| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,484 بار در 2,743 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | ![]() ![]() حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: T.city
تشکرها: 13,838
تشکر شده 12,948 بار در 940 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانا حالت من : | نه بابا.چه قدر فعال!!!!! جسارت ميخواهد ! نزديك شدن به افكار دختري كه روزها . . . مردانه با زندگي ميجنگد ؛ اما شبها . . . بالشش از هق هق هاي دخترانه خيس است !!!! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دور آباد
کتاب مورد علاقه : :] حالت من : | خسته نباشن..... خدا قوت روزِ اولی که شب هنوز هوای اين همه ترس و تاريکی نداشت خيلی ها می گفتند ديگر کارِ چراغ و ستاره تمام است، اما ديدی آرام آرام آرام دل مان به بی کسی صداي مان به سکوت وُ چشمهاي مان به تاريکی عادت کردند! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 1,698
تشکر شده 2,087 بار در 1,180 پست
کتاب مورد علاقه : Romance حالت من : | خسته نشن یه وقت,یکم به خودشون استراحت بدن بد نیست... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جهنم
تشکرها: 15
تشکر شده 809 بار در 474 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهايي به رنگ عسل حالت من : | چقدر بهش فشار مياد بهش بگيد يه ذره استراحت كنه!!! چايي چيزي بديد دستش!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: باغ بهاری
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | ای وای ببخشید مزاحم شدم مشغول باشین ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 762
تشکر شده 1,058 بار در 594 پست
کتاب مورد علاقه : رباعیات خیام-مولانا حالت من : | اخی! خسته نشن ایشون با همه چيز درآميز و با هيچ چيز آميخته مشو که در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش... مهسا93,چهارم ریاضی | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تنکابن
کتاب مورد علاقه : هر چی که ارزش خوندن دا حالت من : | این همه فعالیت اخه ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم ، بریدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه ی بامی که پریدیم ، پریدیم رم دادن صید خود از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم ، رمیدیم کوی تو که باغ ارم روضه ی خلد است انگار که دیدیم ندیدیم، ندیدیم صد باغ بهار است و صلای گل و گلشن گر میوه ی یک باغ نچیدیم ، نچیدیم سرتا به قدم تیغ دعاییم و تو غافل هان واقف دم باش رسیدیم، رسیدیم وحشی سبب دوری و این قسم سخنها آن نیست که ما هم نشنیدیم ، شنیدیم ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: یه گوشه ی همین ورا
تشکرها: 5,885
تشکر شده 681 بار در 190 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادک باز وبیوتن حالت من : | خوب خوابیدنم یه نوع کار دیگه چیکارش دارین بنده خدا رو تنهاییم را ، به طعنه هایشان، به محبت زوریشان، به نگاه حقیرانه شان و به دستهای سردشان نمی فروشم. من ،تنهایم و تنهاییم را به هیچ نمی فروشم ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر عرش ملکوت
تشکرها: 4,235
تشکر شده 8,959 بار در 1,895 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن و... حالت من : | خب کار کردن خسته شدن خوابیدن! . آقاي خوبي ها كجايي؟؟؟ ![]() ![]() الهی عظم البلاء و برح الخفا وانكشف الغطاء ... صدای مولاست كه دعا میكند بیاید و ما را از خواب غفلت بیدار كند . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مشغول, کارند, کارگران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |