| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
تشکرها: 17,915
تشکر شده 28,810 بار در 5,694 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز ![]() نام: پارک مین یونگ / Park Min Young / 박민영 شغل: مدل و بازیگر قد: ۱۶۴cm وزن: ۴۱kg گروه خونی: O زمان تولد: ۴ مارچ ۱۹۸۶ محل تولد: سئول (کره جنوبی) پارک مین یونگ یک مدل و بازیگر در کره جنوبی است. او در ۴ مارچ سال ۱۹۸۶ متولد شد. او از دانشگاه Dongguk فارغ التحصیل شد. سریال ها (درام ها): Unstoppable High Kick! (2006) I am Sam (2007) Hometown Legends (2008) Princess Ja Myung Go (2009) تبلیغ ها: KFC Grill Max Burger Spris KTF Big Pie SHOW Daehan Hang Gong Miero Fiber LG Jeonja Pizza Hut Micro Sports (Japan) Lipton Ice Tea Sk Telecom JUNE موزیک ویدئو ها: 2009: A Love Story - Gavy NJ 2008: Haru Haru - Big Bang 2007: Don't Say Goodbye - I جشنواره هایی که شرکت کرده و جایزه گرفته: 2008 KBS Drama Awards: Special Drama/One-Act Drama (Actress) for Hometown of Legends 2007 KBS Drama Awards: Best New Actress Award for I'm Sam 2006 MBC Drama Awards: Best New Actress Award, Sitcom Category for Unstoppable High Kick از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : ایرانشهر
تشکرها: 207
تشکر شده 669 بار در 314 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر-بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پارک مین یونگ خیلی دوست داشتنیه مرسی من که از فیلماش رسوایی سونکیونگ کانو خیلی دوس دارم و بر عکس اون از من معلمم متنفرم ![]() ![]() ...فقط به خاطر نقش اول مردش!!!می گن خیلی پراوزه م هست ولی من که اصلا خوشم نمیاد ازش حیف بازیگرای به اون خوبی که تو این فیلم بازی کردن... کلیپی که با BIG BANG اجرا کرد رو هم خیلی دوست دارم haru haru رو می گم در زمانه ای که وفا قصه ی برف در تابستان است به چه کسی می توان گفت: با تو می مانم! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تو هوا
تشکرها: 1
تشکر شده 91 بار در 17 پست
کتاب مورد علاقه : har chi to begi حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز صد رحمت به بازیگرای مردش مثل مینهو | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : روی شاخه ی خشکیده ی تک درخت ته باغ
تشکرها: 2,361
تشکر شده 4,657 بار در 579 پست
کتاب مورد علاقه : رومئو و ژولیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راسته که مین هو عاشق مین یونگه؟؟؟ ![]() بالاخره کی می خوان اعلام کنن که با هم دوستن؟ گندش که در اومد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۱ محل سکونت : ahWaZ
تشکرها: 1,481
تشکر شده 447 بار در 288 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود - همسایه من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیشناسم اصن ![]() ولی منظورتون از مینهو لی مینهوئه یا چوی مینهو؟؟؟ فراموش نکرده ام؛ من از نهایت درد به بـــی حــــــســــــــی رسیده ام !!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : karaj
تشکرها: 2
تشکر شده 16 بار در 6 پست
کتاب مورد علاقه : ketabaye HOMA joon :) - hamsayeye man -k | بدون امتیاز : 0 امتیاز از city hunter دوسش دارم نباشی.....میخوام دنیا نباشه..... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| min, park, young, بیوگرافی, مین, پارک, یونگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |