دقيقا همون راه معلمم رو رفتم ، آخرش خودمم از کارم خنده ام گرفته بود

مهربانی را اگر قسمت کنیم ، من یقین دارم به ما هم می رسد ... آدمی گر ایستد بر بام عشق ، دستهایش تا خدا هم می رسد...

ویرایش توسط ghasedakkk_70 : ۴ تير ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۱۸ قبل از ظهر
ghasedakkk_70 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
استاد, این, باحال, بخند, بخندیم؟, بخون, بعضیا, به, بگی, بیا, حد, خدایاسوتی, خفن, در, زیاد, سوتی, غلط, كرديم, ماهم, مرگ, میدی؟, میدی؟میشه, میشه, میگن, های, واسه, وای, وبخنهاي

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش