| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتون درباره هلو کیتی چیست؟؟؟ | |||
| خوشگله و مامانی...خیلی دوسش دارم | | 2 | 66.67% |
| اصلا نمیشناسم | | 0 | 0% |
| همه وسایلاشو دارم | | 1 | 33.33% |
| رأی دهندگان: 3. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : تهــــــــــــــران
تشکرها: 11
تشکر شده 235 بار در 98 پست
کتاب مورد علاقه : سفــــر روح | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به همگی دوستان... من عاشق هلو کیتی هستم... بیشتر وسایلشم دارم... از عروسکش بگیر تا جورابش...من دوسش دارم....نظرتونو بگید... اگر هم دوسش دارید میتونم راهنماییتون کنم از کجا بخرید.... رویــــــــــــــــاهایم حلقه زدن دورت بـــــــــــــه شوقــــــــــــــــــــــ ـــــت هــــــــــــــــــــزار تـــــــــــــــــــــــا بـــــــــــــــــوس:* | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : تهــــــــــــــران
کتاب مورد علاقه : سفــــر روح | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر کسی هلو کیتی و میشناسه بیاد نظر بده لطفا... بگه کجا دیدش؟؟؟ از کجا میشه تهیه اش کرد؟؟؟چه وسایلیو ازش داره...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من عروسکاشو.... چراغ خوابشو..... دارم.... هر کسی خواست بگه تا براش عکساشو بزارم.... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 19,093
تشکر شده 1,382 بار در 154 پست
کتاب مورد علاقه : همه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم دوسش دارم ، لباس خوابم، کیف پولم، آینه و شونه ام از این مارک هستش ، در ضمن من آلمان زندگی می کنم و اینجا بیشتر فروشگاه ها دارنش. | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : سفــــر روح | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچـــــــــــــــــــه ها هر کدومتون خواستین میتونم براتون وسایلشو بفرستم....سلام بهناز جوووون خوبی عزیزم...؟ سلام بهناز جووون.... آره خب آلمان باید زیاد باشه.... ولی من انقدر دوسش دارم که تو ایران کلی وسایلاشو دارم | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : سفــــر روح | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلامم لیلا جووون خوبی هانی؟ عکسای هلو کیتی و میزارم خواستین سفارش بدید............. | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : سفــــر روح | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عروسک, هلـــــــــــو, وسایلش, کیتی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |